waarderingen helderwetende waarzegster

waarderingen waarzeggers WAARDERINGEN OVER ONZE HELDERWETENDE WAARZEGGERS

Eerlijke waarzeggers staan klaar voor u, lees hieronder de waarderingen. Lees hier wat anderen over onze helderwetende waarzeggers schrijven in een waardering.

Lieve Nina, bedankt voor je steun. Eindelijk iemand die mij begrijpt. In korte tijd vertelde je heel mijn leven plus de toekomst. Ik heb vertrouwen in jou. Je zegt dat de situatie goed zal komen. Het geeft me vertrouwen als ik je bel, dank je voor alle steun. Margret.

Waardering van 4   geplaatst door Margret
waardering voor waarzegster Nina
Beste Olga, ik vind jou hier de beste waarzegger of waarzegster, hoe je het ook noemen wil. Bij jou krijg ik een goed gevoel en een gevoel van rust en klaarheid. Je geeft steeds direct en helder inzicht in mijn toekomst en huidige projecten. Dank voor de fijne readings. Mvg, Eddy

Waardering van 5   geplaatst door Eddy
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Mijn leventje is net een puzzel al die stukjes samen bepalen mijn levensloop. Met passen en meten vallen alle stukjes aan elkaar. 1 stukje puzzel is al klaar, maar er zijn ook bepaalde stukjes waar ik geen raad mee weet. Open plekken in die puzzel je laat t even liggen maar het gevoel komt altijd terug! Ik hoop dat deze puzzel snel af komt, de stukken vallen dan in elkaar.....dan zie je bewust wat ik heb moeten doorstaan maar dat laatste stukje zal t waard zijn! Dan is er rust en komen eindelijk de mooie leuke dingen en verhalen. Jij begrijpt als geen ander over welke puzzel ik t heb! mijn persoonlijke puzzel zo heeft ieder mens een puzzel mensen die jou allemaal bellen hebben hun eigen puzzel, JIJ OLGA BENT DAAR EEN GROTE SCHAKEL IN, jij helpt mensen met deze puzzel compleet en af te maken. Met gevoel, respect, humor en een luisterend oor. Dus alle mensen die niet weten hoe of wat bel olga want zij is een grote hulp en steun in jou leven. Nu hopen dat dit laatste stukje klaar is en af komt ik ben er klaar mee t moet nu en jij, jij krijgt altijd gelijk en nu dus ook! Liefs NY ik hoop je nog heel vaak te spreken want dat geeft mij rust en zet mij soms even met beiden voetjes op de grond.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olgaaaaaaa, Elke dag weer is t een feestje om jou aan de telefoon te hebben, vertrouwd, lief, aardig, behulpzaam, eerlijk, waardevol, respectvol, begrijpelijk, begripvol, lachwekkend, serieus, soms ben je nog grappig ook hahaha, kortom genoeg mooie woorden die vanuit mijn bruine hartje komen, recht uit t hart mijn gevoel, dit doe je met veel plezier gevoel en een luisterend oor wat zeg ik alle tien die oortjes van jou staan open, het is ongelooflijk elke dag op de lijn tientallen mensen spreek je, je bent heel vaak rood gekleurd en dat betekent dat mensen jou vaak bellen omdat je goed bent zoals je bent! petje af voor jou Liefs NY, nu bij mij t aller laatste stukje nog.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Olga, je bent de beste! Alles wat je me tot nu toe hebt gezegd, komt uit!

Waardering van 5   geplaatst door Gradus
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Je geeft me kracht door er te zijn als ik je nodig heb door te luisteren naar mijn verhalen. Je geeft me kracht door je enthousiasme, je energie, door door te gaan als alles tegen zit. Vandaag sta ik hier even bij stil, en besef ik...... hoe bijzonder medium je eigenlijk bent! Hopelijk komt er snel een einde aan de vreselijke lange wachten jij weet wel wat ik bedoel, het is genoeg zo! Groeten en Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Geweldige vrouw heb veel aan je


Waardering van 5   geplaatst door Wendy
waardering voor waarzegster Olga
Ik bel nu al een aantal jaar met Olga. Telkens weet zij mij weer gerust te stellen, verteld ze me wat ze mag doorkrijgen en hoe moeilijk het af en toe ook is, Olga zit er nooit naast! Je bent echt een geweldige vrouw met een hart van goud!

Waardering van 5   geplaatst door Jess
waardering voor waarzegster Olga
Hoi Olga jou voorspelling dat mijn dochter het huisje zou krijgen is uitgekomen donderdag mag ze met de opzichter de gebreken doornemen en als die opgelost zijn krijgt ze de sleutels. Dank je en ik bel je snel .

Waardering van 5   geplaatst door Gon
waardering voor waarzegster Olga
LIEVE LIEVE OLGA, Bedankt voor alles wat je doet en zegt, altijd recht uit het hart, nooit verkeerd bedoeld maar met een goede kijk op het leven, mijn leven het leven van iedereen!Veel respect voor de manier hoe jij op jou manier mensen helpt, bij staat en steun geeft. Sommige mensen onderschatten dit maar ze moesten eens weten, jou hoofd draait overuren net een draaitafel.......en dan niet eens voor jezelf nee om anderen te helpen bij te staan! Lieve olga we spreken elkaar heel veel bedankt voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en alles wat er nog komen gaat!!! Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Ik had u net aan de lijn, ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt

Waardering van 5   geplaatst door Hatice
waardering voor waarzegster Blavatski
Ja MB, waar moet ik beginnen? Ondertussen is je voorspelling al uitgekomen. Het was misschien niet wat ik eerst wou, maar je had gelijk toen je zei dat ik dit nodig had. Je hebt me kunnen overtuigen dat het leven het echt wel waard is, en dat is onbeschrijflijk mooi van je. Dankjewel Yara.

Waardering van 5   geplaatst door Yara (uit Dordrecht)
waardering voor waarzegster MB Rhais
Heel fijn medium is Nina. Heb het idee dat ik nu echt eerlijke zuivere antwoorden heb gekregen. Dankjewel en dikke xx Rianne.

Waardering van 5   geplaatst door Rianne (uit Lisse)
waardering voor waarzegster Nina
Je bent een supertalent Louisa. Ik ben heel tevreden over je voorspelling, dikke knuffel Brenda xxxx.

Waardering van 4   geplaatst door Brenda
waardering voor waarzegster Louisa
Beste louisa ik bel je al heel lang en je steunt me ook, ook is er al veel uitgekomen van wat je op je ogen ziet. Nu nog afwachten voor alles wat nog komen gaat en de rechtbank en scheiding enzo. Ben zo gewoon aan je geraakt dat ik je raad ook waardeer. Grtjs uit België

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Louisa
ik kan iedereen Olga aanraden. Ze is een bijzonder goed helderziende en je voelt meteen bij haar dat ze echt is. Liefs.

Waardering van 4   geplaatst door Lamar (uit Herenthout)
waardering voor waarzegster Olga
Anna heel hartelijk bedankt voor je prachtige consult. Je hebt me terug vertrouwen gegeven in deze toch wel pittige situatie. Je bent spot on in wat je doorkrijgt dingen die je echt niet kon weten. Ik laat het nu op zijn beloop en wacht geduldig af wat komen mag.

Waardering van 3   geplaatst door P
waardering voor waarzegster Anna

helderwetende waarzegster Jos
Jos
Met jos is het no nonsense, recht voor z,n raap, eerlijke man.

Waardering van 3   geplaatst door K
waardering voor waarzegster Jos
Lieve Rhasieda Dank voor jou warmhartig heldere adviezen en boodschappen....Fijn hoe jij dit naar je medemens brengt...Licht en Liefde voor jou ....

Waardering van 5   geplaatst door Peggy
waardering voor waarzegster Rashieda

helderwetende waarzegger Han
Han
Was echt goed, vertelde even hoe ik in elkaar zat en hoe de situatie zat. Ook vond ik het gezellig! Ik raad Han aan.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegger Han
Dankjewel Romeo, voor het gesprek! Het was heel fijn, je ziet dingen die je niet kan weten en wat je eerder zei is uitgekomen, up naar de rest! Je bent kort en krachtig, en haalt veel uit je reading... Liefs A.

Waardering van 5   geplaatst door A.
waardering voor waarzegger Romeo

helderwetende waarzegster Wen
Wen
Zeer goed medium. Wen neemt de tijd voor je en verifieert wat ze tegenkomt om zeker te zijn. Ze geeft een duidelijke uitleg die veel zaken herkenbaar maakt.

Waardering van 5   geplaatst door Jon
waardering voor waarzegster Wen
Valentine je bent echt iemand die goed kan luisteren. Telkens ik je gesproken heb voel ik de rust weer tot mij komen. Dank u Lianne.

Waardering van 5   geplaatst door Lianne (uit Putten)
waardering voor waarzegster Valentine
Lieve Nina, wil je bedanken voor al je steun en geduld. Al flink wat voorspellingen van jou zijn al uitgekomen en iedere keer weer beantwoord je al mijn vragen rustig en geduldig. Ook al bel ik iedere keer weer met dezelfde vragen en ook al zeg ik je dat ik de situaties die je me voorschetst niet kan plaatsen, je houdt voet bij stuk. Ik hoop dat wat je me nu hebt verteld ook mag uitkomen en zal het je dan ook zeker laten weten. Ik raad iedereen aan jou in ieder geval een keer te bellen en dan weet ik zeker dat ze bij je blijven hangen. Veel liefs, Janny.

Waardering van 5   geplaatst door Janny (uit Vichte)
waardering voor waarzegster Nina
Lieve Anitta, altijd als ik je bel voel ik mij daarna zo goed. Je hebt veel energie en je deelt die ook met andere, dat is het mooie eraan. Ik heb je nu een paar keer gesproken, en alles wat jij mij toen had voorspeld, is uitgekomen, zelfs de kleine details wist jij te benoemen. Ik wil je bedanken voor je lieve en hoopvolle woorden, want ondanks dat ik de relatie zelf heb verbroken, steunde je mij in mijn verdriet en hou ik me vast aan jou voorspelling dat het met hem straks ook weer goed gaat. Ik vind jou een schat van een vrouw, en jou voorspellingen komen echt zoals jij het zegt, echt bizar. Nogmaals dankjewel Heleen.

Waardering van 5   geplaatst door Heleen (uit Uitgeest)
waardering voor waarzegster Anitta
Lieve Johannes, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Hartelijk dank. ik bel u zeker nog terug, Frida.

Waardering van 5   geplaatst door Frida (uit Grote-Brogel)
waardering voor waarzegger Johannes
Veroniek is recht door zee, vertelt je niet wat jij wil horen en zet je weer in jouw kracht. Topvrouw. Dank Sascha.

Waardering van 5   geplaatst door Sascha (uit Westland)
waardering voor waarzegster Veroniek
Gracita dank u wel voor je eerlijke reactie. Je bent een enorme steun voor mij in moeilijke tijden. Je voorspellingen zijn ook bijna altijd positief. Tot hoors Sonja.

Waardering van 5   geplaatst door Sonja (uit Opbrakel)
waardering voor waarzegster Gracita
Cher, wat blijft het toch fijn om jou altijd te spreken, je neemt al mijn onzekerheden en onrust weg. Je helpt mij enorm om alle blokkades en de negatieve energieën weg te halen. Jij bent echt een wonder en brengt dan ook elke keer weer een lach op mijn gezicht. Zo komen jouw voorspellingen ook keer op keer uit. Ik kan het blijven zeggen, waar wacht je nog op en ervaar t zelf. Liefs Suus.

Waardering van 4   geplaatst door Suus (uit Bernheze)
waardering voor waarzegster Cher
Heb net een mooi leerzaam en bovenal een verhelderend consult. Mensen die op zoek zijn naar de waarheid en daarbij voeding voor de ziel, bel naar Yuorah.

Waardering van 5   geplaatst door Laila (uit Alkmaar)
waardering voor waarzegster Yuorah
Beste Odette. ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Je bent zo zuiver en eerlijk. Veel liefs A

Waardering van 5   geplaatst door A (uit Montfoort)
waardering voor waarzegster Odette
Lieve Olga, Wat ben ik blij dat je er bent, vooral nu ik het zo moeilijk heb zijn jou woorden jou stem jou steun en hulp het fijnste wat er is. Ik ben blij met jou. Liefs NY

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga

helderwetende waarzegger Sid
Sid
Jongens wat is die man toch prachtig keer op keer geeft hij raad en weet precies hoe alles loopt en wat zich afspeeld met de persoon waar je iets over vraagt en keer op keer klopt alles hoe hij het doet is echt een raadsel die hij alleen zal weten maar wel steeds mee geholpen bent de persoon die de vraag stelt is gewoon uniek in zijn dingen die hij doet bedankt.

Waardering van 5   geplaatst door Luc
waardering voor waarzegger Sid

helderwetende waarzegger Sid
Sid
Man man man wat een kerel is dat hier, die medium Sid geloof mij aub zijn er veel heel veel maar wat de persoon ziet voelt dat is niet te begrijpen. Dingen die ik zelf enkel voor mij zelf hou dingen die niemand weet kan de Sid voelen en wat hij dan zegt is er knal op, geloof het maar. Ik heb ondervonden al meermaals dat hij bijna niet te pakken is op de lijn, is te begrijpen en nu hopen waar ik over gesproken heb het ook zo zal zijn en mag uitkomen over dit probleem is alles al uitgekomen alles dus hoop ik de laatste stap ook zo mag zijn. Als je eerlijk en oprecht antwoorden wil dit is de persoon en zegt het hoe het is.

Waardering van 5   geplaatst door Luc
waardering voor waarzegger Sid
het is zo als je goed bent dan is het heel moeilijk laila te spreken al veel hulp en zaken die zijn uitgekomen mogen ontvangen en mogen voelen en mee maken hoop het laatste ook zo zal zijn dan is het compleet en dan kan het weer starten dank je wel voor al het vorige die je had gezegd en is uitgekomen

Waardering van 5   geplaatst door Luc
waardering voor waarzegster Laila
Je ziet steeds die echtscheiding niet liggen je geeft me vertrouwen en blijft steeds bij je standpunt. Wat ik ook wel fijn aan je vind je draait niet rond de pot om de tijd te rekken je antwoord snel en gaat er geen onnodige extra dingen bij vertellen. Kort en bondig en laat je zeker iets weten. Superlief ben je Grtjs

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Marya
Dank je Niamh. Je uitleg is duidelijk en direct. Ik ben erg blij met haar raad, echt een voorbeeld. Dank voor het fijne gesprek. Knuffel Jennifer.

Waardering van 5   geplaatst door Jennifer (uit Nederename)
waardering voor waarzegster Niamh
Weer had je het goed. Ik vind jouw echt top en zal je altijd blijven bellen. Altijd fijn om met jou te praten.

Waardering van 5   geplaatst door Giorgia (uit Vorsen)
waardering voor waarzegster Yuorah
heel open en eerlijk gesprek gehad en wat ze ziet klopt ook daadwerkelijk met hoe en wat er aan de hand is0 en hoe de persoon in feite in werkelijkheid is ook al veel zaken die zijn uitgekomen. en hoe het er aan toe gaat. zeker de moeite te bellen als je de waarheid wil weten. ik zeker en vast mee geholpen geweest .

Waardering van 5   geplaatst door Luc
waardering voor waarzegster Laila
Patricia, je hebt een echte gave! Wat je zegt klopt ook en kan ik op vertrouwen. Dank je wel voor u lieve woorden en het luistert oor.

Waardering van 5   geplaatst door Sarah
waardering voor waarzegster Patricia
Lisa, dank u wel voor het geruststellend gesprek! Heb alle vertrouwen in wat je zei en je gaf me de juiste inzichten. Je bent een echte aanrader!

Waardering van 5   geplaatst door Sarah
waardering voor waarzegster Lisa
Goedenavond. Bedankt! Ik ben heel benieuwd. Ik zal u nog een keer bellen.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Cher

helderwetende waarzegger Han
Han
Han, ik heb jou werkelijk NIETS gezegd en jij wist gewoon ALLES te vertellen hoe het zat, tot in de kleine details. Ik heb je tijdens het gesprek 3x wauw gezegd uit pure verbazing over je kunde om alles te zien en te voelen zoals ik het heb meegemaakt. Ik sta perplex. Nogmaals WAUW!.

Waardering van 5   geplaatst door Eley
waardering voor waarzegger Han
Dankjewel weer Cher. Je voorspellingen komen uit en je kan mij weer even in mijn kracht zetten. Dikke knuffel S.

Waardering van 5   geplaatst door S
waardering voor waarzegster Cher
Ik heb van Yuorah een zeer mooie en duidelijke reading gehad. Zeer goede beschrijving en uitleg hoe de zaak zal evalueren. Ze bracht bepaalde punten naar boven waar ik echt van stil stond. Yuorah je bent top Xxxxxx.

Waardering van 5   geplaatst door Elin
waardering voor waarzegster Yuorah
Hoi Nina, gisteravond met je gesproken over mijn relatiebreuk met mijn grote liefde. Hoop dat je voorspelling uit gaat komen en dat ik met geduld af moet wachten. Bel je gauw nog eens op.

Waardering van 5   geplaatst door Lilou (uit Helmond)
waardering voor waarzegster Nina
Ik heb je vorige week gesproken en je wind er geen doekjes om, maar wel heel duidelijk en herkenbaar. Je had precies door hoe hij is en heb veel steun aan jou woorden en kracht. ik bel je zeker nog eens terug. Liefs van G.

Waardering van 5   geplaatst door G
waardering voor waarzegster MB Rhais
Lieve Gunter, heb je vandaag weer gesproken. Onder andere om te vertellen dat jou voorspelling overduidelijk is uitgekomen. Daarnaast zit je gewoon steeds goed en voel je het gewoon zo ontzettend goed aan. Knap hoor. Ik wens je een hele fijne dag. En ontzettend bedankt. xx Karin.

Waardering van 4   geplaatst door Karin (uit Elburg)
waardering voor waarzegger Gunter
Ontzettend lieve vrouw bedankt voor je fijne reading, en veel dingen klopte dikke zoen??.

Waardering van 5   geplaatst door A.
waardering voor waarzegster Susanna
dank voor de steun Olga. Je hebt het Je bent geweldig. Xx.

Waardering van 5   geplaatst door Arya (uit Sint-Niklaas)
waardering voor waarzegster Olga
Pfff Louisa, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, hoe jij het eruit gooit. Wat ben jij een TOPPER zeg!! Ik super blij nu met jou waarnemingen! Had nog even opgewaardeerd, maar je bent alweer in gesprek. Ik zou zeggen mensen, ga met Louisa in gesprek, want ze is wauwww, Bedankt voor alles en liefs, Annemiek.

Waardering van 5   geplaatst door Anne
waardering voor waarzegster Louisa
Richard heeft me heel goed te woord gestaan over het vinden van een nieuw huis. Hij zei specifieke dingen die helemaal klopten en hij heeft me toch wat gerustgesteld over wat komen gaat. Heel erg bedankt nog Richard.

Waardering van 5   geplaatst door Anne
waardering voor waarzegger Richard
Roma Tari is een topper. Ze blijft elke keer op haar voorspellingen. en is mijn steun en toeverlaat altijd daar wanneer ik haar nodig heb. You're the best. Sjakkie.

Waardering van 5   geplaatst door Sjakkie (uit Sint-Amands)
waardering voor waarzegster Roma-Tari
Beste Caroline, dank voor je consult en duidelijkheid. Waardeer je oprechtheid en een eerlijkheid. Het was zeer herkenbaar wat je zei. Dank voor je begrip en begeleiding. Tot snel. Viola.

Waardering van 5   geplaatst door Viola (uit Lopik)
waardering voor waarzegster Caroline
Hoi Oceana ik had je beloofd om een getuigenis voor je te plaatsen, heb dit al een aantal keren gedaan nadat er zoveel voorspellingen van je zijn uitgekomen. Niet alleen inzake mezelf maar ook voorspellingen betreft mijn dochter. Vriendelijke groeten Tamara.

Waardering van 4   geplaatst door Tamara (uit Breda)
waardering voor waarzegster Oceana
Odette na lang moeite doen heb ik je eindelijk aan de lijn gehad en je klonk heel overtuigend. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt maar aan de reacties hier te lezen twijfel ik er niet aan. Trudy.

Waardering van 5   geplaatst door Trudy (uit Goes)
waardering voor waarzegster Odette
Dag Johannes, dank je wel voor het gesprek. De combinatie tussen je intuitief aanvoelen en je psychologische kennis is super en heeft me veel gebracht. R

Waardering van 4   geplaatst door R (uit Hoevenen)
waardering voor waarzegger Johannes
Bij deze wil ik een bericht plaatsen voor Safoera. Ik heb haar hulp gevraagd en ik voel eindelijk dat er een einde komt aan een moeilijke situatie. Ik heb alle vertrouwen dat het nu goed komt. Omdat ze echt goed werk levert. En, ze is lekker direct, eerlijk en geeft me ook een schop onder me kont. En dat kan ik niet van iedereen accepteren haha... Ik voel dat ik het helemaal uit handen kan geven en kan ontspannen en mijn ding doen. Ik voel in de energie dat er mega veel gebeurt en verandert. De opschoning voelt aan alsof de energie weer Crystal Clear wordt. Het is een operatie. Maar zij is een kei in wat zij doet. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn wat de uitkomst ook zal zijn tussen ons. Ik bel je weer wanneer het de bedoeling is. Liefs x

Waardering van 5   geplaatst door Wendy
waardering voor waarzegster Safoera
Yuorah, ik kan alleen maar zeggen dat je fantastisch bent. Je slaat de spijker altijd op zijn kop en je bent altijd een luisterend oor. Wat je zegt komt uit, ook al is geduld hebben soms lastig, je bent een topper. Liefs Sandra.

Waardering van 4   geplaatst door Sandra (uit Harlingen)
waardering voor waarzegster Yuorah
Thx Carola.Wat een fijn gesprek. Mooie adviezen, inzichten en vooral je luisterend oor. Dank je wel voor het zijn. Ik wens je veel liefde en licht toe, Amber.

Waardering van 4   geplaatst door Amber (uit Kaprijke)
waardering voor waarzegster Carola
Lieve Gunter. je bent een super medium. Degene uit het buitenland stuurde na enkele minuten na ons gesprek een bericht. en ik ben geslaagd zoals je voorspeld hebt. Nadia.

Waardering van 4   geplaatst door Nadia (uit Montferland)
waardering voor waarzegger Gunter
Lieve Esmeralda. ik wil je voor alles bedanken door jouw inzichten, heb ik vele stappen overwonnen bedankt. Grtjes Rosa.

Waardering van 5   geplaatst door Rosa (uit Veere)
waardering voor waarzegster Esmeralda
Aurora kan zonder voorkennis en snel de kleinste details aanhalen. Ze is vrolijk en gezellig en houdt je niet onnodig lang aan de lijn. Echt een topper en zeer zeker een aanrader!

Waardering van 5   geplaatst door Won
waardering voor waarzegster Aurora
Johannes heeft gezien dat mijn ex terug zou komen voor een gesprek dit is gebeurd. Hij voorspelde ook een hereniging in relatie, dit is nog even afwachten.

Waardering van 5   geplaatst door Fab
waardering voor waarzegger Johannes
Heel prettig gesprek gehad! Zegt waar t op staat en hoe mooi mn toekomst eruit ziet. Spannend. Ik houd j op de hoogte. Gr. C

Waardering van 5   geplaatst door Cindy
waardering voor waarzegster Lorraine
Patries, ziet heel veel in haar lenormand kaarten. Goede kaartlegster. Alle inzichten zijn uitgekomen. Jij hebt me veel duidelijkheid en helderheid gegeven met je kaarten. Nora.

Waardering van 4   geplaatst door Nora (uit Eppegem)
waardering voor waarzegster Patries
Zeer goed. Lieve Gazali, je was er bonk op. Bedankt Jorge.

Waardering van 5   geplaatst door Jorge (uit Gierle)
waardering voor waarzegger Gazali
Lieve Lana, een paar weken geleden gaf je aan dat hij er ongeveer 2 weken over zou doen om te reageren op een berichtje van mij. Vandaag dag 13 kreeg ik reactie. Zoals je al zei hij gaat het luchtig houden. Dankjewel!!! Je bent duidelijk, snel en eerlijk.

Waardering van 5   geplaatst door …..
waardering voor waarzegster Lana
Michelle kan niet genoeg benadrukken wat voor aanwinst je bent op de lijn, geduldig heel bedachtzaam en vriendelijk. Dat je het altijd juist hebt is reden te meer om je te blijven aanprijzen.

Waardering van 5   geplaatst door F
waardering voor waarzegster Michelle
Romyna Romyna ik sprak je met geluk na jaren weer bijna 2 weken geleden. Je zei hij gaat jou binnen 2 weken benaderen ik geloofde jou, omdat jij er nooit heb naast gezeten met je voorspellingen en ondanks dat ik je al een lange tijd niet meer gesproken had vertrouwde ik op je voorspellingen. En je raad het al 1,5 week na jou gesproken te hebben heeft hij mij inderdaad benanderd.. ongelooflijk goed jij! Hoop je snel weer te spreken xx

Waardering van 5   geplaatst door AnoniemT
waardering voor waarzegster Romyna

helderwetende waarzegster Wen
Wen
Wen. ik hoop dat dit de stap is naar een mooie toekomst. Je consult heeft mij zoveel geholpen, Ik zal u zeker snel terug contacteren. Groetjes Mira.

Waardering van 4   geplaatst door Mira
waardering voor waarzegster Wen
Zojuist een gesprek gehad met Gladys. Wat een ontzettend lieve vrouw! Ze voelde mij goed aan en gaf mij hoop van de toekomst. Een echte aanrader!

Waardering van 5   geplaatst door F
waardering voor waarzegster Gladys
Met Lorraine gesproken over een sollicitatie en de liefde. Ik hoop dat haar mooie voorspellingen uitkomen. Lorraine kon de situaties in ieder geval exact zo beschrijven als ze zijn. Een volgende keer zal ik haar zeker weer raadplegen want het klopte allemaal.

Waardering van 5   geplaatst door P
waardering voor waarzegster Lorraine
Met Lorraine gesproken over een sollicitatie en de liefde. Ik hoop dat haar mooie voorspellingen uitkomen. Lorraine kon de situaties in ieder geval exact zo beschrijven als ze zijn. Een volgende keer zal ik haar zeker weer raadplegen want het klopte allemaal.

Waardering van 5   geplaatst door P
waardering voor waarzegster Lorraine

helderwetende waarzegger Noa
Noa
Hoi Noa ik wou je laten weten dat je gelijk had over hem. Bedankt en ik bel je snel terug groet E.

Waardering van 5   geplaatst door E
waardering voor waarzegger Noa
Eerste voorspelling is uitgekomen nu wachten op de volgende!!! Bedankt xoxoxox.

Waardering van 5   geplaatst door Linda
waardering voor waarzegster Lana
Lieve Gracita, heel fijn eerlijk en oprecht medium bedankt. Topper. liefs van Viola.

Waardering van 5   geplaatst door Viola (uit Oirschot)
waardering voor waarzegster Gracita

helderwetende waarzegster Evs
Evs
Leuke en vlotte vrouw is Evs.. Snel met antwoorden. Ze heeft de huidige situatie in goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten en het fijne gesprek. Tom.

Waardering van 4   geplaatst door Tom (uit Sint-Goriks-Oudenhove)
waardering voor waarzegster Evs
Wow Olga bedankt voor het fijne counsult ik sta versteld van wat je mij allemaal wist te vertellen. Dit is de eerst keer dat ik jou sprak, je wist sommige dingen heel duidelijk aan te halen en hoe ver je kan gaan. Ik hoop dat alles uitkomt, hou je zeker op de hoogte en bel jou zeker nog een keer. Dank je voor alle goede raad. Dankjewel voor de mooie fijne woorden. ik zal zeker nog een x terugbellen bedankt. Vriendelijke groet van Angelique.

Waardering van 5   geplaatst door Angelique
waardering voor waarzegster Olga
Karen praat niet naar de mond, zag alles weer goed ook laatste keer toen ik je belde zei je het zelfde maar de dingen zagen er nu beter uit dan toen omdat het ook beter gaat nu. Jij voelt snel in, en ook to the point. Hartelijk bedankt je bent echt een lieve vrouw xxx Bia

Waardering van 4   geplaatst door Bia (uit Bergen)
waardering voor waarzegster Karen
Hoi Johannes u had het goed gezien hoor binnen week contact nu de andere voorspelling die u heeft gedaan afwachten bedankt. Alma

Waardering van 4   geplaatst door Alma (uit Zillebeke)
waardering voor waarzegger Johannes
Sabina, je verdient een getuigenis van mij, ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Goed gesprek gehad en een zeer goeie uitleg. Bedankt. Je hebt een mooie gave. Nikkie.

Waardering van 4   geplaatst door Nikkie (uit Urk)
waardering voor waarzegster Sabina
Bedankt lieve Lobke voor je openhartige gesprek met mij. En ook bedankt voor al je adviezen. Ik had geen idee dat ik daarin zat zeg. En ik ga je zeker weer terug bellen want ik werd meteen een stuk rustiger en voel mij ook veiliger nu bij mezelf, had ik dit eerder geweten had ik je eerder gebeld. Bedankt hoor lieve mens. Dikke knuffel van Saskia.

Waardering van 4   geplaatst door Saskia (uit Sint-Martens-Voeren)
waardering voor waarzegster Lobke
lieve Cher. Wat ben ik verschoten hoe je gedetailleerd kon beschrijven wat er juist bij mij afspeelde. Gegarandeerd dat ik jou nog eens zal contacteren. Lieve groetjes Sterre.

Waardering van 4   geplaatst door Sterre (uit Nieuwegein)
waardering voor waarzegster Cher
Hoi Nina Ik heb je veel gesproken tijdens een hele moeilijke periode in mijn leven. Je hebt me gerustgesteld met je voorspellingen die tot nu toe allemaal uitgekomen zijn. Je bent super goed in wat je doet. Dank je voor alles. A.

Waardering van 5   geplaatst door A (uit Wijshagen)
waardering voor waarzegster Nina

helderwetende waarzegger Sid
Sid
Hoi Sid Ik heb u vaker gesproken, de eerste gesprek klopte meteen. De andere gesprekken moeten nog uitkomen en dat is binnenkort. Ik laat u nog weten. Groetjes Santi.

Waardering van 5   geplaatst door Santi (uit Apeldoorn)
waardering voor waarzegger Sid
Fijn gesprek met Petrus gehad over huisvesting/nieuwe woning. Veel tips gekregen en als dat huis er over een maand of 3 aan komt zal ik heel blij zijn.

Waardering van 5   geplaatst door Annemiek
waardering voor waarzegger Petrus
beste John bel je al jaar en dag en soms zelfs meermaals je blijft altijd bij je standpunt staan met veel toewijding en geduld kan je echt niet genoeg bedanken f

Waardering van 5   geplaatst door F
waardering voor waarzegger John
Très bien! Je suis très contente de vous. Jespère la maison sera la en avril!

Waardering van 5   geplaatst door Anne
waardering voor waarzegger Erkan
Lieve Olga, Jou hulp is elke dag welkom bij mij. Je weet dingen te voelen, te zien die je niet kan weten en toch weet jij ze. Als ik het moeilijk heb ben jij er altijd, bij jou kan ik mijn hart luchten, bij jou kan ik altijd mijn ei kwijt, bij jou is het een warm welkom van thuiskomen. Ik ben je zeer dankbaar voor je luisterend oor voor alles wat je doet Olga je bent goud waard. Liefs NY

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga

helderwetende waarzegster Evs
Evs
Evs, zeer zuiver medium. Een echte aanrader. Alles correspondeert.

Waardering van 5   geplaatst door Monique
waardering voor waarzegster Evs
Eerlijk en to the point, zegt ook waar het op staat! Zij kreeg door wanneer er ontmoeting ging komen, voor de 15de. Dat was voor haar gevoel zo, kreeg ze 2x in mijn reading. Ik wist nog niets tot vandaag 14de héél scherp en goed gezien meid! X.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Lana
Lieve R., het is uitgekomen ik heb hem gezien zoals jij voorspelde! Ik moet je er wel over spreken tot snel aan de telefoon topper :).

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Romyna
Lieve Greta, wederom kwam ik bij je met allerlei levensvragen. En dat kan bij jou, niets is je te veel. Je uitgebreide kaartlegging is bijzonder gedetailleerd en je weet de karaktereigenschappen van mensen goed te beschrijven en deze kloppen ook! Eigenlijk komt er heel veel uit van wat je zegt, zelfs al een dag later en soms duurt het wat langer, maar het komt uit. Ik ben ongelooflijk blij, dat ik je gevonden heb en met enorm veel geduld beantwoord jij altijd weer mijn vragen. Tot de volgende keer, liefs C.

Waardering van 4   geplaatst door C.
waardering voor waarzegster Greta
Werkelijk alles begint uit te komen Gazali is steengoed!!

Waardering van 5   geplaatst door Jo
waardering voor waarzegger Gazali
Lieve Cassandra, U bent puur, eerlijk en direct. Ik spreek u nu al een aantal jaar en u krijgt het weer steeds voor elkaar! Zo veel readings van u zijn uitgekomen, betreft de liefde en werk. U houd me nooit langer dan nodig is aan de lijn. Hiernaast bent u zeer zeker van uzelf wat voor meer zelfvertrouwen zorgt. Ook moet ik zeggen dat ik het altijd fijn vind om uw tips/adviezen aan te horen. Ik ben zo dankbaar voor je oprechtheid. Liefs - A

Waardering van 5   geplaatst door Aley
waardering voor waarzegster Cassandra
Vandaag een gesprek met u over huisvesting/huis kopen voor de toekomst. Ik ben uitermate tevreden over hoe u me te woord hebt gestaan. Het klopt dat het het laatste huis gaat worden, daarom zo ief met zoeken, u kon niet weten dat wij al oudere mensen zijn en daarna niet meer willen verhuizen. Dat het nog een tijd gaat duren allemaal valt me een beetje zwaar, maar ik waardeer uw eerlijkheid erg, beter dit te weten en dat je je daar op voorbereid. Dank voor alles!

Waardering van 5   geplaatst door Ann
waardering voor waarzegster Rashieda
Wauw wat ben jij toch een voortreffelijke TOP kaartlegster. Jij legt met zoveel details en uitgebreid, legt verbanden tussen zaken/mensen echt amazing. Details van mensen maar ook op zakelijk gebied/opdrachten, locaties, thuiswerk/kantoor werk, verhuizingen (waarvan ik sagrijnig was destijds denk weer verhuizen echt niet, dus wel weer verhuizen en nog 1 te gaan haha, maar achteraf met betere locatie wat je ook zei je gaat je er thuis voelen). Zoveel uitgekomen maar ook geduld hebben 4 jaar er tussen geen uitzondering, in je gedachte denk je dan klopt niets van wat je zag en opeens gebeurd het dan na jaren toch. Blij dat ik altijd alles noteer. Zo zie dat niet is te voorspellen, wat we natuurlijk liever wel horen tijdens consult. Vol vertrouwen wacht ik de laatste spannende komende ontwikkelingen af. Ook lof voor Gunter die heeft hele andere manier van aanpak, maar veel overeenkomsten met jou.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Greta
Voor mij is Veroniek echt de beste, en ze is ook nog eens ontzettend lief. Hartelijk dank weer en tot heel snel. Liefs Leni.

Waardering van 5   geplaatst door Leni (uit Dantumadeel)
waardering voor waarzegster Veroniek
MB Rhais je hebt het bij het juiste eind. Altijd. Jouw wijze raad heeft mij doen weerhouden van een grote fout die ik anders gemaakt zou hebben. 1000 maal dank. Liefs van Trudy.

Waardering van 4   geplaatst door Trudy
waardering voor waarzegster MB Rhais

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Bo, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Bo in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Bo, geniet van tal van ledenvoordelen.