beladvies Waarzegster MONIQUE

2326 WAARZEGSTER MONIQUE IS NU IN GESPREK

Eerlijk waarzegster Monique geeft op dit ogenblik een helderwetend beladvies. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Monique, momenteel is deze waarzegster in gesprek. Waarzegster Monique is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET waarzegster Monique

PIN 2326 WAARZEGSTER MONIQUE

beladvies  waarzegster Monique
Hoi ik ben Monique, mijn Mediumschap is Tarotkaarten en Zigeunerwaarzegkaarten. Ik werk met energieën die ik oppak van mensen, dieren, voorwerpen daarbij heb ik geen naam nodig. Het is een heel breed terrein, Ik kan contact leggen met een overledene. Heeft u vragen over werk, financiën, liefde, relatie of andere zaken, stel ze gerust. Een wens vanuit je hart en met liefde zal zeker gehoord worden. Het moment en het hoe wordt door het Universum bepaald. Ik ben een luisterend oor en help u graag in deze tijd waarin er meer verandering is naar ons bewustzijn. Ik coach en geef u inzichten, ik spreek u graag. Groetjes medium Monique.
Tarotkaarten - Pendelen - Zigeunerkaarten - Nederlands - Duits - Engels

WAARZEGSTER MONIQUE - SPIRITUEEL ADVIES

WAARZEGSTER MONIQUE - TOEKOMST VOORSPELLEN

Of het nu een kwestie van aanvoelen, waarnemen of zien is: waarzegster Monique is nu eenmaal heel goed in staat om de toekomst te voorspellen. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met waarzegster Monique. Dat kan via telefoon of e-mail: net wat u zelf het prettigst vindt.


Wat houdt de toekomst voorspellen voor mij in?
Bij het toekomst voorspellen kan waarzegster Monique personen of gebeurtenissen in uw toekomst zien, deze waarnemen of aanvoelen al voor dat ze daadwerkelijk plaatsvinden. In de atmosfeer zwerven energieën rond die zichtbaar zijn of worden voor de personen die de toekomst voorspellen. De energie die in de ruimte aanwezig is, wordt gebundeld tot beelden. Deze beelden zeggen veelal iets over uw toekomst, maar ook het verleden en heden kunnen heel goed verklaard worden door waarzegster Monique die de toekomst kan voorspellen. Vaak komen de beelden als een soort film- of diavoorstelling binnen en kan waarzegster Monique die beelden voor zich zien.

Wilt u ook weten wat waarzegster Monique in de nabije toekomst ziet of benieuwd wat er in de verdere toekomst in uw leven staat te gebeuren? Bijvoorbeeld op het gebied van relaties, financiën of werk? Bel dan nu met waarzegster Monique.

Laat uw toekomst voorspellen door waarzegster Monique
Wil jij graag weten of je volgend jaar een andere betere job hebt? Of je de liefde van je leven eindelijk tegen het lijf zal lopen deze zomer? Of zal het in de winter zijn? Laat dan nu uw toekomst voorspellen, bel nu met waarzegster Monique!

 WAARZEGSTER MONIQUE AGENDA JULI WAARZEGSTER MONIQUE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER MONIQUE

DAG

waarzegster Monique heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Monique heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Monique, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Monique in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Monique, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER MONIQUE

Geeft sinds 2 maart 2015 helderwetend beladvies op deze website.
Monique is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsultatie.

SPIRITUEEL ADVIES

Waarzegster Monique gebruikt als
persoonlijke pincode 2326

TOEKOMST VOORSPELLEN

Monique gaf laatste beladvies op
23 juli 2024 om 19u04
Monique gaf laatste chatconsult op
4 juli 2024 om 19u56

glazen bol  waarzegster Monique Nederland

10 JAAR ERVARING

Monique is al 10 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Monique is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Monique is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.72 out of 5
377 waarderingen

MONIQUE WAARZEGSTER MONIQUE

Mijn naam is Monique.

Ik werk op energie vanuit de bron van mens en dier. Heeft u vragen over werk, liefde, financiën, relatie of andere zaken, stel ze gerust.

Tijdens het gesprek maak ik gebruik van mijn helderziende gave en de tarot en zigeunerkaarten. Als overleden dierbaren het toestaan kan ik contact met ze opnemen.

Ook via foto's en voorwerpen kan ik boodschappen binnen krijgen.

Ik hoor u graag, waarzegster Monique.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER MONIQUE

TOP