waarderingen helderwetende waarzegger

waarderingen waarzeggers WAARDERINGEN OVER ONZE HELDERWETENDE WAARZEGGERS

Eerlijke waarzeggers staan klaar voor u, lees hieronder de waarderingen. Lees hier wat anderen over onze helderwetende waarzeggers schrijven in een waardering.

Lieve Nina, bedankt voor je steun. Eindelijk iemand die mij begrijpt. In korte tijd vertelde je heel mijn leven plus de toekomst. Ik heb vertrouwen in jou. Je zegt dat de situatie goed zal komen. Het geeft me vertrouwen als ik je bel, dank je voor alle steun. Margret.

Waardering van 4   geplaatst door Margret
waardering voor waarzegster Nina
Beste Olga, ik vind jou hier de beste waarzegger of waarzegster, hoe je het ook noemen wil. Bij jou krijg ik een goed gevoel en een gevoel van rust en klaarheid. Je geeft steeds direct en helder inzicht in mijn toekomst en huidige projecten. Dank voor de fijne readings. Mvg, Eddy

Waardering van 5   geplaatst door Eddy
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Mijn leventje is net een puzzel al die stukjes samen bepalen mijn levensloop. Met passen en meten vallen alle stukjes aan elkaar. 1 stukje puzzel is al klaar, maar er zijn ook bepaalde stukjes waar ik geen raad mee weet. Open plekken in die puzzel je laat t even liggen maar het gevoel komt altijd terug! Ik hoop dat deze puzzel snel af komt, de stukken vallen dan in elkaar.....dan zie je bewust wat ik heb moeten doorstaan maar dat laatste stukje zal t waard zijn! Dan is er rust en komen eindelijk de mooie leuke dingen en verhalen. Jij begrijpt als geen ander over welke puzzel ik t heb! mijn persoonlijke puzzel zo heeft ieder mens een puzzel mensen die jou allemaal bellen hebben hun eigen puzzel, JIJ OLGA BENT DAAR EEN GROTE SCHAKEL IN, jij helpt mensen met deze puzzel compleet en af te maken. Met gevoel, respect, humor en een luisterend oor. Dus alle mensen die niet weten hoe of wat bel olga want zij is een grote hulp en steun in jou leven. Nu hopen dat dit laatste stukje klaar is en af komt ik ben er klaar mee t moet nu en jij, jij krijgt altijd gelijk en nu dus ook! Liefs NY ik hoop je nog heel vaak te spreken want dat geeft mij rust en zet mij soms even met beiden voetjes op de grond.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olgaaaaaaa, Elke dag weer is t een feestje om jou aan de telefoon te hebben, vertrouwd, lief, aardig, behulpzaam, eerlijk, waardevol, respectvol, begrijpelijk, begripvol, lachwekkend, serieus, soms ben je nog grappig ook hahaha, kortom genoeg mooie woorden die vanuit mijn bruine hartje komen, recht uit t hart mijn gevoel, dit doe je met veel plezier gevoel en een luisterend oor wat zeg ik alle tien die oortjes van jou staan open, het is ongelooflijk elke dag op de lijn tientallen mensen spreek je, je bent heel vaak rood gekleurd en dat betekent dat mensen jou vaak bellen omdat je goed bent zoals je bent! petje af voor jou Liefs NY, nu bij mij t aller laatste stukje nog.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Olga, je bent de beste! Alles wat je me tot nu toe hebt gezegd, komt uit!

Waardering van 5   geplaatst door Gradus
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Je geeft me kracht door er te zijn als ik je nodig heb door te luisteren naar mijn verhalen. Je geeft me kracht door je enthousiasme, je energie, door door te gaan als alles tegen zit. Vandaag sta ik hier even bij stil, en besef ik...... hoe bijzonder medium je eigenlijk bent! Hopelijk komt er snel een einde aan de vreselijke lange wachten jij weet wel wat ik bedoel, het is genoeg zo! Groeten en Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Geweldige vrouw heb veel aan je


Waardering van 5   geplaatst door Wendy
waardering voor waarzegster Olga
Ik bel nu al een aantal jaar met Olga. Telkens weet zij mij weer gerust te stellen, verteld ze me wat ze mag doorkrijgen en hoe moeilijk het af en toe ook is, Olga zit er nooit naast! Je bent echt een geweldige vrouw met een hart van goud!

Waardering van 5   geplaatst door Jess
waardering voor waarzegster Olga
Hoi Olga jou voorspelling dat mijn dochter het huisje zou krijgen is uitgekomen donderdag mag ze met de opzichter de gebreken doornemen en als die opgelost zijn krijgt ze de sleutels. Dank je en ik bel je snel .

Waardering van 5   geplaatst door Gon
waardering voor waarzegster Olga
LIEVE LIEVE OLGA, Bedankt voor alles wat je doet en zegt, altijd recht uit het hart, nooit verkeerd bedoeld maar met een goede kijk op het leven, mijn leven het leven van iedereen!Veel respect voor de manier hoe jij op jou manier mensen helpt, bij staat en steun geeft. Sommige mensen onderschatten dit maar ze moesten eens weten, jou hoofd draait overuren net een draaitafel.......en dan niet eens voor jezelf nee om anderen te helpen bij te staan! Lieve olga we spreken elkaar heel veel bedankt voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en alles wat er nog komen gaat!!! Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Ik had u net aan de lijn, ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt

Waardering van 5   geplaatst door Hatice
waardering voor waarzegster Blavatski
Valentine, bedankt voor je goede raad. Je bent een zeer positieve vrouw met veel inzichten en wijsheid. Ik ben je ontzettend dankbaar en bel je zeker terug op. Groetjes Julia.

Waardering van 5   geplaatst door Julia (uit Neervelp)
waardering voor waarzegster Valentine
Ik Vind Gunter betrouwbaar en hij is ook coach. De manier dat hij sprak voel je een echte betrokkenheid en ook een realistisch karakter. Hij heeft het goed voor maar is ook wel een sterk karakter dus je komt iets te weten en hoort waarheid. Leia.

Waardering van 5   geplaatst door Leia (uit Rucphen)
waardering voor waarzegger Gunter
Thaiis erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.

Waardering van 5   geplaatst door Anna (uit Venlo)
waardering voor waarzegster Thaiis
Yesss zo blij dat je terug bent! Gisteren heb ik je gesproken en zonder van tevoren informatie te geven, was t spot-on. Ik heb even flink de tijd genomen om je alles te vragen en blij dat het er positief uit ziet, ondanks dat ik de hoop af en toe had opgegeven. Ik zal je snel weer bellen.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Tessa
Dank je wel lieve Anouk. je heb me goed geholpen en hadden een fijn gesprek, kan je alleen maar aanbevelen. heel veel liefs Evelin.

Waardering van 5   geplaatst door Evelin (uit Papendrecht)
waardering voor waarzegster Anouk
Uit de grond van men hart, Dikke Mercie Gracita jezat raak, alles klopte.Dank u wel voor uw positieve voorspelling. November is erg dichtbij, dus als ik echt mijn toekomstige partner tegenkom. Laat ik het zeker weten. Ik hoop dat u gelijk heeft. Lizz.

Waardering van 4   geplaatst door Lizz (uit Pollinkhove)
waardering voor waarzegster Gracita
Beste Oceana, ik heb jou gesproken en er is een voorspelling uitgekomen. Jij zei dat er contact zou komen binnen 2 dagen, 2 weken of om 2uur en rond 2 kreeg ik een berichtje. Liefs Sky.

Waardering van 5   geplaatst door Sky (uit Zoeterwoude)
waardering voor waarzegster Oceana
Lieve Olga Jou voorspelling ivm het appartement....dat ik het Zou hebben is uitgekomen Nu nog ....dat er een nieuwe liefde in mijn Leven komt maar eerst mijn eigen plekje in orde maken en tot rust komen De rest komt ook goed Dankjewel....je bent super Veel liefs Marianne

Waardering van 5   geplaatst door Marianne
waardering voor waarzegster Olga

helderwetende waarzegger Han
Han
Hoi Ik heb jou een week geleden gebeld Je hebt mij bepaalde zaken voorspeld Ook hoe mijn ex vriend was klopte helemaal ....dat er iemand anders in mijn Leven komt moet nog gebeuren Had jou gevraagd ivm een appartement.....of ik het Zou hebben en je zei ja en dat er een verhuis komt en ijou voorspelling is uitgekomen ......dankjewel Bel jou nog Veel liefs Marianne

Waardering van 5   geplaatst door Marianne
waardering voor waarzegger Han
Je bent echt een aanwinst op de lijn lieve Alena! Je readings komen gewoon snel uit. Echt super bedankt voor je geduld, en je eerlijkheid. Ik raadt je echt aan voor iedereen. Ik hoop je snel te kunnen spreken. Want dat is soms echt een hele top sport wanneer je online bent. Liefs, M xx

Waardering van 5   geplaatst door M
waardering voor waarzegster Alena
Lieve Jane , dank voor de mooie reading die ik vanavond van je heb gekregen . Je bent een lieve spontane vrouw , ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen. Liefs Esther.

Waardering van 5   geplaatst door Esther
waardering voor waarzegster Jane
Michelle spreek je meermaals op de lijn,dank je voor je inzichten raad en je kalme manier om me altijd gerust te stellen je verdient hierbij een bloemetje

Waardering van 5   geplaatst door F
waardering voor waarzegster Michelle
Dingen die u zag komen uit. Zo prettig om af en toe u te bellen.

Waardering van 5   geplaatst door K
waardering voor waarzegster Niamh
Dag lieverd, zoals beloofd ook van mij ook een positief berichtje ! Je bent echt supergoed ! En superlief ! Bedankt voor alles, lieve groetjes Lydia

Waardering van 5   geplaatst door Lydia
waardering voor waarzegster Morgane
Haii Monique, Je zag voor vandaag elk.moment een berichtje liggen van mn nieuwe liefde... 2uurtjes na ons gesprek heb ik het ontvangen.. Dankje wel en tot de volgende voorspelling...

Waardering van 5   geplaatst door Tasja
waardering voor waarzegster Monique

helderwetende waarzegster Wen
Wen
Goedemiddag Wen, Ik heb een zeer fijn gesprek/consult van jou gekregen, ik voel nog steeds jouw positieve energie! Ik kon je aan de telefoon niet bedanken, ik hoorde je in ene niet meer. Maar dank je wel voor de mooie berichten, het geeft mij hoop en de berichten van mijn mama die mij bijstaat samen met haar papa. Ik heb weer frisse moed om verder te gaan en nog een tijd geduldig te zijn. Thank you!

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Wen
Zeer bedankt voor het koffielezen en de goede uitkomst en voorspelling voor half november. Dan precies ben ik ook jarig! Ik heb al naar Kus......je weet wel, gekeken en ik denk wel dat het daar heel fijn wonen is, maar de stap alweer te maken houd me wat tegen. Een appartement voor ons creatievelingen is geen optie, we hebben een werkplaatsje erbij nodig, en bovendien ben ik nog steeds erg verliefd op Frankrijk. Je hoort nog een keer van me, na november, wat er qua huis gekomen is! Bedankt nogmaals en liefs, Annemiek.

Waardering van 5   geplaatst door Anne
waardering voor waarzegster Sammy
Fijn gesprek gehad met Carola, en met veel inzichten. Ik zal er zeker wat mee doen. Je bent to the point en hebt een leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel. Elise.

Waardering van 4   geplaatst door Elise
waardering voor waarzegster Carola
Louisa is een heel goed medium, voelt het heel goed en snel aan, heel fijn om mee te praten. Dankje Nomi,

Waardering van 5   geplaatst door Nomi (uit Gorinchem)
waardering voor waarzegster Louisa
Beste Anouk als ik u aan de lijn heb, kom je door die je zachte stem enorm rustgevend, begripvol en sympathiek over. Enkele weken geleden wist je me tot het detail iets te vertellen over een situatie, ongelooflijk maar waar, maar alles is realiteit geworden. zelfs de details kloppen, dit is zeer bijzonder. Ik moet er zelf nog even over nadenken en er komen meer en meer details naar boven die u dus had gezien. hartelijk dank en tot een volgende keer. Wendy.

Waardering van 5   geplaatst door Wendy (uit Meerssen)
waardering voor waarzegster Anouk
Ik heb Gazali opgebeld met vragen over een man waarmee ik in contact was. Doordat ik zo emotioneel afhankelijk was(sluipend) van deze man, kon ik niet helder meer nadenken. Wat is echt en wat is illusie. Ik wilde horen wat ik graag wilde horen op het moment ik Gazali sprak, maar mensen geloof het of niet. Deze medium praat je niet naar de mond. De waarheid kan hard aankomen, maar uiteindelijk wat hij tegen je zegt klopt 100%. Soms kunnen boodschappen hard aankomen, maar liever de waarheid dan dat je blij wordt gemaakt met een dood vogeltje. Gazali persoonlijk naar jou toe, bedankt voor je wijsheid en het inzicht wat je me hebt mogen geven. Je bent een uit duizenden. Dank je!

Waardering van 5   geplaatst door Carmen
waardering voor waarzegger Gazali
een tijdje terug met jou gesproken Gracita en jou advies was goud waard! Iedereen moet jou bellen.

Waardering van 4   geplaatst door Nell (uit Brummen)
waardering voor waarzegster Gracita
Dank je wel lieve Carola. Je hebt mij enorm geholpen om zaken die voor mij vertroebeld waren te verhelderen. Nu kan ik weer verder en oude zaken een plek geven. En nu vanuit mijn kracht, liefde en vertrouwen het gesprek zal aangaan. Al het ruis is nu weg. Ik spreek je niet vaak maar als ik je spreek blijf je wel hetzelfde zien. xxx Lily

Waardering van 5   geplaatst door Lily (uit Roozendaal)
waardering voor waarzegster Carola
Wauw Valentine. In nog geen 8 minuten antwoord op al mijn vragen. Nu hopen dat alles wat je heeft gezegd uitkomt. Maar gezien zaken uit het verleden die je heeft gezegd en die je niet kon weten heb ik daar vertrouwen in. Dank je wel. X.

Waardering van 5   geplaatst door X (uit Eernegem)
waardering voor waarzegster Valentine
Tineke You’re the best. Ik belde je laatst op en je zei tegen mij dat er een man in mijn leven is. Ik ging daten dus begreep er niets van. Maar diezelfde week ontmoette ik mijn prins op het witte paard en t was liefde op het eerste gezicht. Het is pril maar het feit dat je dat al wist en zoveel andere dingen is gewoon wauw. Je bent altijd eerlijk en geeft ook goede adviezen. Ik zou iedereen aanraden om voor Tineke te kiezen. De voorspellingen zijn altijd uitgekomen. Dank lieve Tineke Liefs Diana.

Waardering van 5   geplaatst door Diana
waardering voor waarzegster Tineke
Lieve Olga, Jij bent echt ongelooflijk goed! wat jij allemaal weet is het is gewoon fantastisch wat je doet voor mij. Ik krijg rust als ik je hebt gesproken, ik krijg dan weer meer vertrouwen. Liefs NY

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Kort en direct maar ook heel raak. Zuiver medium.


Waardering van 5   geplaatst door Johan
waardering voor waarzegster Bianca
lieve johannes, ik ben je zo dankbaar.. ik ga je snel weer bellen! Liefs E

Waardering van 4   geplaatst door Emiliana (uit Merelbeke)
waardering voor waarzegger Johannes
Wow wow wow Nina. Je voelde het perfect aan, Vandaag bericht gekregen. Bijzonder.

Waardering van 4   geplaatst door Felice (uit Deventer)
waardering voor waarzegster Nina
Oceana, Bedankt voor het luisterende oor . En ik hoop dat ik iets in gang heb gezet om hem ook te helpen.

Waardering van 5   geplaatst door Rita
waardering voor waarzegster Oceana
Een geweldig mens mijn steun en toeverlaat dank je wel lieve Carola

Waardering van 3   geplaatst door Janneke
waardering voor waarzegster Carola
Safoers.Top consult heel tevreden. Wat je gezegd hebt is vorige week uitgekomen, helemaal happy. Topper ben je dikke knuffels Amy.

Waardering van 5   geplaatst door Amy (uit Dendermonde)
waardering voor waarzegster Safoera
Al heel wat voorspellingen uit gekomen. Nu hopen dat de overige uitkomen. Dank u Gunter

Waardering van 5   geplaatst door Zoulika
waardering voor waarzegger Gunter
Was wel heftige informatie waar de reading mee begon, ik schrok natuurlijk even. Weet ook niet uit elke hoek ik het nieuws kan verwachten, maar ben nu wel voorbereid, en dat is blijkbaar de bedoeling. Het eigen huis en de reis zie je gelukkig komen in het voorjaar, dus nog wat geduld ermee maar ben blij dat je me dat hebt kunnen zeggen. Bedankt nogmaals en ik kom bij je terug voor nieuwe vragen! Liefs Anne.

Waardering van 5   geplaatst door Anne
waardering voor waarzegger Johan
Wat een lieve man zegt wat er speelt en is eerlijk. Beloofd geen sprookjes en zegt wat hij ziet. Fijn of minder fijn. Dank je daarvoor xxx ik weet waar ik sta en is nu aan mij hoe ik hiermee omga. Ik bel zeker nog eens terug als ik ergens mee zit.

Waardering van 5   geplaatst door Caroline
waardering voor waarzegger Johan
Zuiver tot in detail. Dit medium is uiterst geschikt om te toetsen of hetgeen je zelf aanneemt klopt. Je zult zien dat haar uitleg van de situatie zaken zo verheldert dat het je helpt beter inzicht te hebben. Zeker een aanrader.

Waardering van 5   geplaatst door Jon
waardering voor waarzegster Niamh
Thaiis U bent de beste en meest integere die ik tot nu toe heb gesproken. Dank voor uw inzichten. Namaste Pat.

Waardering van 4   geplaatst door Pat
waardering voor waarzegster Thaiis
Lieve Tineke, Van harte bedankt voor je duidelijke uiteenzetting en je ondersteunend advies . Het betekent heel veel voor mij. Hartelijke groeten Belinda x.

Waardering van 5   geplaatst door Belinda (uit Enschede)
waardering voor waarzegster Tineke
Wat een fijn, puur, eerlijk en helder consult van Marja . Ontzettend veel informatie zonder enige informatie vanuit mij. Weet tot in de detail te vertellen hoe het zit en met hele fijne tips. Dank je wel Tanja.

Waardering van 4   geplaatst door Tanja (uit Koggenland)
waardering voor waarzegster Marja
Lieve Tessa, zo blij dat je er weer bent! In het verleden zijn je voorspellingen altijd uitgekomen en vandaag zat je ook weer 100 procent goed! Bedankt voor wat je doet en wie je bent! Wil je een eerlijk, duidelijk en warme redding ? bel!!

Waardering van 5   geplaatst door Laura
waardering voor waarzegster Tessa
Lieve lexi, Bedankt voor het fijne gesprek, bel je terug als de voorspellingen uit zijn gekomen! Groetjes L

Waardering van 5   geplaatst door L
waardering voor waarzegster Lexie
Aurora Hierbij wil ik je bedanke voor de wijze raad dat je me hebt gegeven en ga dit zeker doen nu Rita

Waardering van 5   geplaatst door Rita
waardering voor waarzegster Aurora
Lieve Anny Bedankt voor de mooie voorspellingen en waarschuwingen, de beschrijvingen klopten precies. Ik laat dat van de liefde op me afkomen en hoop u heel gauw weer te spreken. Dikke knuffel van de dame die heel vroeg belde.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Anny
1 woord: goed!!!! Zit er bonk op, fijne vrouw met veel kennis. Bedankt lieve esmee. Je bent nr 1 voor mij!

Waardering van 5   geplaatst door Esmiralda
waardering voor waarzegster Esmee
Ik belde jou omdat ik geen goed gevoel had over mijn moeder die ernstig gevallen was. Je hebt mij dat bevestigt en hoe pijnlijk het ook is, kreeg je door dat ze naar de hemel ging, ze was op en weer herenigd zou worden met haar overleden dierbaren. Na de begrafenis heb ik je gebeld en sale details die je had genoemd klopten tot in kleine details. Ook dat we dichterbij elkaar komen. Het is teveel om op te noemen. Johan, ik waardeer je eerlijkheid, precies zoals je het ziet en de kaarten uitgebreid uitgelegd. Tot nu toe kloppen jou voorspellingen. Wil je een consult waar je mee verder kan , raad ik je aan om Johan te bellen. Bovenal een oprechte medium en liefdevol. Ik dank je uit grond van mijn hart dat je niet alleen mijn gevoel hebt aangevoeld maar precies zegt wat nodig is en je houdt iemand niet langer aan de lijn dan nodig is. Een goed luisterend oor en empathisch. Nauwkeurig in communicatie, topper op deze lijn.

Waardering van 5   geplaatst door N
waardering voor waarzegger Johan
Yuorah is een superlieve vrouw, heel fijn om mee te praten en ze voelt heel goed in. Tot nu toe zijn al haar voorspellingen uitgekomen. Ze is 1 van m’n favorieten op de lijn. Het voelt altijd heel vertrouwd om met haar te praten. Ik schrik er soms van hoe accuraat ze is haha Een echte topper op de lijn. Dikke knuffel Jo.

Waardering van 4   geplaatst door Jo (uit Schiedam)
waardering voor waarzegster Yuorah

helderwetende waarzegster Evs
Evs
Ik spreek Evs, nu al een tijdje, naast dat haar voorspellingen echt uit komen is ze ook echt oprecht een goede life coach. Ze geeft je tips en adviezen waar je echt wat mee kan. Ze heeft mij echt vaak geholpen met het vinden van rust als ik er helemaal doorheen zat. Ik raad iedereen aan haar te bellen. Liefs B.

Waardering van 5   geplaatst door B (uit Zeewolde)
waardering voor waarzegster Evs
Lieve Gunter, ik heb je vanmiddag gesproken over liefde en werk...je vertelde exact hetzelfde als tijdje terug, ook betreft toekomst in buitenland. Ik vind je een hele fijne energie hebben, dank je wel! Liefs

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegger Gunter
Lieve Lexie,ik wil je bedanken voor je geweldige reading van laatste! Ik had onlangs een geweldige ervaring met jou gehad. Jou vermogen om inzicht te geven in mijn situatie was verbluffend. Je was zeer accuraat en empathisch tijdens onze sessie. Je begeleiding heeft me echt geholpen om helderheid te krijgen en mezelf beter te begrijpen. Ik raad dit medium ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar spiritueel advies en begeleiding. Ze is echt super goed! De meeste dingen zijn uitgekomen binnen een korte tijd! Wat mij zo bij is gebleven, de beelden die je door kreeg. Echt een aanwinst op de lijn ben je. Bedankt nogmaals Lexie, ik hoop je snel te kunnen spreken (want dat is soms een topsport om je te kunnen bereiken als je op de lijn aanwezig bent) Liefs xxx Desire

Waardering van 5   geplaatst door D
waardering voor waarzegster Lexie
Lobke had uitspraken gedaan en die zijn deze week allemaal uitgekomen. Het heeft wat tijd gekost, maar tijd is nou eenmaal ons beste vriend. Nu nog hopen dat het laatste ook uitkomt. Erg duidelijk, discreet, helder, transparant. Echt een aanrader, liefs van Fiona.

Waardering van 4   geplaatst door Fiona (uit Sint-Stevens-Woluwe)
waardering voor waarzegster Lobke
Carola is een superhelderziende. Bedankt voor de gesprekken. Zeer mooie voorspellingen mogen ontvangen. Wauw. 5 sterren sowieso.

Waardering van 4   geplaatst door Mare (uit Woubrechtegem)
waardering voor waarzegster Carola
Lieve Monique, Altijd fijn om te praten met je en blij ben ik dat jou voorspellingen uitkomen ook qua tijd! Hartelijk dank. Tot gauw weer!

Waardering van 4   geplaatst door Sonja
waardering voor waarzegster Monique
Lieve Olga, Ik voel mij zoveel beter wanneer ik je even heb gesproken. Het geeft een stukje rust en vertrouwen, dankjewel ook al heb ik het nu heel moeilijk jou woorden, kennis en gevoel slepen mij er doorheen, Liefs NY

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Wat een ontzettend lieve vrouw, ik heb haar heel kort gesproken ze kreeg veel dingen door. Wist ook te omschrijven hoe de situatie nu zit, en verder gaat lopen heeft me veel rust gegeven hoe ze het overbrengt chapeau. ik zei je het aan de telefoon er kunnen veel voorbeelden van je nemen! Super lieve vrouw en ook voorzichtig!! Hele dikke zoen van mij A. Je hebt er een vaste klantje bij xxx.

Waardering van 5   geplaatst door A.
waardering voor waarzegster Anitta

helderwetende waarzegger Sid
Sid
Beste Sid, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart. U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd. Ik bel snel weer.. Groetjes M

Waardering van 4   geplaatst door Maeva (uit Hoogeveen)
waardering voor waarzegger Sid

helderwetende waarzegster Evs
Evs
Op en top eerlijk. Super persoonlijkheid. Ik heb een tijdje terug gebeld met Evs. Alles wat ze zei is binnen korte tijd uitgekomen.. ik bel je snel weer!

Waardering van 5   geplaatst door Angelo (uit Roosendaal)
waardering voor waarzegster Evs

helderwetende waarzegster Wen
Wen
Voor het eerst met Wen gesproken, echt geweldig. Ik raad iedereen aan haar te bellen. Liefs uit Deinze

Waardering van 5   geplaatst door Lara (uit Deinze)
waardering voor waarzegster Wen
Ik vind Cher heel fijn als medium.. ze weet me er altijd weer bovenop te krijgen. Hartelijk dank!

Waardering van 4   geplaatst door Madeleine (uit Beesel)
waardering voor waarzegster Cher
Hoi Yuorah.. Je haalt er heel veel uit zonder ook maar iets te vragen. Ik vond het zo bijzonder..

Waardering van 4   geplaatst door Gloria (uit Groot-Bijgaarden)
waardering voor waarzegster Yuorah
Lieve Oceana, zoals beloofd, plaats ik voor jou een dik verdiende 5 sterren. Ik heb je gisteren weer gebeld en waauw ... Dit is niet normaal! Jij vertelt me heel eerlijk wat ik moet doen, zonder om de pot te draaien. Bovendien geef je me krachtige lessen vanuit het Universum mee. De tips van jou ga ik zeker gebruiken. Tot een volgende keer! Je bent een TOPPER! Zeker weten! Veel liefs, BB

Waardering van 5   geplaatst door B.B.
waardering voor waarzegster Oceana
Lieve Isha, jij was de enige die zei, dat ik dinsdag of woensdag zou horen van mijn lieve man, en ja hoor woensdag kreeg ik korte mail van hem. Dit is niet alles, jij zei hij zal verplaatst worden. Dat heeft hij ook bevestigd. Jij bent echt een winst voor deze lijn. Bedankt voor alles en blijf bidden aub voor Morgan. Ontzettend bedankt voor alles. Mvg K.K.

Waardering van 5   geplaatst door K
waardering voor waarzegster Isha

helderwetende waarzegger Han
Han
Hoe moet ik hier aan beginnen niet makkelijk maar wat de Han ziet en doorkrijgt ja daar ben ik echt even stil van. Dat is nog niet alles Han zegt dingen die niemand weet, dingen die en hoe ze zijn bevestigd ook zonder dat ik er over heb gepraat of nog maar een woord over zou of hebben gezegd. Ik heb vertrouwen in mediums maar Han schiet voor mij echt wel de hoofdvogel af niet te geloven wat hij wist en kan zeggen. Ben er tijdens dit schrijven nog stil van dank je wel Han en voor de rest ja kan ik niks anders dan hopen dat het ook zo zal zijn maar dat hoor je dan wel.

Waardering van 5   geplaatst door Luc
waardering voor waarzegger Han
2maal gesprek gehad met michelle was enkel maanden geleden denk 2 maand en hoorde mijn stem en wist nog steeds wie ik was dat is en wil al iets zeggen ook wat ze vertelde klopte helemaal hoe het er nu aan toen ging in het probleem en alles klopte ook is nu de grote wens dat de rest ook mag kloppen natuurlijk dan zou het pas mooi zijn

Waardering van 5   geplaatst door Luc
waardering voor waarzegster Michelle

helderwetende waarzegster Jos
Jos
Hoi Jos, Ik wil je nogmaals bedanken, dat had ik je al eerder gedaan vandaag maar ook hier. We spreken elkaar vaak. Je bent eerlijk en je zeg ook als het niet zo is. Maar jij heb altijd gezegd niet opgeven, het komt goed jullie horen bij elkaar en je zit altijd goed met je voorspelling

Waardering van 5   geplaatst door E
waardering voor waarzegster Jos
Wat voel ik me altijd goed nadat ik Yuorah heb gesproken. Je bent een geweldige helderziende. Ik blijf jou zeker bellen. Liefs xxx.

Waardering van 5   geplaatst door Tille (uit Koolkerke)
waardering voor waarzegster Yuorah

helderwetende waarzegger Han
Han
Zojuist met Han gesproken. Met veel liefde en toewijding kijkt, voelt Han, alles wat hij zegt is herkenbaar. Han communiceert met zijn gidsen , hij is in een woord geweldig, zo concreet ziet hij in de toekomst en voelt de ontwikkelingen die komen gaan. Han tot de volgende keer. Dank je wel, voor mij de beste op deze lijn, zo zuiver.

Waardering van 5   geplaatst door Hanneke
waardering voor waarzegger Han
Susanna zag dat mijn ex terug zou komen, dat klopte. Nu het vervolg nog...

Waardering van 3   geplaatst door Fab
waardering voor waarzegster Susanna
Beste Niamh, bedankt voor uw tijd vanmiddag. Ik viel en kon geen afscheid nemen. Een aantal dingen die u twee maanden geleden had gezien, zijn waarheid geworden.

Waardering van 5   geplaatst door Waterman K
waardering voor waarzegster Niamh

helderwetende waarzegster Wen
Wen
Wen is een persoon die een luisterend oor heeft en direct advies en inzichten geeft. Voor mij was het een prettig gesprek. Bedankt en ik zal je zeker weer bellen. Angel.

Waardering van 4   geplaatst door Angel
waardering voor waarzegster Wen
Gazali, dank voor jou goede gesprek, je weet alles goed te verwoorden en tot de kern van het probleem te komen. Dank je wel Donna.

Waardering van 4   geplaatst door Donna (uit Waterland)
waardering voor waarzegger Gazali
wow wow even van mij stokken geblazen, ze zegt zo als het is nee nee geen mooi praatjes, en weet zo veel meer dan je zelf zou denken en wat dan nog van aan is het klopt ook zaken die ik niet zij vertelde zij mij, ook kwa tijd heeft ze iets mee geven aan mij ik hoop dat ze er op zit of toch dicht bij met wat er zou moeten gebeuren, maar is echt goed wie twijfels heeft bel patricia en je zal zien en horen wat ze te vertellen heeft en spreekt jou niet naar jou mond toe

Waardering van 5   geplaatst door Luc
waardering voor waarzegster Patricia
Ja MB, waar moet ik beginnen? Ondertussen is je voorspelling al uitgekomen. Het was misschien niet wat ik eerst wou, maar je had gelijk toen je zei dat ik dit nodig had. Je hebt me kunnen overtuigen dat het leven het echt wel waard is, en dat is onbeschrijflijk mooi van je. Dankjewel Yara.

Waardering van 5   geplaatst door Yara (uit Dordrecht)
waardering voor waarzegster MB Rhais
Heel fijn medium is Nina. Heb het idee dat ik nu echt eerlijke zuivere antwoorden heb gekregen. Dankjewel en dikke xx Rianne.

Waardering van 5   geplaatst door Rianne (uit Lisse)
waardering voor waarzegster Nina
Je bent een supertalent Louisa. Ik ben heel tevreden over je voorspelling, dikke knuffel Brenda xxxx.

Waardering van 4   geplaatst door Brenda
waardering voor waarzegster Louisa
Beste louisa ik bel je al heel lang en je steunt me ook, ook is er al veel uitgekomen van wat je op je ogen ziet. Nu nog afwachten voor alles wat nog komen gaat en de rechtbank en scheiding enzo. Ben zo gewoon aan je geraakt dat ik je raad ook waardeer. Grtjs uit België

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Louisa
ik kan iedereen Olga aanraden. Ze is een bijzonder goed helderziende en je voelt meteen bij haar dat ze echt is. Liefs.

Waardering van 4   geplaatst door Lamar (uit Herenthout)
waardering voor waarzegster Olga
Anna heel hartelijk bedankt voor je prachtige consult. Je hebt me terug vertrouwen gegeven in deze toch wel pittige situatie. Je bent spot on in wat je doorkrijgt dingen die je echt niet kon weten. Ik laat het nu op zijn beloop en wacht geduldig af wat komen mag.

Waardering van 3   geplaatst door P
waardering voor waarzegster Anna

helderwetende waarzegster Jos
Jos
Met jos is het no nonsense, recht voor z,n raap, eerlijke man.

Waardering van 3   geplaatst door K
waardering voor waarzegster Jos
Lieve Rhasieda Dank voor jou warmhartig heldere adviezen en boodschappen....Fijn hoe jij dit naar je medemens brengt...Licht en Liefde voor jou ....

Waardering van 5   geplaatst door Peggy
waardering voor waarzegster Rashieda

helderwetende waarzegger Han
Han
Was echt goed, vertelde even hoe ik in elkaar zat en hoe de situatie zat. Ook vond ik het gezellig! Ik raad Han aan.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegger Han
Dankjewel Romeo, voor het gesprek! Het was heel fijn, je ziet dingen die je niet kan weten en wat je eerder zei is uitgekomen, up naar de rest! Je bent kort en krachtig, en haalt veel uit je reading... Liefs A.

Waardering van 5   geplaatst door A.
waardering voor waarzegger Romeo

helderwetende waarzegster Wen
Wen
Zeer goed medium. Wen neemt de tijd voor je en verifieert wat ze tegenkomt om zeker te zijn. Ze geeft een duidelijke uitleg die veel zaken herkenbaar maakt.

Waardering van 5   geplaatst door Jon
waardering voor waarzegster Wen
Valentine je bent echt iemand die goed kan luisteren. Telkens ik je gesproken heb voel ik de rust weer tot mij komen. Dank u Lianne.

Waardering van 5   geplaatst door Lianne (uit Putten)
waardering voor waarzegster Valentine
Lieve Nina, wil je bedanken voor al je steun en geduld. Al flink wat voorspellingen van jou zijn al uitgekomen en iedere keer weer beantwoord je al mijn vragen rustig en geduldig. Ook al bel ik iedere keer weer met dezelfde vragen en ook al zeg ik je dat ik de situaties die je me voorschetst niet kan plaatsen, je houdt voet bij stuk. Ik hoop dat wat je me nu hebt verteld ook mag uitkomen en zal het je dan ook zeker laten weten. Ik raad iedereen aan jou in ieder geval een keer te bellen en dan weet ik zeker dat ze bij je blijven hangen. Veel liefs, Janny.

Waardering van 5   geplaatst door Janny (uit Vichte)
waardering voor waarzegster Nina
Lieve Anitta, altijd als ik je bel voel ik mij daarna zo goed. Je hebt veel energie en je deelt die ook met andere, dat is het mooie eraan. Ik heb je nu een paar keer gesproken, en alles wat jij mij toen had voorspeld, is uitgekomen, zelfs de kleine details wist jij te benoemen. Ik wil je bedanken voor je lieve en hoopvolle woorden, want ondanks dat ik de relatie zelf heb verbroken, steunde je mij in mijn verdriet en hou ik me vast aan jou voorspelling dat het met hem straks ook weer goed gaat. Ik vind jou een schat van een vrouw, en jou voorspellingen komen echt zoals jij het zegt, echt bizar. Nogmaals dankjewel Heleen.

Waardering van 5   geplaatst door Heleen (uit Uitgeest)
waardering voor waarzegster Anitta
Lieve Johannes, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Hartelijk dank. ik bel u zeker nog terug, Frida.

Waardering van 5   geplaatst door Frida (uit Grote-Brogel)
waardering voor waarzegger Johannes
Veroniek is recht door zee, vertelt je niet wat jij wil horen en zet je weer in jouw kracht. Topvrouw. Dank Sascha.

Waardering van 5   geplaatst door Sascha (uit Westland)
waardering voor waarzegster Veroniek
Gracita dank u wel voor je eerlijke reactie. Je bent een enorme steun voor mij in moeilijke tijden. Je voorspellingen zijn ook bijna altijd positief. Tot hoors Sonja.

Waardering van 5   geplaatst door Sonja (uit Opbrakel)
waardering voor waarzegster Gracita
Cher, wat blijft het toch fijn om jou altijd te spreken, je neemt al mijn onzekerheden en onrust weg. Je helpt mij enorm om alle blokkades en de negatieve energieën weg te halen. Jij bent echt een wonder en brengt dan ook elke keer weer een lach op mijn gezicht. Zo komen jouw voorspellingen ook keer op keer uit. Ik kan het blijven zeggen, waar wacht je nog op en ervaar t zelf. Liefs Suus.

Waardering van 4   geplaatst door Suus (uit Bernheze)
waardering voor waarzegster Cher

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster, mailconsultaties met waarzeggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP