beladvies waarzegster TEA

2849 TEA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Tea is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Tea, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Tea komt pas later online.

WAARZEGSTER TEA - ENGELEN

WAARZEGSTER TEA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Tea je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Tea respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Tea je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Tea je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Tea herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Tea met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Tea leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER TEA AGENDA JULI WAARZEGSTER TEA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER TEA

DAG

waarzegster Tea heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Tea heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Tea, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 helderwetend beladvies op deze website.

ENGELEN

Waarzegster Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

LUISTEREND OOR

Tea gaf laatste beladvies op
23 juli 2024 om 16u25
Tea gaf laatste chatconsult op
23 juli 2024 om 12u07

glazen bol  waarzegster Tea Nederland

2 JAAR ERVARING

Tea is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Tea is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Tea is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.63 out of 5
24 waarderingen

TEA WAARZEGSTER TEA

Dag lief mens, mijn naam is waarzegster Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven op basis wat voor jou werkt op dit moment.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van mijn intuitie en heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carriere, werk, financien en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER TEA

TOP