beladvies waarzegger FARAZ

2593 FARAZ IS OFFLINE

Eerlijk waarzegger Faraz is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegger Faraz, momenteel is deze waarzegger offline. Eerlijk waarzegger Faraz komt pas later online.

WAARZEGGER FARAZ - SPIRITUELE COACH

WAARZEGGER FARAZ - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals waarzegger Faraz is vaak paranormaal begaafd. Een waarzegger zoals waarzegger Faraz die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energie├źn voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren waarzeggers helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met waarzegger Faraz om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. waarzegger Faraz helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

WAARZEGGER FARAZ - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals waarzegger Faraz voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met waarzegger Faraz.

 WAARZEGGER FARAZ AGENDA FEBRUARI WAARZEGGER FARAZ

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGGER FARAZ

DAG

waarzegger Faraz heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegger Faraz heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegger zoals Faraz, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegger Faraz in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegger Faraz, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGGER FARAZ

Geeft sinds 22 december 2018 helderwetend advies op deze website.

SPIRITUELE COACH

Waarzegger Faraz gebruikt als
persoonlijke pincode 2593

HELDERVOELEND

Faraz gaf laatste consult op
5 februari 2024 om 01u36

glazen bol  waarzegger Faraz Nederland

7 JAAR ERVARING

Faraz is al 7 jaar actief op waarzeggers.nl

ZELDEN ONLINE

Waarzegger Faraz is heel zelden online.

ERKEND WAARZEGGER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGGER

Faraz is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
12 waarderingen

FARAZ WAARZEGGER FARAZ

Mijn naam is Faraz een waarzeggend, Medium, Coach en Sjamaan van Surinaamse afkomst.

Ik voel in op jouw energie en geef je inzichten en antwoorden op al jouw vragen om weer in je eigen kracht te komen. Vanwege mijn jarenlange ervaring en diverse opleidingen die ik in het verleden heb gedaan op zowel westers spiritueel gebied als ook diverse coach opleidingen en mede ook de kennis van mijn voorouders waarmee ik geboren ben en diverse verdiepingen en ervaringen die daarop geweest zijn, kan ik u vrij allround adviezen geven over de diverse zaken waar u tegen aan loopt in het leven en daarin begeleiden, zowel spiritueel als ook gewoon aards maatschappelijk.

Ook verwerking van emoties en het doorbreken van patronen die als een rode draad lopen door uw leven en of het herkennen hiervan kunt u bij mij terecht.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGGER FARAZ

TOP