beladvies waarzegster VITTA

2565 VITTA IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Vitta is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Vitta, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Vitta komt pas later online.

WAARZEGSTER VITTA - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER VITTA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Vitta je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Vitta respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Vitta je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Vitta je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Vitta herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Vitta met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Vitta leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER VITTA - PARAGNOST

Een paragnost zoals waarzegster Vitta beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals waarzegster Vitta neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van waarzegster Vitta. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, waarzegster Vitta staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met waarzegster Vitta. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

 WAARZEGSTER VITTA AGENDA FEBRUARI WAARZEGSTER VITTA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER VITTA

DAG

waarzegster Vitta heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Vitta heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Vitta, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Vitta in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Vitta, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER VITTA

Geeft sinds 11 september 2018 helderwetend advies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Vitta gebruikt als
persoonlijke pincode 2565

PARAGNOST

Vitta gaf laatste consult op
20 februari 2024 om 10u16

glazen bol  waarzegster Vitta Nederland

7 JAAR ERVARING

Vitta is al 7 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Vitta is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Vitta is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.68 out of 5
103 waarderingen

VITTA WAARZEGSTER VITTA

Mijn naam is Vitta.

Ik werk vanuit mijn innerlijke spiritualiteit, en mijn heldeziendheid die me al heel vroeg is meegegeven.

Zo tracht ik iedereen naar waarde iets aan te reiken, wat mijn aanvoelen, mijn beelden en de kaarten kunnen aangeven.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER VITTA

TOP