beladvies waarzegger RICHARD

2622 RICHARD IS OFFLINE

Eerlijk waarzegger Richard is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegger Richard, momenteel is deze waarzegger offline. Eerlijk waarzegger Richard komt pas later online.

WAARZEGGER RICHARD - HOOGSENSITIEF

WAARZEGGER RICHARD - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij waarzegger Richard is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals waarzegger Richard reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan waarzegger Richard je helpen met jouw levensvragen.

WAARZEGGER RICHARD - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals waarzegger Richard voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met waarzegger Richard.

 WAARZEGGER RICHARD AGENDA SEPTEMBER WAARZEGGER RICHARD

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGGER RICHARD

DAG

waarzegger Richard heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegger Richard heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegger zoals Richard, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegger Richard in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegger Richard, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGGER RICHARD

Geeft sinds 21 mei 2019 helderwetend advies op deze website.

HOOGSENSITIEF

Waarzegger Richard gebruikt als
persoonlijke pincode 2622

HELDERVOELEND

Richard gaf laatste consult op
23 september 2023 om 15u49

glazen bol  waarzegger Richard Nederland

5 JAAR ERVARING

Richard is al 5 jaar actief op waarzeggers.nl

VAAK ONLINE

Waarzegger Richard is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND WAARZEGGER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGGER

Richard is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.85 out of 5
54 waarderingen

RICHARD WAARZEGGER RICHARD

Namaste, Als Sjamaan, Yogi, Healer maar ook Medium-Paragnost maak ik verbinding tussen uw gidsen, energieveld en tenslotte U Zelf.

Krachtig en helder komen dan antwoorden door op uw levensvragen, wat die ook mogen zijn; liefde, werk, gezondheid etc . Tijdens uw sessie (investering) komen er energie├źn vrij en via beelden (helderzien), geluiden ( helderhoren), gevoelens (heldervoelen) krijgt u, naast zicht op waar u staat en wat u kunt verwachten kort als lang termijn, ook een 'Deeksha Boost'.

Energieoverdracht dat u losmaakt uit oude ingesleten patronen en ruimte maakt voor her-nieuwe relaties, werkzaamheden, vriendschappen en tenslotte gezondheid.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGGER RICHARD

TOP