waarderingen helderwetende  waarzegger

waarderingen waarzeggers WAARDERINGEN OVER ONZE HELDERWETENDE WAARZEGGERS

Eerlijke waarzeggers staan klaar voor u, lees hieronder de waarderingen. Lees hier wat anderen over onze helderwetende waarzeggers schrijven in een waardering.

Lieve Nina, bedankt voor je steun. Eindelijk iemand die mij begrijpt. In korte tijd vertelde je heel mijn leven plus de toekomst. Ik heb vertrouwen in jou. Je zegt dat de situatie goed zal komen. Het geeft me vertrouwen als ik je bel, dank je voor alle steun. Margret.

Waardering van 4   geplaatst door Margret
waardering voor waarzegster Nina
Beste Olga, ik vind jou hier de beste waarzegger of waarzegster, hoe je het ook noemen wil. Bij jou krijg ik een goed gevoel en een gevoel van rust en klaarheid. Je geeft steeds direct en helder inzicht in mijn toekomst en huidige projecten. Dank voor de fijne readings. Mvg, Eddy

Waardering van 5   geplaatst door Eddy
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Mijn leventje is net een puzzel al die stukjes samen bepalen mijn levensloop. Met passen en meten vallen alle stukjes aan elkaar. 1 stukje puzzel is al klaar, maar er zijn ook bepaalde stukjes waar ik geen raad mee weet. Open plekken in die puzzel je laat t even liggen maar het gevoel komt altijd terug! Ik hoop dat deze puzzel snel af komt, de stukken vallen dan in elkaar.....dan zie je bewust wat ik heb moeten doorstaan maar dat laatste stukje zal t waard zijn! Dan is er rust en komen eindelijk de mooie leuke dingen en verhalen. Jij begrijpt als geen ander over welke puzzel ik t heb! mijn persoonlijke puzzel zo heeft ieder mens een puzzel mensen die jou allemaal bellen hebben hun eigen puzzel, JIJ OLGA BENT DAAR EEN GROTE SCHAKEL IN, jij helpt mensen met deze puzzel compleet en af te maken. Met gevoel, respect, humor en een luisterend oor. Dus alle mensen die niet weten hoe of wat bel olga want zij is een grote hulp en steun in jou leven. Nu hopen dat dit laatste stukje klaar is en af komt ik ben er klaar mee t moet nu en jij, jij krijgt altijd gelijk en nu dus ook! Liefs NY ik hoop je nog heel vaak te spreken want dat geeft mij rust en zet mij soms even met beiden voetjes op de grond.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olgaaaaaaa, Elke dag weer is t een feestje om jou aan de telefoon te hebben, vertrouwd, lief, aardig, behulpzaam, eerlijk, waardevol, respectvol, begrijpelijk, begripvol, lachwekkend, serieus, soms ben je nog grappig ook hahaha, kortom genoeg mooie woorden die vanuit mijn bruine hartje komen, recht uit t hart mijn gevoel, dit doe je met veel plezier gevoel en een luisterend oor wat zeg ik alle tien die oortjes van jou staan open, het is ongelooflijk elke dag op de lijn tientallen mensen spreek je, je bent heel vaak rood gekleurd en dat betekent dat mensen jou vaak bellen omdat je goed bent zoals je bent! petje af voor jou Liefs NY, nu bij mij t aller laatste stukje nog.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Olga, je bent de beste! Alles wat je me tot nu toe hebt gezegd, komt uit!

Waardering van 5   geplaatst door Gradus
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Je geeft me kracht door er te zijn als ik je nodig heb door te luisteren naar mijn verhalen. Je geeft me kracht door je enthousiasme, je energie, door door te gaan als alles tegen zit. Vandaag sta ik hier even bij stil, en besef ik...... hoe bijzonder medium je eigenlijk bent! Hopelijk komt er snel een einde aan de vreselijke lange wachten jij weet wel wat ik bedoel, het is genoeg zo! Groeten en Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Geweldige vrouw heb veel aan je


Waardering van 5   geplaatst door Wendy
waardering voor waarzegster Olga
Ik bel nu al een aantal jaar met Olga. Telkens weet zij mij weer gerust te stellen, verteld ze me wat ze mag doorkrijgen en hoe moeilijk het af en toe ook is, Olga zit er nooit naast! Je bent echt een geweldige vrouw met een hart van goud!

Waardering van 5   geplaatst door Jess
waardering voor waarzegster Olga
Hoi Olga jou voorspelling dat mijn dochter het huisje zou krijgen is uitgekomen donderdag mag ze met de opzichter de gebreken doornemen en als die opgelost zijn krijgt ze de sleutels. Dank je en ik bel je snel .

Waardering van 5   geplaatst door Gon
waardering voor waarzegster Olga
LIEVE LIEVE OLGA, Bedankt voor alles wat je doet en zegt, altijd recht uit het hart, nooit verkeerd bedoeld maar met een goede kijk op het leven, mijn leven het leven van iedereen!Veel respect voor de manier hoe jij op jou manier mensen helpt, bij staat en steun geeft. Sommige mensen onderschatten dit maar ze moesten eens weten, jou hoofd draait overuren net een draaitafel.......en dan niet eens voor jezelf nee om anderen te helpen bij te staan! Lieve olga we spreken elkaar heel veel bedankt voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en alles wat er nog komen gaat!!! Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Ik had u net aan de lijn, ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt

Waardering van 5   geplaatst door Hatice
waardering voor waarzegster Blavatski
Hele duidelijke uitleg en herkenbaar. Ik heb u voor het eerst gesproken en ben eigenlijk wel verbaasd. Alles wat u zei klopte wel en de toekomst zien we wel. Voor nu ben ik wel klaar mee en hoef de benefits niet. Bedankt!

Waardering van 5   geplaatst door Lichten aan
waardering voor waarzegster Stephanie
Ik ben nog steeds helemaal perplex van de reading van vanochtend. Wat wist jij veel te vertellen, zonder dat ik je iets verteld had. Heldere boodschappen, hoe ik dingen moet aanpakken, advies. Ik heb je advies opgevolgd en een appje gestuurd, had binnen no-time reactie terug. Het komt goed!!

Waardering van 5   geplaatst door Joke
waardering voor waarzegster Louisa
Lieve Gazali. Dank je wel dat je me de inzicht gaf voor de keuze die ik hoor te maken. Dank je wel dat je me liet inzien hoe het moet en wat beter is van niet. Dank je wel, voor alles wat je gedaan hebt,

Waardering van 5   geplaatst door Petra
waardering voor waarzegger Gazali

helderwetende  waarzegster Wen
Wen
Beste Wen. Bedankt je aan de tel te hebben mogen hebben was een belevenis doen zo verder en ik bel je weer want je bent een goede meid.

Waardering van 4   geplaatst door Nena (uit Borne)
waardering voor waarzegster Wen
Louisa is zeker een aanrader, zij voelt alles zo goed aan en daarbij is ze super lief ik zou een bericht achter laten voor iets wat uitkwam, voordat ik er aan toe kwam, kwam de volgende al uit. Zij is de beste. Tot snel weer Claire.

Waardering van 4   geplaatst door Claire (uit Renswoude)
waardering voor waarzegster Louisa
Lieve Krisha. Wat fijn om een gesprek te hebben met iemand die je de kracht kan geven om je problemen op te lossen. Jouw woorden klinken nog na in mijn hoofd en geven mij het gevoel en de moed en de kracht om de voor mij toch zware last gemakkelijk te dragen. Ik ga zeker terugbellen. Hartegroet Fran.

Waardering van 4   geplaatst door Fran (uit Kruibeke)
waardering voor waarzegster Krisha
Bedankt veroniek Kon dit niet meer doen credits waren op ! Maar zeer duidelijk en heel vriendelijk dame

Waardering van 5   geplaatst door Rita
waardering voor waarzegster Veroniek
Dank je wel Lobke, kwam weer uit wat je zei


Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Lobke
Lara. Jij bent een pareltje dat meer in het licht mag gezet worden. Naast het feit dat jouw voorspellingen uit komen, ben je ook geduldig en help je mij door mijn moeilijke processen heen. Jij bent alle sterren waard. Groetjes en veel liefs Isa.

Waardering van 5   geplaatst door Isa (uit Den Helder)
waardering voor waarzegster Lara
Lieve dame, dank je wel voor je consult. je wist onmiddellijk waarover het ging en je bracht me rust. ik wens je een fijn weekend toe. Mona.

Waardering van 5   geplaatst door Mona (uit Sint-Laureins-Berchem)
waardering voor waarzegster Olga
Valentine is een fijn mens om mee te praten. Ze voelt je goed aan. Weet waar het over gaat een luisternd oor voor je. Heeft mij heel goed gedaan een gesprek met haar is een aanrader voor mij. 5 sterren jammer, dat ik er geen 6 kon geven. Heeft ze verdiend voor mij, dank, gr M

Waardering van 5   geplaatst door Maely (uit Woubrechtegem)
waardering voor waarzegster Valentine
Anna, bedankt, ik kan mijn geluk niet op, eindelijk contact en een positief contact, bedankt voor je steun en je vertrouwen. Julia.

Waardering van 5   geplaatst door Julia (uit Denderleeuw)
waardering voor waarzegster Anna
Zonder een woord te vertellen wist Kiki, onmiddellijk wat er allemaal speelde, knap heel erg knap. Bedankt Kiki, ik bel je zeker terug. Heel duidelijk consult,oprechte waarnemingen. ,ontzettende aanrader. dank U wel. liefs Keyla.

Waardering van 4   geplaatst door Keyla (uit Lopik)
waardering voor waarzegster Kiki
Sammy U gaf een geweldige reading. Dank hiervoor. Fantastische ervaring. Via dit berichtje wil ik laten weten dat ik het een fantastisch consult vond. Je bent een topper. Liefs Noa.

Waardering van 4   geplaatst door Noa (uit Ede)
waardering voor waarzegster Sammy
Lieve Anitta, jij bent meer dan vijf sterren waard. Ik spreek jou nu al een hele tijd en al jouw voorspelling komen uit. Jij bent zo zuiver en oprecht. Bedankt voor jouw luisterend oor en goede raad. Maya.

Waardering van 4   geplaatst door Maya (uit Lisse)
waardering voor waarzegster Anitta
Rashieda. Loep zuiver, to the point, en goed adviserend. Ik ben blij met ons gesprek, je bent helder en een lieve vrouw. Houd je niet onnodig lang aan de lijn. Ik ga je adviezen opvolgen en bel je gauw weer op. Liefs Melinda.

Waardering van 5   geplaatst door Melinda (uit Bievene)
waardering voor waarzegster Rashieda
Biba is zo goed. Ze heeft zelfs letterlijk de woorden geciteerd die later zijn gezegd door iemand anders. Vaker voorgekomen. Xandra.

Waardering van 5   geplaatst door Xandra (uit Oss)
waardering voor waarzegster Biba
Lieve Louisa Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit ik wacht nog op de laatste met smart als alles zo gaat als de rest heb ik gauw een feestje, vindt het super hoe jij als medium in je kracht staat en niet langdradig bent maar hoppa zoals het is xxx Liese.

Waardering van 4   geplaatst door Liese (uit Tourinnes-la-Grosse)
waardering voor waarzegster Louisa
Hoi Bertt, bedankt voor je directe antwoorden en heldere inzichten. Ik vind het tof om met je te spreken. Kat xx

Waardering van 4   geplaatst door Kat (uit Eemnes)
waardering voor waarzegger Bertt

helderwetende  waarzegger Sid
Sid
Een week geleden consult bij Sid gehad. Zonder enige twijfel, vol vertrouwen in zijn zien schetste Sid toekomstige gebeurtenissen. Qua inzicht in karakters in mijn leven wist hij alles zonder woorden. Sid je hoort mij weer. Dank je wel. Hanneke. Van McS.

Waardering van 5   geplaatst door Hanneke
waardering voor waarzegger Sid
Shar, bedankt voor je inzichten.. en je bent een fijne vrouw. In 10 minuten tijd voel ik me al stukken beter. Niet eens door de mooie voorspellingen maar door hoe je het brengt en wat je zegt. Ik voel me begrepen. Dankjewel en ik bel je zeker nog eens terug. X

Waardering van 5   geplaatst door Azar
waardering voor waarzegster Shar
Hoi Anouk, jammer dat onze tijd erop zat maar ben je heel dankbaar mijn haren kwamen recht van wat je mij te vertellen had alles is tot nu toe uitgekomen en u bent mijn steun en toeverlaat geworden door een gesprek met je te hebben had ik heel wat meer krachten om verder te doen hartelijk dank voor alles en stuur je dit berichtje vanuit mijn hart met veel liefde en licht groetjes Elena.

Waardering van 4   geplaatst door Elena (uit Teylingen)
waardering voor waarzegster Anouk
Bedankt louisa u heeft het echt goed gezien wat er ging gebeuren Het is echt uit gekomen Bel u snel weer Gr anoniem

Waardering van 5   geplaatst door C
waardering voor waarzegster Louisa
Dag Anouk, ik wil hier toch een review achterlaten. Je hebt me fantastisch gesteund in mijn financieel en zakelijk proces en in mijn relationeel leven. Stap na stap is het allemaal uitgekomen en gelopen zoals je zei. Vooral de eerlijkheid om ook de negatieve dingen te benoemen en me te begeleiden in het mindere nieuws. Je was en bent belangrijk in mijn proces om terug op mijn eigen benen te staan. P.s morgen weer een date zoals je had gezegd. Tot snel en merci!!

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Anouk
Lieve Louisa het 1 komt na het ander uit. Vindt het zo fijn dat je hier bent, niet lang draderig maar to the point. Vrouw naar mijn hart. Lia.

Waardering van 4   geplaatst door Lia (uit Otegem)
waardering voor waarzegster Louisa
Beste Gazali, zo duidelijk dat je bent en hoe je dingen haar fijn uitlegde daar heb ik wat aan. Ik moest wel desondanks mijn situatie(narcist) lachen om je voorbeeld. Ik vind dat je een fijne stem hebt en ook wel geduld. Jammer de credits raakte op. Ik bel je binnenkort terug op. Mensen bel Gazali, maar niet als je in sprookjes gelooft.

Waardering van 5   geplaatst door Carmen
waardering voor waarzegger Gazali

helderwetende  waarzegster Wen
Wen
Je bent mijn steun en waardeer je zo erg Wen. We hadden opgehangen en wat je zag gebeurde ook gelijk. Chapeau! Dank dat je zo geduldig bent. Knuffel.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Wen
Yous bedankt voor je steun en raad door jou heb ik doorgezet en komt er toch een nieuwe kans. Wat je zegt klopt altijd en wat je voorspeld komt uit. Je bent een topper op deze lijn Grtjs f

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Youss

helderwetende  waarzegger Han
Han
Gewoon to the point. Geen onzin of nonsens maar een heel concrete verhaal. Dankjewel.

Waardering van 5   geplaatst door Patrick
waardering voor waarzegger Han
Je bent een heel goed medium. Alle voorspellingen kloppen. Dank je wel voor je accurate email consult. Doe zo verder.

Waardering van 5   geplaatst door C
waardering voor waarzegster Vera Ann
Hey lieve schat, fijne reading gehad, dank iig voor je begrip en geruststelling en voor je healingen Gr. Happy girl

Waardering van 5   geplaatst door Happy girl
waardering voor waarzegster Laila
Thank you schat, was een mooie reading , we gaan t zien Gr. Happy girl

Waardering van 5   geplaatst door Happy girl
waardering voor waarzegster Lana
John. Jij bent een schat. Jij voelt echt met iemand mee je bent eerlijk en oprecht, ik zou u iedere dag bellen alleen maar voor een fijn gesprek te hebben, met dat berichtje is het goed gekomen zoals je had gezegd idd en ik vertrouw erop dat het in de toekomst ook goed komt . tot snel knuffel Monica.

Waardering van 4   geplaatst door Monica (uit Zwolle)
waardering voor waarzegger John
Ik sprak vandaag voor de eerste keer met Ingrid ze zei veel rake dingen en ik heb haar beloofd als de voorspelling uitkomt ik het haar zeker laat weten, wees maar gerust Ingrid je hoort nog van mij.

Waardering van 5   geplaatst door INGE
waardering voor waarzegster Ingrid
Beste Marieke, Ik wil u bedanken en iedereen laten weten het zeker de moeite waarde is om u te bellen.

Waardering van 5   geplaatst door Teken
waardering voor waarzegster Marieke
Heel positief legging had heel veel duidelijk gehad echt een aanrader ,k

Waardering van 5   geplaatst door Kim
waardering voor waarzegster Marieke
Met stip de beste op de lijn omdat zij read op 3d en 5d. Detaillistisch en leest de energie precies zoals het is. Kruipt letterlijk in de huid van de persoon waarover ik belde. Kon zijn (denk) proces helemaal beschrijven zoals het is en welke keuze hij naar mij gaat maken. Ik bel je weer als tijd rijp is. Je hebt heel veel zorgen en stress gedachten bij me weggehaald. Nog afwachten wat hij gaat doen. De 5d dame vs 2d dame lol…. Heerlijk!

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Lana
Yuorah. Wel leuk altijd om met je te praten. En zoals u het ziet ziet eigenlijk niemand het hoor. Je hebt me weer hoop gegeven. Je bent een Engel liefs Mylana.

Waardering van 4   geplaatst door Mylana (uit Wondelgem)
waardering voor waarzegster Yuorah
Hoi Lana, ik vind het heel knap maar ik moet zeggen alles wat je gezegd heb kan ik plaatsen. als een bus. Jij bent iemand die goed advies geeft en die weet waar ze over praat. Tilly.

Waardering van 5   geplaatst door Tilly (uit Wageningen)
waardering voor waarzegster Lana
Lieve Lineke, TOPPER ben je ongelooflijk. Dank voor al je inzichten. Heerlijk hoe direct je bent. Voor mij ben je een toppertje, xxx Colinda.

Waardering van 5   geplaatst door Colinda (uit Borsele)
waardering voor waarzegster Lineke

helderwetende  waarzegster Wen
Wen
Beste Wen, Ik vind dat je een toppertje bent. Je voorspellingen zijn super. Jij bent een echte aanrader. Ik bel je zeker eens terug op. Groetjes Raya.

Waardering van 4   geplaatst door Raya (uit Vorsen)
waardering voor waarzegster Wen
Johannes biedt een luisterend oor en geeft goed advies. Ik vind hem eerlijk en oprecht en ik ga hem ongetwijfeld zeker nog eens bellen. Liefs Sanaa.

Waardering van 5   geplaatst door Sanaa (uit Leopoldsburg)
waardering voor waarzegger Johannes
Aurora. Bedankt voor je fijne readings. Je bent een topper. Zeker toen je begon te vertellen, over iets wat niemand kon weten. Heel erg bedankt, Vicky.

Waardering van 4   geplaatst door Vicky (uit Rucphen)
waardering voor waarzegster Aurora
Hoi Shar. Bedankt dat je me er tussen genomen hebt . Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen, maar heel duidelijk en lief. xxx Isabel.

Waardering van 4   geplaatst door Isabel (uit Knokke-Heist)
waardering voor waarzegster Shar
Kiki, dank je wel voor dit gesprek. Je kwam meteen to the point en zei bepaalde dingen die je normaliter niet kon weten. Je straalde een bepaalde rust en liefde uit. Je bent een echte topper. Mijn tegoed was op, maar ik zal je in de toekomst zeker nog eens bellen. Lize.

Waardering van 4   geplaatst door Lize (uit Doesburg)
waardering voor waarzegster Kiki
Hoi Youss. Ik was zo in de wolken de eerste keren en helemaal overrompeld van u voorspellingen dat ze zo specifiek uitkwamen en op zo een korte tijd. Wat ben ik je DANKBAAR. Zo steeds on point en gedetailleerd juist. Je bent een prachtmens en heel bijzonder. xxx Coralie.

Waardering van 4   geplaatst door Coralie (uit Apeldoorn)
waardering voor waarzegster Youss
lieve Nina, je bent echt heel goed, sinds ik jou ken en bel, is het leven minder moeilijk. Heel veel lieve groetjes van Suus tot spoedig. Je ben een toppertje.

Waardering van 5   geplaatst door Suus (uit Berchem)
waardering voor waarzegster Nina
Goedenmorgen lola ik heb u eergisteren weer mogen spreken had u al vaker geprobeerd maar zoals altijd was u elke keer in gesprek hahahah en toch blijf ik u proberen want u helpt me altijd zo goed met geduld altijd vrolijk,en u had weer gelijk u blijft toch me favoriet vriendelijke groet nikki

Waardering van 5   geplaatst door Nikki
waardering voor waarzegster Lola
prachtvrouw die niet alleen de legging legt maar ook de details eruit haalt,onmisbaar op de lijn een toppertje

Waardering van 5   geplaatst door F
waardering voor waarzegster Youss
Lieve Mari Elena, Je voorspelling is inderdaad uitgekomen, dat hij weer contact op zou nemen als hij terug was. Je voorspellingen komen altijd weer uit en je bent goed in het gerust stellen. Echt een aanrader, beste medium hier.Ik wou je even laten weten dat je het bij het juiste eind had. Lieve groet

Waardering van 5   geplaatst door Liz
waardering voor waarzegster Mari Elena
Lieve Mari Elena, Je voorspelling is inderdaad uitgekomen, dat hij weer contact op zou nemen als hij terug was. Je voorspellingen komen altijd weer uit en je bent goed in het gerust stellen. Echt een aanrader, beste medium hier.Ik wou je even laten weten dat je het bij het juiste eind had. Lieve groet

Waardering van 5   geplaatst door Liz
waardering voor waarzegster Mari Elena
Beste Trudy, jij hebt mijn ogen geopend toen ik de weg kwijt was. Door jou kreeg ik mijn kracht weer terug. Ik ben weer terug in mijn kracht. Kan weer helder zien. Ik heb mijn focus weer terug. Heb mijn lijn met God weer terug!. Dank je wel mooi mens! Groet, Rob

Waardering van 5   geplaatst door Rob
waardering voor waarzegster Trudy
Duidelijk en snel zag hij een aantal dingen die er nu afspelen in mijn leven. Ook eerlijk advies over toekomst. Geen goed nieuws show over de liefde maar helder en eerlijk dankjewel Gunter xxx

Waardering van 4   geplaatst door Marcy (uit Bloemendaal)
waardering voor waarzegger Gunter
Lieve Mina, bedankt voor je geduld en inzichten. Je blijft geduldig en lief. Bovendien komen jouw voorspellingen uit. Bedankt en liefs van mij Sanne.

Waardering van 4   geplaatst door Sanne (uit Drieslinter)
waardering voor waarzegster Mina
Lieve Carola, bedankt voor je bemoedigende woorden, ik put daar veel kracht uit. Houden van is ook loslaten wat je zei, ik hou ontzettend veel van hem en door jou weet ik nu dat het ook wederzijds was en is, en dat hij het fijn vond dat ik toch een herinnering aan mijn vinger zal dragen. Vergeten doe ik hem nooit maar ik ga toch de draad weer oppakken, dankjewel dat je me een houvast hebt gegeven. Dikke knuffel van mij, Zenia.

Waardering van 5   geplaatst door Zenia
waardering voor waarzegster Carola
Hoi Sabina. Bedankt voor de reading. Je heb het goed gevoeld wat er eigenlijk speelt in mijn leven. Ik voelde mij na het gesprek met jou veel zekerder en weet nu dat het goed komt met mij. Ik vind jammer dat mijn beltegoed op is maar ik bel je zeker terug. Groetjes Jenny.

Waardering van 5   geplaatst door Jenny (uit Scherpenheuvel-Zichem)
waardering voor waarzegster Sabina
Wat een ontzettend fijn gesprek met Yuorah. Ze zag alles zo helder in. En wat een prachtige lieve woorden om mezelf sterker te maken en liever te zijn voor mezelf. Zeer fijn je te mogen bellen. Tot later lieverd xxxx Guusje.

Waardering van 5   geplaatst door Guusje (uit Huizen)
waardering voor waarzegster Yuorah

helderwetende  waarzegster Jos
Jos
Hallo Jos, jou voorspelling is uitgekomen, nu nog het belangrijkste hartelijk dank M

Waardering van 5   geplaatst door M
waardering voor waarzegster Jos
Heel simpel Gazali is de beste!


Waardering van 5   geplaatst door Stef
waardering voor waarzegger Gazali
Heel nuchter en duidelijke kaartlegging. Ik zag het niet even niet meer zitten, maar u gaf veel dingen aan die zich op dit moment afspelen. Bedankt en hopelijk bel ik straks met goed nieuws!

Waardering van 5   geplaatst door Liedje
waardering voor waarzegster Marieke
Lieve Olga, Het lichtpuntje dat ben altijd jij! jou gesprekken doen mij zoveel goeds, elke keer jou spreken geeft hoop, steun en begrip, als er iemand mij begrijpt ben jij het wel, Lieve Olga je bent voor mij de beste, jou gesprekken zijn heel bijzonder. Liefs NY

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Die Alex is steengoed en loepzuiver. Ziet echt wat er speelt. Ontzettend knap hoor.

Waardering van 5   geplaatst door D
waardering voor waarzegger Alex
Dank je wel Anitta. Jij bent echt bijzonder goed en ook ben je een hele fijne gesprekspartner. Heel veel liefs, B.

Waardering van 4   geplaatst door B (uit Venlo)
waardering voor waarzegster Anitta
ik wil u bedank voor het gesprek van gisteren. Het was best een lange gesprek en bleef geduldig en legde steeds de kaarten. Het is altijd een topsport om u aan de lijn te krijgen en ik begrijp waarom. Maar mensen moeten ook meer recensies schrijven, zodat de rest weet hoe goed u bent. Wat u in de kaarten ziet, klopt altijd en wat de toekomst gaat brengen, dat is een vraag. Nogmaals bedankt voor uw geduld.

Waardering van 5   geplaatst door Buitenland
waardering voor waarzegster Niamh
Dag Nina. Wat jij al van in het begin voorspelde is werkelijkheid geworden. Er is terug plots contact gekomen. En dat heb je altijd gezegd. Het was enkel moeilijk te geloven, vooral omdat ik uiteindelijk heb gelost en ben verder gegaan met mijn leven. Maar je hebt op elk vlak wel gelijk gehad. Heel erg bedankt voor al je consults en geduld. Ik zal je blijven bellen voor advies want je voorspellingen kloppen echt. Liefs, trouw bellertje. xxxx.

Waardering van 4   geplaatst door Bellertje (uit Alblasserdam)
waardering voor waarzegster Nina
John ik wil je nogmaals bedanken, je hebt weer gelijk gekregen over mij en de liefde van mijn leven we hebben met elkaar goed gepraat. Het komt goed zoals je het voorspeld hebt. Hij is de liefde van mijn leven, zo voelt het ook aan, je hebt me de raad gegeven om het rustig te blijven, heb naar je geluisterd. Super bedankt je bent goed in wat je doet Ineke.

Waardering van 5   geplaatst door Ineke (uit Overwinden)
waardering voor waarzegger John
Lobke, bedankt wat je gezegt hebt is uitgekomen je bent een aanrader. Je had gelijk. Natuurlijk, zoals altijd. We hebben terug contact en doen terug leuke dingen. Steeds help je me door mijn onzekerheid. Ben je zo dankbaar voor jouw advies. Je bent een toppertje x S

Waardering van 4   geplaatst door Suzan (uit Lommel)
waardering voor waarzegster Lobke
Lieve Louisa Ik bel je vaak vooral als ik onzeker ben over een bepaalde situatie en elke keer weer zet je mij met beide benen weer op de grond en geeft mij de rust die ik dan ook zo nodig heb, je noemt me altijd een moeilijk geval. ondanks dat het me zo onzeker kan maken, kan ik daar ook om lachen, heel veel rust kan je mij hierin geven. A

Waardering van 4   geplaatst door A (uit Geertruidenberg)
waardering voor waarzegster Louisa
Paar keer gebeld metSophia. Ik vond haar een lieve dame en als medium is zij zuiver. Bedankt je hebt de spijkers op de kop geslagen en ik ben blij met je. Dank je. Anton.

Waardering van 4   geplaatst door Anton (uit Zoeterwoude)
waardering voor waarzegster Sophia
Goh goh, lieve Shariffa, was dat weer een superreading. Je hebt mijn gevoel bevestigd dat er veel veranderingen zijn. Ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar zoals je zegt, moeilijk gaat ook en tot nu toe heb ik toch alles al overleefd. Maar ik besef nu wel, na met jou te praten, dat er veel staat te gebeuren en dat ik heel goed zal moeten nadenken hoe ik alles zal moeten aanpakken. bij de een iets meer op mijn pootjes staan dan bij de ander. Omdat mijn roze bril inderdaad is afgevallen nu. Je brengt me elke keer 'down to earth' met nieuwe inlichtingen. En dat vind ik zo super aan je. Bij jou weet ik onmiddellijk hoe het zit en hoe het voelt en hoe het zal gaan. Ik kan niets voor je verbergen. je pikt mijn energie op en jij zegt hoe ik me op dat moment voel. KLOPT. Dankjewel Sanne.

Waardering van 4   geplaatst door Sanne (uit Enschede)
waardering voor waarzegster Shariffa
Hallo Gunter, een goede morgen. Gisteren heb ik een consult met je gehad. Wat een goed gevoel als ik deze morgen wakker werd. heb ik te danken aan ons gesprek. Lyla.

Waardering van 4   geplaatst door Lyla (uit Sint-Truiden)
waardering voor waarzegger Gunter
Zeer zuivere medium, u bent echt geweldig in hoe alles uitlegt en binnen krijgt. u aanpak is zeer helder en oprecht. ik ben heel blij dat ik u ben tegen gekomen in mijn leven en ik ben dankbaar voor uw oprechtheid, uw zuiverheid en uw werkwijze zijn van hoog niveau en daarom lieve Biba je krijgt meer als 10 sterren van mij. Biba is een betrouwbare, zeer zuivere medium die er geen doekjes om windt en zij is zeer zeker aan te raden. Dank u wel voor alles mijn lieve schat. Hartegroet Elena.

Waardering van 4   geplaatst door Elena (uit Roerdalen)
waardering voor waarzegster Biba
Beste Johannes, Blij met je mooie reading. ik hou u zeker op de hoogte topper. Chantalle xx

Waardering van 4   geplaatst door Chantalle (uit Baarn)
waardering voor waarzegger Johannes
Louisa is altijd zo rechtuit, ik hou van haar. Kan indien nodig een spiegel voorhouden en wat ze zegt/voorspelt is ook altijd juist. Ben trouwe beller , en zou haar advies niet meer kunnen missen in mijn leven

Waardering van 5   geplaatst door Kim
waardering voor waarzegster Louisa
Hoi Louisa, Je hebt gelijk gehad over de date! Ook over het bericht wat ik kon verwachten en zijn lichaamstaal!

Waardering van 5   geplaatst door X
waardering voor waarzegster Louisa
Ze is de beste medium, ze is lief, eerlijk en heeft het altijd bij het rechte eind. Ik ga door een moeilijke periode en ze heeft mij hier al ontzettend in geholpen. Ik kan jullie allemaal Lara aanraden om je door uw problemen te geraken.

Waardering van 5   geplaatst door Apolline (uit Almere)
waardering voor waarzegster Lara
Lieve Kiki, je bent erg krachtig in je voorspellingen. Je zat er bonk op Kiki. Ik kan een hele getuigenis schrijven hoe verbaast ik ben dat alles is uitgekomen over X. Bos bloemen verdien je. Bedankt vr alles. Dikke kus Lot.

Waardering van 5   geplaatst door Lot (uit Elene)
waardering voor waarzegster Kiki
Lieve Cher, bedankt voor het mooie consult, je hebt mij een stukje dichter bij mezelf gebracht. Bedankt voor je mooie inzichten en adviezen. Je brengt niet alleen sprookjes maar wijst erop wat belangrijk is. Grtjes Katy.

Waardering van 5   geplaatst door Katy (uit Duras)
waardering voor waarzegster Cher
Zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdween de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. En was er instant rust. Bedankt, lieve Nessa.

Waardering van 5   geplaatst door Yuna
waardering voor waarzegster Nessa

helderwetende  waarzegster Evs
Evs
Wat een super fijn gesprek! Duidelijk en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek! Liefs

Waardering van 5   geplaatst door Juut
waardering voor waarzegster Evs
Dank je wel voor de ondersteuning waar ik naar zocht je maakt het niet mooier dan dat het is en hebt me goed geholpen. fijne dag nog en tot snel ! x

Waardering van 5   geplaatst door Monica
waardering voor waarzegster MB Rhais

helderwetende  waarzegster Wen
Wen
Werkelijk een uitzonderlijke gave. Wat ze zegt en hoe het zal verlopen klopt met de realiteit. Erg bijzonder. Wen verteld het kort en bondig. Maar ook gedetailleerde vragen kan ze uitzetten. Heel erg knap!

Waardering van 5   geplaatst door D
waardering voor waarzegster Wen
Dank voor de mooie inzichten. Mijn eerste ervaring met Valentine, heel aangenaam. Je bent echt heel goed en duidelijk. Dank je wel x Layna.

Waardering van 4   geplaatst door Layna (uit Bunschoten)
waardering voor waarzegster Valentine
Wat ben jij lief en hoop dat het zo gaat als jij het ziet. Top ben jij Ilse. Groeten uit koersel.

Waardering van 5   geplaatst door Maggy
waardering voor waarzegster Ilse
Laila, fijn gesprek en goede beschrijving. zonder dat ik iets heb gezegd. Als het uitkomt laat ik het je weten. A

Waardering van 4   geplaatst door A (uit Vlissingen)
waardering voor waarzegster Laila
Hoi Louisa ik wil u even bedanken voor u steun, zou niet weten wat ik nu zonder u zou moeten. Zijn al heel veel dingen uitgekomen. Nu hopen dat het ook echt goed komt op relatie gebied bedankt voor de steun liefs xx Astrid

Waardering van 5   geplaatst door Astrid (uit Schorisse)
waardering voor waarzegster Louisa
Johannes is een zeer fijn mens om gesprekken mee te voeren. Op de meest verbloemde maar juiste manier tracht hij de situatie met mogelijke oplossingen aan je verstand te brengen. Zo prachtig uitgelegd dat je er rustig van wordt. Alleszins bedankt voor al jouw fijne woorden. Mira.

Waardering van 5   geplaatst door Mira (uit Hilversum)
waardering voor waarzegger Johannes
Gazali. Ik spreek u nu echt een lange tijd en u heeft al die tijd gelijk gehad. U bent een topper en meer dan 5 sterren waard. Ik ben blij dat u op deze lijn bent. Rots in de branding. Dank u wel voor al uw inzichten. En ze kloppen echt. Liefs R.

Waardering van 4   geplaatst door R (uit Bladel)
waardering voor waarzegger Gazali
Hi Karlien Je had gelijk over de energieen die nu spelen en rondgaan, dus ik was al voorbereid gelukkig. Je raakt de spijker altijd op zijn kop dus ben altijd blij als ik je heb gesproken. Dank je wel voor je raad en advies en tot snel Celia.

Waardering van 4   geplaatst door Celia (uit Dikkebus)
waardering voor waarzegster Karlien

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster, mailconsultaties met waarzeggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP