beladvies waarzegster LEANDRA

2552 LEANDRA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Leandra is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Leandra, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Leandra komt pas later online.

WAARZEGSTER LEANDRA - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER LEANDRA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Leandra je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Leandra respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Leandra je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Leandra je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Leandra herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Leandra met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Leandra leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER LEANDRA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van waarzegster Leandra om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij waarzegster Leandra automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met waarzegster Leandra en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend waarzegster jou helpen?

Onze waarzeggers zoals waarzegster Leandra hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met waarzegster Leandra.

 WAARZEGSTER LEANDRA AGENDA MEI WAARZEGSTER LEANDRA

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER LEANDRA

DAG

waarzegster Leandra heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Leandra heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Leandra, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Leandra in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Leandra, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER LEANDRA

Geeft sinds 4 juni 2018 helderwetend beladvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Leandra gebruikt als
persoonlijke pincode 2552

INVOELEND

Leandra gaf laatste beladvies op
8 mei 2024 om 21u37

glazen bol  waarzegster Leandra Nederland

7 JAAR ERVARING

Leandra is al 7 jaar actief op waarzeggers.nl

ZELDEN ONLINE

Waarzegster Leandra is heel zelden online.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Leandra is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.79 out of 5
92 waarderingen

LEANDRA WAARZEGSTER LEANDRA

Mijn hele leven heb ik mensen geholpen.

Als helderziende en samen met mijn kaarten, en enorme levenservaring, heldervoelendheid en mijn liefde voor mensen en dieren.

U kan mij alles vragen, alles vertellen, ik schrik nergens van en kan U helpen.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER LEANDRA

TOP