beladvies waarzegster MINA

2339 MINA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Mina is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Mina, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Mina komt pas later online.

WAARZEGSTER MINA - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER MINA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Mina je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Mina respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Mina je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Mina je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Mina herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Mina met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Mina leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER MINA - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals waarzegster Mina voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met waarzegster Mina.

 WAARZEGSTER MINA AGENDA JULI WAARZEGSTER MINA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER MINA

DAG

waarzegster Mina heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Mina heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Mina, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Mina in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Mina, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER MINA

Geeft sinds 7 juli 2015 helderwetend beladvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Mina gebruikt als
persoonlijke pincode 2339

HELDERVOELEND

Mina gaf laatste beladvies op
12 juli 2024 om 20u43

glazen bol  waarzegster Mina Nederland

10 JAAR ERVARING

Mina is al 10 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Mina is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Mina is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
150 waarderingen

MINA WAARZEGSTER MINA

Ik ben Mina en ik ben al erg lang bezig met het spirituele.

Ik ben helderziend waarzegster en maak gebruik van de lenormandkaarten. Ik kan je antwoorden en oplossingen geven op het gebied van liefde, werk, geld enzovoort.

Ik wil dat je vooruit kan in het leven en naar het positieve kan kijken.

Lieve groetjes van Mina.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER MINA

TOP