belafspraak Waarzegster TEA

logo waarzeggersBELAFSPRAAK AANVRAGEN MET WAARZEGSTER TEA

BELAFSPRAAK TEA

Stuur een belafspraak naar waarzegster Tea.

Geef aan op welk tijdstip en welke dag u waarzegster Tea graag zou spreken via de telefoon. U ontvangt via e-mail een antwoord op uw belafspraak. U kan slechts enkele verzoeken per dag indienen.

Overzicht belafspraken

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Tea, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 helderwetend advies op deze website.

PARAGNOST

Waarzegster Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

LICHTKENNIS

Tea gaf laatste consult op
20 september 2023 om 09u23

glazen bol  waarzegster Tea Nederland

1 JAAR ERVARING

Tea is al 1 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Tea is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TEA WAARZEGSTER TEA

Dag lief mens, mijn naam is Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven in jouw hoogste goed.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carrière, werk, financiën en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER TEA

TOP