beladvies waarzegster AYVI

2863 AYVI IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Ayvi is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Ayvi, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Ayvi komt pas later online.

WAARZEGSTER AYVI - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER AYVI - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Ayvi je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Ayvi respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Ayvi je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Ayvi je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Ayvi herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Ayvi met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Ayvi leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER AYVI - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij waarzegster Ayvi is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals waarzegster Ayvi reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan waarzegster Ayvi je helpen met jouw levensvragen.

 WAARZEGSTER AYVI AGENDA SEPTEMBER WAARZEGSTER AYVI

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER AYVI

DAG

waarzegster Ayvi heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Ayvi heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Ayvi, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Ayvi in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Ayvi, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER AYVI

Geeft sinds 1 augustus 2023 helderwetend advies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Ayvi gebruikt als
persoonlijke pincode 2863

HOOGSENSITIEF

Ayvi gaf laatste consult op
21 september 2023 om 03u08

glazen bol  waarzegster Ayvi Nederland

1 JAAR ERVARING

Ayvi is al 1 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Ayvi is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Ayvi is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.85 out of 5
13 waarderingen

AYVI WAARZEGSTER AYVI

Hi! Mijn naam is waarzegster Ayvi, helderziend, heldervoelend.

Door uw energie te lezen kan ik u ook advies geven. Ik zal u helpen om de oorzaak van uw blokkade te signaleren.

Met mijn specialisatie van innerchild healing kan ik u helpen om traumas los te laten en te transformeren. Door de sterke connectie met mijn spirit guides en mijn engelen kan ik u helpen met concrete advies.

Heeft u een luisterend oor nodig, daar ben ik er ook voor u! Vanuit een invalshoek van liefde, bereiken we alle doelen in het leven, lossen we samen alle problemen op.

Groetjes, Medium Ayvi.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER AYVI

TOP