beladvies Waarzegster THAIIS

2522 WAARZEGSTER THAIIS IS NU IN GESPREK

Eerlijk waarzegster Thaiis geeft op dit ogenblik een helderwetend beladvies. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Thaiis, momenteel is deze waarzegster in gesprek. Waarzegster Thaiis is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET waarzegster Thaiis

PIN 2522 WAARZEGSTER THAIIS

beladvies  waarzegster Thaiis
Hallo, ik ben medium Thaiis en help jou graag verder met jouw levensvragen, relatieproblemen en persoonlijke problemen, kortom allen lopen wij soms vast op onze levenswandel en geraken wij niet meer verder. Laat de moed zeker niet zakken en laat de negativiteit niet de overhand nemen. Samen met jou zoek ik naar oplossingen zodat u verder kan op uw levenspad met positiviteit en zonneschijn. Alles heeft zijn reden ook de vervelende blokkades die ons vastzetten door angst en twijfels. Ik kan u daarbij helpen om terug de juiste weg te kiezen, daardoor openen er wegen die jij niet zou verwachten en vallen alle puzzelstukjes weer in elkaar. Ik werk met de Lenormandkaarten, pendel, ben high sensitive en heb ervaring met moeilijke relatieproblemen. Ik kijk er naar uit om jou te mogen spreken, helpen en te begeleiden naar het reine en zuivere. Warme groet, Thaiis.
Relatiecoach - Hoogsensitief - Lenormand kaarten - Nederlands

WAARZEGSTER THAIIS - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER THAIIS - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Thaiis je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Thaiis respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Thaiis je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Thaiis je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Thaiis herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Thaiis met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Thaiis leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER THAIIS - PARAGNOST

Een paragnost zoals waarzegster Thaiis beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals waarzegster Thaiis neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van waarzegster Thaiis. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, waarzegster Thaiis staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met waarzegster Thaiis. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

 WAARZEGSTER THAIIS AGENDA SEPTEMBER WAARZEGSTER THAIIS

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER THAIIS

DAG

waarzegster Thaiis heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Thaiis heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Thaiis, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Thaiis in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Thaiis, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER THAIIS

Geeft sinds 1 december 2017 helderwetend advies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Thaiis gebruikt als
persoonlijke pincode 2522

PARAGNOST

Thaiis gaf laatste consult op
26 september 2023 om 10u25

glazen bol  waarzegster Thaiis Nederland

7 JAAR ERVARING

Thaiis is al 7 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Thaiis is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Thaiis is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.73 out of 5
158 waarderingen

THAIIS WAARZEGSTER THAIIS

Lieve mensen, mijn naam is Thaiis.

Ik wil je graag verder helpen met jou levensvragen, relatieproblemen en persoonlijke problemen. Alles heeft zijn reden, ook de vervelende blokkades die ons vastzetten door angst en twijfels.

Ik kan je helpen om de juiste weg te bewandelen. Ik werk met de Lenormandkaarten en pendel.

Ik ben high sensitief en heb ervaring met moeilijke relatieproblemen.

Lieve warme groet, waarzegster thaiis.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER THAIIS

TOP