beladvies waarzegster ALOYSIA

2840 ALOYSIA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Aloysia is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Aloysia, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Aloysia komt pas later online.

WAARZEGSTER ALOYSIA - NIEUWE TIJDS COACH

WAARZEGSTER ALOYSIA - NIEUWE TIJDS COACH

Een nieuwe tijdscoach is iemand die gespecialiseerd is in de problematiek van de tijd waarin wij nu leven op aarde.

Deze coach is op de hoogte van alle vernieuwingen en problemen die kunnen ontstaan vanuit de nieuwe trilling en energie die momenteel op aarde aanwezig is.

De Aquariusenergie is volop in beweging op aarde en kan de zoekende mens emotionele problemen bezorgen. Men is immers niet op de hoogte van wat er speelt in de kosmos.

En dat is de reden dat er in de mens heftige veranderingen kunnen ontstaan waar men geen weg mee weet. Denk maar aan plotselinge scheidingen, niet meer weten wie men is, de weg kwijt zijn, en of voelen dat men op het verkeerde spoor zit.

Een nieuwe tijds coach zoals waarzegster Aloysia kan heel goed aanvoelen waar de problematiek zich voordoet, en kan zo de zere vinger op de juiste plek leggen en u de juiste begeleiding geven.

Op deze manier kunt u inzicht krijgen in uw leven en kunt u werken aan een volledig herstel van uzelf en uw omgeving.

WAARZEGSTER ALOYSIA - PARANORMALE COACH

Heeft u nood aan steun? Iemand die u begeleidt in het leven, u helpt me moeilijke keuzes? Vraag raad aan waarzegster Aloysia en laat u coachen en zie het licht.

Onze paranormale coaches hebben unieke gaven en voelen bijzondere energieƫn aan en kunnen je advies en raad geven over relaties, de liefde, geld en werk. Laat je begeleiden door waarzegster Aloysia en krijg inzicht in wat je al dagen bezig houdt of wat je echt grote zorgen baart!

Coaching brengt je van waar je bent, naar waar je wil zijn: waarzegster Aloysia helpt je om je doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op je levensvragen. Naast hun bijzondere gaven gebruiken onze paranormale coaches een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, ... met het doel om je te helpen bij het identificeren en realiseren van je persoonlijke objectieven.

Een paranormaal coach helpt je ook als je hooggevoelig of hoogsensitief bent en spirituele of paranormale ervaringen hebt. waarzegster Aloysia leert je hiermee om te gaan en om je ervaringen in jouw voordeel te gebruiken in je dagelijks leven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken? Bel nu met waarzegster Aloysia, een ervaren paranormale coach, om antwoorden te vinden op je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

 WAARZEGSTER ALOYSIA AGENDA JUNI WAARZEGSTER ALOYSIA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ALOYSIA

DAG

waarzegster Aloysia heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Aloysia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Aloysia, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Aloysia in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Aloysia, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ALOYSIA

Geeft sinds 7 april 2023 helderwetend beladvies op deze website.

NIEUWE TIJDS COACH

Waarzegster Aloysia gebruikt als
persoonlijke pincode 2840

PARANORMALE COACH

Aloysia gaf laatste beladvies op
16 juni 2024 om 09u52

glazen bol  waarzegster Aloysia Nederland

2 JAAR ERVARING

Aloysia is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Aloysia is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Aloysia is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
13 waarderingen

ALOYSIA WAARZEGSTER ALOYSIA

Hoi mijn naam is medium Aloysa.

Als energie werker en medium en channeler, ben ik jou steun. Graag help ik jou met mijn gaven, ik ben helderziend vanaf klein kind, nu help ik anderen met mijn gaven, samen met de ervaring die ik heb in heling, kundalini trainingen en mediumschap.

Met Financien , relatie , tweelingziel, breakup, rechtszaken, starseeds, lemuria , trauma, gidsen, engelen. Ik stem mij af op jou en je naam en doe ook automatisch handschrift.

Ook brand ik kaarsjes voor mensen die dit nodig hebben.

Alle liefs en tot snel in een consult.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ALOYSIA

TOP