beladvies waarzegster TEA

2849 TEA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Tea is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Tea, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Tea komt pas later online.

waarderingen waarzeggers WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER TEA

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Tea, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.


WAARZEGSTER TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 helderwetend beladvies op deze website.

ENGELEN

Waarzegster Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

LUISTEREND OOR

Tea gaf laatste beladvies op
16 juni 2024 om 01u24

glazen bol  waarzegster Tea Nederland

2 JAAR ERVARING

Tea is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Tea is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Tea is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.63 out of 5
24 waarderingen

TEA WAARZEGSTER TEA

Dag lief mens, mijn naam is waarzegster Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven op basis wat voor jou werkt op dit moment.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van mijn intuitie en heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carriere, werk, financien en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

TOP