beladvies Waarzegster WENDY

2806 WAARZEGSTER WENDY IS BESCHIKBAAR

Eerlijk waarzegster Wendy staat klaar voor u, ontvang voorspellingen en helderwetende inzichten. Bel nu met waarzegster Wendy, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJwaarzegster Wendy

PIN 2806 WAARZEGSTER WENDY

beladvies  waarzeggers
Hallo ik ben medium Wendy. Ik ben een heldervoelende en leg de lenormandkaarten als kaartlegster. Ik help je graag om duidelijke inzichten te krijgen die jou helpen met bepaalde situaties. Deze geef ik ook door samen met hulp van mijn pendel en mijn engelen die altijd bij mij zijn. Geen vraag die onbeantwoord hoeft te blijven. Ik hoor je snel, liefs Wendy.
Medium - Lenormand kaarten - Gidscontact - Nederlands

WAARZEGSTER WENDY - INVOELEND

WAARZEGSTER WENDY - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van waarzegster Wendy om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij waarzegster Wendy automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met waarzegster Wendy en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend waarzegster jou helpen?

Onze waarzeggers zoals waarzegster Wendy hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met waarzegster Wendy.

WAARZEGSTER WENDY - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt waarzegster Wendy al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan waarzegster Wendy om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt waarzegster Wendy het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt waarzegster Wendy eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende waarzegster. Pendelaars zoals waarzegster Wendy schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met waarzegster Wendy en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 WAARZEGSTER WENDY AGENDA APRIL WAARZEGSTER WENDY

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER WENDY

DAG

waarzegster Wendy heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Wendy heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Wendy, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Wendy in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Wendy, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER WENDY

Geeft sinds 1 december 2022 helderwetend beladvies op deze website.

INVOELEND

Waarzegster Wendy gebruikt als
persoonlijke pincode 2806

PENDELEN

Wendy gaf laatste beladvies op
14 april 2024 om 14u49

glazen bol  waarzegster Wendy Nederland

3 JAAR ERVARING

Wendy is al 3 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Wendy is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Wendy is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.90 out of 5
10 waarderingen

WENDY WAARZEGSTER WENDY

Hallo ik ben waarzegster Wendy.

Ik ben een heldervoelende en leg de lenormandkaarten als kaartlegster. Ik help je graag om duidelijke inzichten te krijgen die jou helpen met bepaalde situaties.

Deze geef ik ook door samen met hulp van mijn pendel en mijn engelen die altijd bij mij zijn. Geen vraag die onbeantwoord hoeft te blijven.

Ik hoor je snel, liefs Wendy.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER WENDY

TOP