waarderingen helderwetende  waarzegger

waarderingen waarzeggers WAARDERINGEN OVER ONZE HELDERWETENDE WAARZEGGERS

Eerlijke waarzeggers staan klaar voor u, lees hieronder de waarderingen. Lees hier wat anderen over onze helderwetende waarzeggers schrijven in een waardering.

Lieve Nina, bedankt voor je steun. Eindelijk iemand die mij begrijpt. In korte tijd vertelde je heel mijn leven plus de toekomst. Ik heb vertrouwen in jou. Je zegt dat de situatie goed zal komen. Het geeft me vertrouwen als ik je bel, dank je voor alle steun. Margret.

Waardering van 4   geplaatst door Margret
waardering voor waarzegster Nina
Beste Olga, ik vind jou hier de beste waarzegger of waarzegster, hoe je het ook noemen wil. Bij jou krijg ik een goed gevoel en een gevoel van rust en klaarheid. Je geeft steeds direct en helder inzicht in mijn toekomst en huidige projecten. Dank voor de fijne readings. Mvg, Eddy

Waardering van 5   geplaatst door Eddy
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Mijn leventje is net een puzzel al die stukjes samen bepalen mijn levensloop. Met passen en meten vallen alle stukjes aan elkaar. 1 stukje puzzel is al klaar, maar er zijn ook bepaalde stukjes waar ik geen raad mee weet. Open plekken in die puzzel je laat t even liggen maar het gevoel komt altijd terug! Ik hoop dat deze puzzel snel af komt, de stukken vallen dan in elkaar.....dan zie je bewust wat ik heb moeten doorstaan maar dat laatste stukje zal t waard zijn! Dan is er rust en komen eindelijk de mooie leuke dingen en verhalen. Jij begrijpt als geen ander over welke puzzel ik t heb! mijn persoonlijke puzzel zo heeft ieder mens een puzzel mensen die jou allemaal bellen hebben hun eigen puzzel, JIJ OLGA BENT DAAR EEN GROTE SCHAKEL IN, jij helpt mensen met deze puzzel compleet en af te maken. Met gevoel, respect, humor en een luisterend oor. Dus alle mensen die niet weten hoe of wat bel olga want zij is een grote hulp en steun in jou leven. Nu hopen dat dit laatste stukje klaar is en af komt ik ben er klaar mee t moet nu en jij, jij krijgt altijd gelijk en nu dus ook! Liefs NY ik hoop je nog heel vaak te spreken want dat geeft mij rust en zet mij soms even met beiden voetjes op de grond.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olgaaaaaaa, Elke dag weer is t een feestje om jou aan de telefoon te hebben, vertrouwd, lief, aardig, behulpzaam, eerlijk, waardevol, respectvol, begrijpelijk, begripvol, lachwekkend, serieus, soms ben je nog grappig ook hahaha, kortom genoeg mooie woorden die vanuit mijn bruine hartje komen, recht uit t hart mijn gevoel, dit doe je met veel plezier gevoel en een luisterend oor wat zeg ik alle tien die oortjes van jou staan open, het is ongelooflijk elke dag op de lijn tientallen mensen spreek je, je bent heel vaak rood gekleurd en dat betekent dat mensen jou vaak bellen omdat je goed bent zoals je bent! petje af voor jou Liefs NY, nu bij mij t aller laatste stukje nog.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Olga, je bent de beste! Alles wat je me tot nu toe hebt gezegd, komt uit!

Waardering van 5   geplaatst door Gradus
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Je geeft me kracht door er te zijn als ik je nodig heb door te luisteren naar mijn verhalen. Je geeft me kracht door je enthousiasme, je energie, door door te gaan als alles tegen zit. Vandaag sta ik hier even bij stil, en besef ik...... hoe bijzonder medium je eigenlijk bent! Hopelijk komt er snel een einde aan de vreselijke lange wachten jij weet wel wat ik bedoel, het is genoeg zo! Groeten en Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Geweldige vrouw heb veel aan je


Waardering van 5   geplaatst door Wendy
waardering voor waarzegster Olga
Ik bel nu al een aantal jaar met Olga. Telkens weet zij mij weer gerust te stellen, verteld ze me wat ze mag doorkrijgen en hoe moeilijk het af en toe ook is, Olga zit er nooit naast! Je bent echt een geweldige vrouw met een hart van goud!

Waardering van 5   geplaatst door Jess
waardering voor waarzegster Olga
Hoi Olga jou voorspelling dat mijn dochter het huisje zou krijgen is uitgekomen donderdag mag ze met de opzichter de gebreken doornemen en als die opgelost zijn krijgt ze de sleutels. Dank je en ik bel je snel .

Waardering van 5   geplaatst door Gon
waardering voor waarzegster Olga
LIEVE LIEVE OLGA, Bedankt voor alles wat je doet en zegt, altijd recht uit het hart, nooit verkeerd bedoeld maar met een goede kijk op het leven, mijn leven het leven van iedereen!Veel respect voor de manier hoe jij op jou manier mensen helpt, bij staat en steun geeft. Sommige mensen onderschatten dit maar ze moesten eens weten, jou hoofd draait overuren net een draaitafel.......en dan niet eens voor jezelf nee om anderen te helpen bij te staan! Lieve olga we spreken elkaar heel veel bedankt voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en alles wat er nog komen gaat!!! Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Ik had u net aan de lijn, ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt

Waardering van 5   geplaatst door Hatice
waardering voor waarzegster Blavatski
Hi Alena je voorspelling is uitgekomen je zei dat ik een positief resultaat zou krijgen en ja hoor GESLAAGD!!!!!! Dikke knuffel.

Waardering van 5   geplaatst door Ingrid
waardering voor waarzegster Alena
Je gevoel was zo sterk over hoe t zou gaan telkens aan in onze readings en ook kwam het elke keer naar voren in de kaarten en welja.. wat je zei is dus hard uitgekomen. Bedankt hiervoor en ik heb genoeg informatie weer voor de aankomende periode!

Waardering van 5   geplaatst door Geriany
waardering voor waarzegster Elena
Hey lieve Veroniek. Dankjewel voor je heldere inzichten. Je wist me vele dingen te zeggen die niemand anders kon weten. Je bent super, bedankt Yousra.

Waardering van 5   geplaatst door Yousra (uit Eemsdelta)
waardering voor waarzegster Veroniek
lieve Yuorah dank je wel voor je adviezen en je hulp. Ongelooflijk, van hetgeen jij zag is alles uitgekomen. Je bent een echte aanrader, ik bel je snel nog eens op. Groeten Gitta.

Waardering van 5   geplaatst door Gitta (uit Engelmanshoven)
waardering voor waarzegster Yuorah
Hey Lorydana. Heb je pas gebeld en wat je zei klopte helemaal van die persoon. To the point. Oprechte eerlijke vrouw. Je stelt je vraag en krijgt direct je antwoorden. Was verbaasd van de informatie die ze nog allemaal doorkreeg. Ik ben je zeker nog eens op. B

Waardering van 4   geplaatst door Binta (uit Elburg)
waardering voor waarzegster Lorydana
Ik bel Cher al n poosje en zij is to the point, oprecht en voelt personen, situaties haarfijn aan. alleen al nav een naam. Ik haal kracht en troost uit haar gesprekken. Dankjewel Lyna.

Waardering van 5   geplaatst door Lyna (uit Genk)
waardering voor waarzegster Cher
Beste Olga, ik wil je laten weten dat jouw voorspelling is uitgekomen. N.

Waardering van 4   geplaatst door Nuur (uit Gouda)
waardering voor waarzegster Olga
Geweldig Carola, jij wist details wat ik je niet vertelde. Ik stond aan de grond genageld. Super, 1 ding is al uitgekomen, als de rest nu zo snel volgt is het gewoon af. Mensen, ze is haar sterren waard. xxx Nila.

Waardering van 5   geplaatst door Nila (uit Nevele)
waardering voor waarzegster Carola
Wat een super fijn gesprek Sita. Duidelijk en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Dank lieverd Gloria.

Waardering van 4   geplaatst door Gloria (uit Bergeijk)
waardering voor waarzegster Sita
Gazali is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Gazali is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs M.L

Waardering van 5   geplaatst door Marie-Lou (uit Rotterdam)
waardering voor waarzegger Gazali
Bedankt voor de inzichten, ik zal me best doen deze zo goed mogelijk op te volgen.

Waardering van 5   geplaatst door Rob
waardering voor waarzegster Anny
Een helle lieve medium en denkt met je mee en heeft erg veel inzichten gegeven zeker een aanrader. Veel liefs S

Waardering van 5   geplaatst door Saatje
waardering voor waarzegster Sjaan
Wat een lieverd... als dit uit komt ben k zo gelukkig. En ik ga symbolisch wat kopen. Dank jewel. Lieve stem. Lieve vrouw

Waardering van 5   geplaatst door Ewelina
waardering voor waarzegster Renata
Erg lieve vrouw en rustig fijne energie heeft duidelijk inzichten gegeven liefs S

Waardering van 5   geplaatst door S
waardering voor waarzegster Kaat
Renata Zeer zeker! Je bent een topper! Sorry, ik moest de deur opendoen. Tot spoedig. Liefs Kat

Waardering van 5   geplaatst door Kat
waardering voor waarzegster Renata

helderwetende  waarzegger Sid
Sid
Je bent erg duidelijk in wat je ziet en je ziet ook het verloop. Ik had een fijne reading van je die me weer even helderheid bracht en geruststelling. Dankjewel

Waardering van 5   geplaatst door An
waardering voor waarzegger Sid
Anouk, je hebt gelijk gehad! Na al die tijd heeft hij weer contact gezocht en zijn er goede gesprekken geweest. Ongelofelijk jij hebt al die tijd gezegd dat wij weer in een relatie zouden komen. Ik bel je snel om alles te vertellen. Mijn dank is groot. Je bent de beste!

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Anouk
Lieve Renata , Dank je wel voor je mooie voorspellingen , je lieve woorden en je steun . Ik ga je zeker nog eens bellen. Veel liefs Esther

Waardering van 5   geplaatst door Esther
waardering voor waarzegster Renata
Sylvia is oprecht en een aanrader. Ze zegt dingen die kloppen en ook zonder informatie. Bijzonder!Ze is prettig en leuk in contact.

Waardering van 5   geplaatst door Miran
waardering voor waarzegster Sylvia
Super leuke vrouw. Kan heel goed in de glazen bol kijken. Spot on over mijn nieuwe 9 jaren. Ik ga al je tips opvolgen. En voel me blij. Liefs, de spirituele vrouw met 22 getal ))

Waardering van 5   geplaatst door Ciao Ciao
waardering voor waarzegster Renata
Renata is een fijne en lieve vrouw om mee te praten. Ze ziet het heel snel en goed, echt een zuiver medium!!

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Renata
Haar gebeld inzake probleem huisvesting. Zooo blij er eindelijk door te zijn gekomen, maar begrijp nu ook waarom ze zo druk bezet is. Stom stom, te weinig credits genomen....dus dit krijgt een vervolg. Ongelooflijk wat ze wist te zeggen, ik kon het helemaal plaatsen. Toekomstgericht heel positief en ze beschreef exact wat we voor ogen hebben. Zeer goede consulente, maar zoals gezegd het enige minpuntje is dat je veel geduld en geluk moet hebben haar te spreken.

Waardering van 5   geplaatst door Anne
waardering voor waarzegster Lorydana
Bedankt Wendy voor het wakker schudden. Jij had helemaal gelijk.

Waardering van 5   geplaatst door Magda
waardering voor waarzegster Wendy
Hi Elena, Dankjewel voor je steun! En je hebt gelijk! Soms vervelend maar. We wachten het volgende rustig af..

Waardering van 5   geplaatst door Ashie
waardering voor waarzegster Elena
Martin kan je kort en bondig vertellen wat je kan verwachten. Ik heb hem een paar keer gesproken en alles opgeschreven. Er is nu al heel veel uitgekomen. vandaag kwam er weer iets uit. Dingen waar ik geen plannen voor had of waarvan ik niet wist wat hij bedoelde kan ik nu ook plaatsen. Vijf sterren voor Martin.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegger Martin
Superfijn gesprek gehad met Gazali zoo zuiver, oprecht en een prachtige energie Supertalent!!

Waardering van 5   geplaatst door S
waardering voor waarzegger Gazali
The best! Je bent zo sterk! Een lieve, geduldige wondervrouw, je bent zo intelligent, dit gaat zo veel verder dan gewoon medium zijn. Hier ben ik wekelijks ten minste iets mee. Ik hou van onze gesprekken, blij dat ik ook mag spreken. Kan uren met jou praten. Je bent vlug, vertelt zo zo veel, je kan alles heel goed vertalen wat er speelt, week op week! En, het komt telkens uit Wowww! . Elke keer opnieuw, begeleid je me. Hoe jij in godsnaam telkens weet hoe iemand zich voelt de komende periode + zijn persoonlijkheid. Ik vind het fijn dat ik ook mag praten en mijn ding kwijt kan. Dank je wel lieve Eloise. Xxx.

Waardering van 5   geplaatst door Sabrina
waardering voor waarzegster Eloise
Dankjewel mooi ziel!! Blij dat je er bent liefs A. Je vaste stalker op de chat haha:) love XXX

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Salina
Eloise! Toch wel heel bijzonder dit hoor...je gaf mij vorige week een waarschuwing mee...ik dacht het zal wel meevallen...nou nee. Je voorspelling is keihard uitgekomen Eloise. Ik moest ook gelijk aan je denken want je benadrukte er echt op. Chapeau Eloise! Ik vind het jammer dat ik niet uren met je kan praten maar wat jij zegt klopt als een bus en komt ook keihard uit. Je merkt aan je begeleiden dat je het ook echt uit je hart doet...en dat is mooi. Zoals afgesproken, wij horen elkaar zeer snel weer. Knuffels, Trotse

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Eloise
Lieve Lobke, je brengt me keer op keer terug in men kracht en laat me kijken naar wie ik ben, waar ik voor sta. jij bent een lieve geduldige vrouw met heel wijze inzichten en kan ook de juiste handvaten aanreiken. na een hele lange tijd van vast zitten komt er eindlijk terug beweging voor mij en beginnen voorspellingen hier en daar uit te komen. lieve Lobke, bedankt voor alles en hopelijk tot gauw. Cam xxx

Waardering van 4   geplaatst door Camille (uit Nijkerk)
waardering voor waarzegster Lobke

helderwetende  waarzegger Sid
Sid
Beste Sid uw voorspelling omtrent mijn vraag is uitgekomen. Ben benieuwd of uw andere voorspelling ook uitkomt. I'll keep u posted. Mvg Olivia.

Waardering van 5   geplaatst door Olivia (uit Koolskamp)
waardering voor waarzegger Sid
Lieve Yuorah ik heb pas een goed gesprek gehad met je je voelt zoveel en ook zoveel gevoelens die je hebt je bent echt de liefste vriendin voor me hier echt waar ik bel je volgende week terug dank je Mar

Waardering van 5   geplaatst door Magriet (uit Alblasserdam)
waardering voor waarzegster Yuorah
Lieve Isha. Wauw wat een gave. Wat een bijzondere dame ben jij. Zo lief, oprecht en duidelijk. Je bent een topper. Vaak aan de lijn en je helpt mij altijd zo goed. Heel erg bedankt Petra.

Waardering van 4   geplaatst door Petra (uit Westmalle)
waardering voor waarzegster Isha
Medium Terra, dank. In 1 woord fantastisch. Ik kreeg er kippenvel van. Gewoonweg top. Eliya.

Waardering van 5   geplaatst door Eliya (uit Woensdrecht)
waardering voor waarzegster Terra
Valentine ik heb een paar dagen geleden met jou gebeld en je vertelde zoveel en kreeg zoveel door. Dankje wel lieverd, want je bent een topper xx Amanda.

Waardering van 4   geplaatst door Amanda (uit Roozendaal)
waardering voor waarzegster Valentine
Eerlijk, vol ervaring weten waar ze over spreekt en duidelijk dit is Jeannet Ik bel haar al een tijd en ben enorm over haar te spreken ze doet haar ding met passie en eerlijkheid. Bea.

Waardering van 4   geplaatst door Beatrice (uit Tholen)
waardering voor waarzegster Jeannet
Olga. Heel fijn gesprek. Wat een geruststelling dat mijn inzicht komt eind van deze maand en dat alles al is gemanifesteerd. I.

Waardering van 4   geplaatst door Iliana (uit Zelem)
waardering voor waarzegster Olga
Hoi chantal. Je had het goed gezien was niks aan de hand je weet waar het over gaat. Dat ik in mn angst zat. Hoop dat de anderen voorspelleningen snel uit komen. Meer dan vijf sterren waard!

Waardering van 5   geplaatst door Goois meisje
waardering voor waarzegster Chantal
Dank je wel Daniel voor het prettige open gesprek. Je bent heel eerlijk in wat je ziet en je hebt mij hiermee gerustgesteld. Ik ga en kan met jouw tips verder en ik heb vertrouwen in dat het goedkomt. Nogmaals dank je wel en waarschijnlijk spreken we elkaar snel en dan hopelijk met goed nieuws.

Waardering van 5   geplaatst door N
waardering voor waarzegger Daniel
En weer heb je gelijk gekregen met je kaarten! Merci voor de gesprekken en je no-nonsense mentaliteit.

Waardering van 5   geplaatst door Niempje
waardering voor waarzegster Anouk
Lieve Isha, we spreken elkaar bijna wekelijks. In zo korte tijd ben ik al veel over mezelf te weet gekomen, wat ik onbewust wel wist. Maar het is zo fijn als jij me weer even terug naar de basis fluit. De man waar we het over hebben gehad, mijn toekomst voorspelling, mijn ongeduldigheid, privé kwesties.. Niets is jou te gek. Zuiver, niet eromheen draaiend, gewoon direct. Je bent aangenaam om mee te praten, en soms verstoor ik het gesprek met Hmmm te noemen. Maar gelukkig heb je niet opgehangen! -) Bedankt voor alle bevestigingen die ik intuïtief al voelde. Ik houd je zeker op de hoogte ivm het contact wat binnen kort gaat plaatsvinden. Liefs, de dame die te veel aan staat!

Waardering van 5   geplaatst door Cam
waardering voor waarzegster Isha
Lieve Maja…wat heb ik veel aan je gesprek gehad vandaag om 19:00…je hebt mij zoveel inzichten gegeven over mijn huidige relatie ..wauw…ik zal mijn zelfliefde omarmen met liefde….bedankt nogmaals ..je bent de beste op de lijn…veel liefs A.

Waardering van 5   geplaatst door Lisa A
waardering voor waarzegster Maja
Vanmiddag voor het eerst Kaat gebeld. Wat een heerlijk en rustig gesprek was dat, zij weet de juiste snaar te raken met haar liefdevolle instelling.

Waardering van 5   geplaatst door Ineke
waardering voor waarzegster Kaat
Lieve Lobke, zoveel geduld en rust voor de mensen... Dank je. Ze staat je met alle liefde te woord, telkens weer. Bel haar vaak in onrust op en zij weet me steeds weer tot rust te krijgen. Haar invoelen en kaartleggingen zijn zo accuraat. Knap, alweer wat uitgekomen in positieve zin deze keer. Nu afwachten op het volgende maar als ik haar mag geloven gaat dit ook snel volgen... Ik hou je zeker op de hoogte! Veel liefs M en M

Waardering van 5   geplaatst door M en M
waardering voor waarzegster Lobke
Lieve Tineke, Bedankt voor het zeer fijne korte gesprekje. Ik werd erg rustig van, en hoop dat de voorspelling uitkomt en dat alles weer goed komt en ik laat zeker weten als het zover is, Madelein.

Waardering van 4   geplaatst door Madelein (uit Nederweert)
waardering voor waarzegster Tineke
Eloise. Dank je wel voor het fijne gesprek. Je weet erg veel en je bent erg lief ook haha. Tot over een paar weekjes Floor.

Waardering van 4   geplaatst door Floor (uit Alsemberg)
waardering voor waarzegster Eloise

helderwetende  waarzegger Sid
Sid
Sid. Hallo fijne reading had heel veel duidelijkheid en stelt mij gerust, heel veel verteld dat ik kan plaatsen, ik bel je zeker terug Lydia.

Waardering van 4   geplaatst door Lydia (uit Drechterland)
waardering voor waarzegger Sid
Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp MB Rhais. Van mij krijg je alle sterren van de hemel. Liefs Lotte.

Waardering van 4   geplaatst door Lotte (uit Ommen)
waardering voor waarzegster MB Rhais
Valentine. Een heel lieve dame, geeft ook veel rust. wat ze in de kaarten ziet kan ik heel goed plaatsen. ik geloof er echt wel in dat deze voorspelling gaat uitkomen. Liefs Lyza.

Waardering van 4   geplaatst door Lyza (uit Molenbeek-Wersbeek)
waardering voor waarzegster Valentine
Carola, ik ben zo blij dat ik je heb ontdekt. Het eerste gesprek was direct top, hoe jij alles kon omschrijven. Dank je voor alles xxx Kornelia.

Waardering van 5   geplaatst door Kornelia (uit Rotselaar)
waardering voor waarzegster Carola
Ontzettend bedankt voor het luisterend oor en de inzichten die je mij had. Je bleef vriendelijk en zo begripvol. De dingen die je zei hebben me erg geholpen en ik zal mijn grenzen blijven stellen . Klaar met de idioterie :) dank je wel !!

Waardering van 5   geplaatst door Vrouw
waardering voor waarzegster Xinia
Anouk, is verbazend wekkend!! Het lijkt wel of ze echt boven jouw zweeft! Fijn om bevestigingen te krijgen, het geeft rust , heeeeel blij met haar, dank je wel lieve ( engel)

Waardering van 5   geplaatst door Xx
waardering voor waarzegster Anouk

helderwetende  waarzegger Sid
Sid
Lieve sid, al een geruime tijd spreek ik je en heb je me ontzettend geholpen in mijn leven. Ik ben je zeer dankbaar voor al je waardevolle inzichten en je spirituele gave. Liefs

Waardering van 5   geplaatst door R
waardering voor waarzegger Sid
Al een tijd dat je me zo goed helpt, steun geeft en waardevolle inzichten geeft. Je bent voor mij een topper en ik hoop je nog lang te spreken. Liefs

Waardering van 5   geplaatst door R
waardering voor waarzegger Gunter
Een geweldige wijze vrouw kan met alles over met haar praten en geeft altijd goed advies Zeker een aanrader Groetjes S

Waardering van 5   geplaatst door S
waardering voor waarzegster Valentine
Lieve Gunter, wat ben jij goed zeg, afgelopen week had ik je gesproken en ik was echt in paniek. Je zei meisje het komt goed, ik ben er vrij zeker van, jullie gaan elkaar heel snel maar dan ook heel snel zien.. en ja hoor, hihihi me a happy girl, klopt als n bus igg. 1 woord geweldig!!! Liefs Saar

Waardering van 5   geplaatst door Saar
waardering voor waarzegger Gunter
Medium Stefaan, u hebt het aan het rechte eind gehad! Ik was mijn portemonnee kwijt en u zei dat ik deze weer zou vinden en snel ook. Dezelfde middag gevonden! Super.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegger Stefaan
Bhartie, Wat was het fijn jou weer gesproken te hebben. Ik had je 1.5 maand geleden gesproken en je voorspelling is dus uitgekomen. Je voelt de situatie heel goed aan en je draait er niet om heen. Gewoon zoals het is en thats it. Ook je tip neem ik van harte aan. Even pas op de plaats nu. Dank je wel en tot snel. XO

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Bhartie
Prachtig ... hoopte op een ander antwoord. Maar dit was zo mooi dank jewel

Waardering van 5   geplaatst door Ewelina
waardering voor waarzegster Lorydana
Dank jewel voor net. Credits op. Bel je gauw


Waardering van 5   geplaatst door Eef
waardering voor waarzegster Yasmijn
Daarnet heb ik met Stefaan gesproken. Een hele rustige en aangename man om mee te praten. Dank u wel Stefaan. Ik wacht nog even af. Mvg, Nathalie

Waardering van 5   geplaatst door Nathalie
waardering voor waarzegger Stefaan
Stefaan is vriendelijk, accuraat en voelt super goed in. Hij vertelt je precies wat je nodig hebt zonder dat je ook ernaar vraagt. Ook heeft hij mij goede adviezen gegeven op het zakelijk front. Heb je vragen waar je vast zit in het leven? adviseer ik jou om dat aan Stefaan te vragen. En je bent er heel erg mee geholpen. Gr en bedankt Stefaan

Waardering van 5   geplaatst door Aruna
waardering voor waarzegger Stefaan
Hey Aquila, ik hoorde jou nog doch jij mij blijkbaar niet meer. Geen erg, dank je wel voor jouw reading, ik kan verder. We horen mekaar nog wel. Super bedankt !

Waardering van 5   geplaatst door Je weet wel wie knipoog.
waardering voor waarzegster Aquila
Jouw voorspelling is uitgekomen, ook nog eens binnen de tijd die je had gezegd. Nu is t even afwachten hoe t verder gaat verlopen.

Waardering van 5   geplaatst door Jacqueline
waardering voor waarzegger Stefaan
Mijn god Donna, ik zie je weer online op mediums! Ik heb elke dag gekeken wanneer je weer online zou komen! Ik kan niet wachten om je te spreken!

Waardering van 5   geplaatst door Annemie
waardering voor waarzegster Donna
Sita, hij heeft idd contact opgenomen. Dit bleef jij mij zeggen. Heb jou een paar keer gebeld over J, je bleef zeggen dat hij weer contact zou zoeken. Nu afwachten hoe t verder gaat verlopen.

Waardering van 5   geplaatst door Jacqueline
waardering voor waarzegster Sita
Hoi Gracita, ik zou je laten weten of je voorspelling zou uitkomen. Het contact is gelegd in de tijd die jij me aangaf. Nu nog ff afwachten hoe t gaat verlopen. Dank je wel.

Waardering van 5   geplaatst door Jacq.
waardering voor waarzegster Gracita
Louisa, heel fijn je aan de lijn te hebben gehad fijne dame zacht en legt alles goed uit tot horens. Liefs van Cilla.

Waardering van 4   geplaatst door Cilla (uit Lelystad)
waardering voor waarzegster Louisa
Hallo, wat een goed idee om naar jou te bellen John. Op aanraden van een vriendin, en ze had gelijk. je bent echt een meerwaarde.F.

Waardering van 5   geplaatst door F (uit Zundert)
waardering voor waarzegger John
Lieve, Shiloh, wat ben jij goed. Je bent een echte steun voor mij. Blij dat ik bij je ben terechtgekomen. Je bent een top helderziende. Liv.

Waardering van 5   geplaatst door Liv
waardering voor waarzegster Shiloh
Yuorah. Bedankt voor uw uitleg en geduld. ik probeerde alles te onthouden, het klonk heel mooi en erkenbaar. Hopelijk kan ik snel goed nieuws brengen. Bij deze nogmaals van harte dank voor alles. Ben heel blij met jou Farah xx

Waardering van 4   geplaatst door Farah (uit Ede)
waardering voor waarzegster Yuorah
Wauw Thaiis. Dank voor het fijne gesprek, ik sta versteld. Alles klopte, je hebt me rust gegeven en ik weet dat het goed gaat komen. Ik spreek je weer als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Lieve groetjes Eleonore.

Waardering van 4   geplaatst door Eleonore (uit Jauche)
waardering voor waarzegster Thaiis
Lieve Mina, tjee wat had je wederom gelijk. Onvoorstelbaar dat tot nu toe al je voorspellingen uit zijn gekomen. Ook nu klopt het weer als n bus. jij bent echt een hele goede, liefs Lana.

Waardering van 4   geplaatst door Lana (uit Papendrecht)
waardering voor waarzegster Mina

helderwetende  waarzegster CC
CC
Een zuivere vrouw die in alle rust zegt wat zij ziet precies zoals het is. Mag ik je bedanken CC voor je wijze woorden die een helder beeld geven van mijn situatie. A.

Waardering van 4   geplaatst door Amaya (uit Sluis)
waardering voor waarzegster CC
Gunter is een lieve aardige vent. Neem alle tijd voor je en luister erg goed naar je. Gunter ik hoop wat u voor mij voorspeld heb, daad werkelijk uitkomt. Laya Thx

Waardering van 5   geplaatst door Laya (uit Zevergem)
waardering voor waarzegger Gunter

helderwetende  waarzegster Wen
Wen
Lieve Wen. je geeft me veel tips en ziet het zo helder. Je voorspellingen komen uit. Dank je daarvoor. Je bent zo goed zo een mooi geruststellend gesprek gehad met jou. xxxx Allison.

Waardering van 5   geplaatst door Allison (uit Losser)
waardering voor waarzegster Wen
Lieve Terra, Je bent een aanrader. Je benoemt alles concreet en duidelijk. Alles wat je tot nu toe gezegd heb is uitgekomen. Je verteld geen fabels. Zoals je aangaf mijn leven weer de goede kant opgaat. En dat ik vertrouwen moet blijven hebben in mijn werk en in de liefde. Dankjewel Valeria.

Waardering van 4   geplaatst door Valeria (uit Eersel)
waardering voor waarzegster Terra
Wat een ervaring. Sita ik heb u voor het eerst gesproken en totaal geen spijt. U gaf twee dingen aan die niemand weet. Vanaf dat moment wist ik dat u niet zomaar iets zegt. Lief en zacht die rust geeft. Bedankt en tot snel hopelijk met goed nieuws. Liefs C.

Waardering van 5   geplaatst door Clarisse (uit Elen)
waardering voor waarzegster Sita
Lara, je bleef het zeggen wat je voelde en wat je zag. Je hebt dus gelijk gekregen. Dank je wel. Je bent echt goed Lara. Tot gauw X.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Lara
Ik ben echt onder er de indruk van Lara, ze is een heel licht en open persoon en kan ongelofelijk sterk waarnemen. Dankjewel Lara

Waardering van 5   geplaatst door Es
waardering voor waarzegster Lara
Lieve dame, zegt veel dingen die ze niet kan weten ook ben ik benieuwd hoe het allemaal gaat ontwikkelen dankjewel lieve Salina! Dikke knuffels en tot gauw blij jou online te zien spreek je snel weer love! Xxx A.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Salina
Madeleine fijne oprechte reading, geeft mij een duidelijke beeld en bevestiging voor wat ik al voelde. Gr. Ed

Waardering van 5   geplaatst door Ed
waardering voor waarzegster Madeleine
Heel goed en vriendelijk medium!!


Waardering van 5   geplaatst door Anita
waardering voor waarzegster Christie
Lieve Sita een aantal weken geleden had ik jou aan de lijn en het is ongelofelijk maar na jouw ‘behandeling’ is inderdaad het contact veel opener en frequenter, ik schrik er bijna van dat het ook zo kan hahaha. Wat een gave heb jij lieve vrouw. Als ik weer vastloop, bel ik je zeker weer.

Waardering van 5   geplaatst door N
waardering voor waarzegster Sita
Zo fijn om met Mathilda te spreken. Eerlijk en zuiver. is een grote steun.Ze ziet duidelijk zaken is een top medium.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster MathildaNili
Heel mooi kaartlegging....klopt heel veel van Weet nu wat ik moet doen ....Ives aan de kant laten en ga ik zeker doen Als die nieuwe man in mijn Leven komt laat ik het zeker weten Vandaag 8 juni 2024.....ik Ben benieuwd Dankjewel en tot later Veel liefs Marianne

Waardering van 5   geplaatst door Marianne
waardering voor waarzegster Angelina
Dankjewel voor een zeer uitgebreide gedetailleerde reading. Alles wat je me verteld hebt klopt helemaal. Behalve dat heb je me de spiegel voorgehouden hoe om te gaan en te begrijpen met een tweelingziel wat niet gemakkelijk is. Ik had het gevoel alsof je met een vriendin aan de telefoon zat. Ik heb vertrouwen dat het uitkomt wat je voorspeld hebt. Super goed ben je!! Bedankt nogmaals

Waardering van 5   geplaatst door MM
waardering voor waarzegster Michelle Anna
Ik bel destiny nu al 2 jaar geregeld en telkens zegt ze exact hetzelfde, dat is echt zuiver zijn. Bedankt voor je vertrouwen telkens x

Waardering van 5   geplaatst door R
waardering voor waarzegster Destiny
Dag Anouk, ik had nog nooit tegen iemand over mijn abortus gesproken, ik schrok me rot toen jij het benoemde. Ongelofelijk, dank voor je accurate reading

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Anouk

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster, mailconsultaties met waarzeggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP