waarderingen helderwetende  waarzegger

waarderingen waarzeggers WAARDERINGEN OVER ONZE HELDERWETENDE WAARZEGGERS

Eerlijke waarzeggers staan klaar voor u, lees hieronder de waarderingen. Lees hier wat anderen over onze helderwetende waarzeggers schrijven in een waardering.

Lieve Nina, bedankt voor je steun. Eindelijk iemand die mij begrijpt. In korte tijd vertelde je heel mijn leven plus de toekomst. Ik heb vertrouwen in jou. Je zegt dat de situatie goed zal komen. Het geeft me vertrouwen als ik je bel, dank je voor alle steun. Margret.

Waardering van 4   geplaatst door Margret
waardering voor waarzegster Nina
Beste Olga, ik vind jou hier de beste waarzegger of waarzegster, hoe je het ook noemen wil. Bij jou krijg ik een goed gevoel en een gevoel van rust en klaarheid. Je geeft steeds direct en helder inzicht in mijn toekomst en huidige projecten. Dank voor de fijne readings. Mvg, Eddy

Waardering van 5   geplaatst door Eddy
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Mijn leventje is net een puzzel al die stukjes samen bepalen mijn levensloop. Met passen en meten vallen alle stukjes aan elkaar. 1 stukje puzzel is al klaar, maar er zijn ook bepaalde stukjes waar ik geen raad mee weet. Open plekken in die puzzel je laat t even liggen maar het gevoel komt altijd terug! Ik hoop dat deze puzzel snel af komt, de stukken vallen dan in elkaar.....dan zie je bewust wat ik heb moeten doorstaan maar dat laatste stukje zal t waard zijn! Dan is er rust en komen eindelijk de mooie leuke dingen en verhalen. Jij begrijpt als geen ander over welke puzzel ik t heb! mijn persoonlijke puzzel zo heeft ieder mens een puzzel mensen die jou allemaal bellen hebben hun eigen puzzel, JIJ OLGA BENT DAAR EEN GROTE SCHAKEL IN, jij helpt mensen met deze puzzel compleet en af te maken. Met gevoel, respect, humor en een luisterend oor. Dus alle mensen die niet weten hoe of wat bel olga want zij is een grote hulp en steun in jou leven. Nu hopen dat dit laatste stukje klaar is en af komt ik ben er klaar mee t moet nu en jij, jij krijgt altijd gelijk en nu dus ook! Liefs NY ik hoop je nog heel vaak te spreken want dat geeft mij rust en zet mij soms even met beiden voetjes op de grond.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olgaaaaaaa, Elke dag weer is t een feestje om jou aan de telefoon te hebben, vertrouwd, lief, aardig, behulpzaam, eerlijk, waardevol, respectvol, begrijpelijk, begripvol, lachwekkend, serieus, soms ben je nog grappig ook hahaha, kortom genoeg mooie woorden die vanuit mijn bruine hartje komen, recht uit t hart mijn gevoel, dit doe je met veel plezier gevoel en een luisterend oor wat zeg ik alle tien die oortjes van jou staan open, het is ongelooflijk elke dag op de lijn tientallen mensen spreek je, je bent heel vaak rood gekleurd en dat betekent dat mensen jou vaak bellen omdat je goed bent zoals je bent! petje af voor jou Liefs NY, nu bij mij t aller laatste stukje nog.

Waardering van 5   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Olga, je bent de beste! Alles wat je me tot nu toe hebt gezegd, komt uit!

Waardering van 5   geplaatst door Gradus
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Olga, Je geeft me kracht door er te zijn als ik je nodig heb door te luisteren naar mijn verhalen. Je geeft me kracht door je enthousiasme, je energie, door door te gaan als alles tegen zit. Vandaag sta ik hier even bij stil, en besef ik...... hoe bijzonder medium je eigenlijk bent! Hopelijk komt er snel een einde aan de vreselijke lange wachten jij weet wel wat ik bedoel, het is genoeg zo! Groeten en Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Geweldige vrouw heb veel aan je


Waardering van 5   geplaatst door Wendy
waardering voor waarzegster Olga
Ik bel nu al een aantal jaar met Olga. Telkens weet zij mij weer gerust te stellen, verteld ze me wat ze mag doorkrijgen en hoe moeilijk het af en toe ook is, Olga zit er nooit naast! Je bent echt een geweldige vrouw met een hart van goud!

Waardering van 5   geplaatst door Jess
waardering voor waarzegster Olga
Hoi Olga jou voorspelling dat mijn dochter het huisje zou krijgen is uitgekomen donderdag mag ze met de opzichter de gebreken doornemen en als die opgelost zijn krijgt ze de sleutels. Dank je en ik bel je snel .

Waardering van 5   geplaatst door Gon
waardering voor waarzegster Olga
LIEVE LIEVE OLGA, Bedankt voor alles wat je doet en zegt, altijd recht uit het hart, nooit verkeerd bedoeld maar met een goede kijk op het leven, mijn leven het leven van iedereen!Veel respect voor de manier hoe jij op jou manier mensen helpt, bij staat en steun geeft. Sommige mensen onderschatten dit maar ze moesten eens weten, jou hoofd draait overuren net een draaitafel.......en dan niet eens voor jezelf nee om anderen te helpen bij te staan! Lieve olga we spreken elkaar heel veel bedankt voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en alles wat er nog komen gaat!!! Liefs NY

Waardering van 3   geplaatst door NY
waardering voor waarzegster Olga
Ik had u net aan de lijn, ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Hartstikke bedankt

Waardering van 5   geplaatst door Hatice
waardering voor waarzegster Blavatski
Valentine is een topvrouw ze heeft een hart op de juiste plaats.

Waardering van 5   geplaatst door Monique
waardering voor waarzegster Valentine
Lieve Sharida , je bent de beste! ik probeer je straks nog ff te bellen!!

Waardering van 5   geplaatst door Edmilt
waardering voor waarzegster Sharida
Stefaan. Super goede reading. Ik heb alleen maar lovende woorden voor helderziende Stefaan. Super bedankt .

Waardering van 4   geplaatst door Noella (uit Almere)
waardering voor waarzegster Stefaan
Gunter, ik ben erg dankbaar voor je hulp. .heel bijzonder, u begrijpt me zo goed. Hartelijke groet.

Waardering van 5   geplaatst door Torvi (uit Harlingen)
waardering voor waarzegger Gunter
Lieve SIta, Een tijdje terug heb ik u gesproken. Jij kon alles zo goed aanvoelen. Bedankt voor het gesprek en de nuttige inzichten.

Waardering van 5   geplaatst door Maren (uit Schellebelle)
waardering voor waarzegster Sita
Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Louisa. Ik hou contact .De dingen die je zegt beginnen uit te komen . Liefs F.

Waardering van 4   geplaatst door Felien (uit Veere)
waardering voor waarzegster Louisa
Inzicht en advies van het hoogste niveau. Ik ben dankbaar voor wat je voor mij gedaan hebt. Ludo.

Waardering van 5   geplaatst door Ludo (uit Grembergen)
waardering voor waarzegster Sita
En opnieuw: Dank, dank, dank! Namaste M

Waardering van 5   geplaatst door Marina
waardering voor waarzegster Godfre
Beste Gazali, Hartelijk dank voor alle inzichten die u mij heeft gegeven. Ik ben blij dat ik u hebt gesproken en dat u tijd heeft genomen om mij gerust te stellen. Dank daarvoor! Tijd was om waardoor ik u niet kon bedanken. Ik bel u gauw weer op om het gesprek af te maken. Groetjes, A

Waardering van 5   geplaatst door A
waardering voor waarzegger Gazali
Korte gesprek maar kreeg veel door u ziet alles goed komen en dat ik sterk moet blijven. De gesprekken zullen inderdaad niet makkelijk zijn. Maar ik ga vol houden en onthouden dat het zich positief gaat ontwikkelen dankjewel

Waardering van 5   geplaatst door Tamara
waardering voor waarzegster Stefaan
Beste Gazali, Je bent heel goed met invoelen het blijft mij verbazen hoe dingen uitkomen die jij echt niet kan weten. Ik kan wel uren met jou kletsen je bent mijn medicijn hier op de lijn. Ik hoop je nog jaren te mogen spreken Tot snel.

Waardering van 5   geplaatst door Claudia
waardering voor waarzegger Gazali
Hi Cher, U gisteren nog gebeld. En u heeft over 2 dingen al meteen juist voorspeld. E-learning heb ik inderdaad behaald en de scholing heb ik goed doorlopen. Nu op naar de overige voorspellingen. Bedankt Cher!

Waardering van 5   geplaatst door L.
waardering voor waarzegster Cher
Wat een fijne energie heeft deze dame! Love it! Zo eerlijk, neemt haar tijd en straight to the point. Ben zo gelukkig als ik haar kan spreken. Liefs

Waardering van 5   geplaatst door E.
waardering voor waarzegster MathildaNili

helderwetende  waarzegster Wen
Wen
Je hebt gelijk werk/opdrachtomgeving is toxic, tijd voor verandering (is dichtbij volgens jou en collega) wordt met de dag erger zucht. en ik zit in het midden van het wespennest grrrr. Duimen maar voor de opdracht waar het hart bij ligt.

Waardering van 5   geplaatst door Mo
waardering voor waarzegster Wen
Je bent een lieve vrouw. Ik ben trouwens inmiddels 9 weken nu, dus hoop inderdaad op communicatie. Ik was eerst bang voor hem voor de communicatie. En u heeft mij terug in me kracht gezet, ik beloof mezelf en u dat ik het negatieve niet ga voeden. En dat er zon op licht. U heeft mij geholpen en ik hoop dat alles goed komt bedankt !

Waardering van 5   geplaatst door T
waardering voor waarzegster Thaiis
Cher is heel goed in het invoelen.. voel me zo op me gemak bij haar, meer dan 5 sterren waard!!

Waardering van 5   geplaatst door Mouna (uit Hoogeveen)
waardering voor waarzegster Cher
Yuorah je bent snel in invoelen en wel lief, je antwoord ook netjes op alles. Ik heb je in totaal nu 3x gebeld en telkens met pauze ertussen. Je hebt alles juist weer gezegd en voorspellingen waren allemaal het zelfde, je voelt dingen goed aan. Erg bedankt ik hou je op de hoogte hoe het zich gaat verlopen dikke zoen xxx

Waardering van 5   geplaatst door Lin (uit Tilburg)
waardering voor waarzegster Yuorah
Dankjewel voor het mooie chatconsult Het was fijn om terug contact te hebben Ik bel je al jaren. Alles klopt steeds Liefs Annke

Waardering van 5   geplaatst door Annke
waardering voor waarzegster Salina
De voorspellingen van Tessa komen uit! Het is echt ongelofelijk maar waar! Bedankt lieve Tessa voor de fijne gesprekken die mij op weg hebben geholpen en beter te begrijpen hoe de connectie in elkaar steekt. You are the best! Liefs X.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Tessa
Super goed alles wat ze zegt komt Ook uit. Geeft daarnaast ook goed advies blijf a.u.b. zo lang mogelijk medium Op deze lijn , veel liefs Maudy

Waardering van 5   geplaatst door Diana
waardering voor waarzegster Sozan
Lara, het was een heel open en klaar gesprek. Het was een bevestiging van mijn gevoel. Ze zit echt wel juist. Dank je Eloise.

Waardering van 4   geplaatst door Eloise (uit Oudewater)
waardering voor waarzegster Lara
Hallo Patricia ben onder de indruk. ik ging hier open minded in en u pakt werkelijk precies de dingen die mij enorm bezig houden eruit. Super. Grt, Marina.

Waardering van 4   geplaatst door Marina (uit Nieuwpoort)
waardering voor waarzegster Patricia
Sozan. ik hoop dat dit de stap is naar een mooie toekomst. Je consult heeft mij zoveel geholpen, Ik zal u zeker snel terug contacteren. Groetjes Brenda.

Waardering van 4   geplaatst door Brenda (uit Martenslinde)
waardering voor waarzegster Sozan
Ik heb Valentine gesproken en wil haar zeker aanraden voor mensen die op zoek zijn naar heldere duidelijke antwoorden. Ze staat op een prettige wijze te woord. Bedankt Gaia

Waardering van 4   geplaatst door Gaia (uit Overmere)
waardering voor waarzegster Valentine

helderwetende  waarzegster Wen
Wen
Hi Wen, dankjewel voor het fijne gesprek. Ik hoop dat jouw voorspelling uitkomt. Ik laat het je zeker weten. Liefs Feline.

Waardering van 4   geplaatst door Feline (uit Helmond)
waardering voor waarzegster Wen
Ik heb Gazali al een paar keer gesproken. Zeer prettige man met een aangename stem en hij geeft goede adviezen. Hij weet personen feilloos te beschrijven, stimuleert je om het beste in jezelf naar boven te halen en stelt je op je gemak. Ik vind hem beslist een van de beste. Lieve groet Rachel.

Waardering van 5   geplaatst door Rachel (uit Zele)
waardering voor waarzegger Gazali
Lieve Olga, ik wil je nogmaals bedanken voor onze mooie gesprekken. Ik heb de rust gekregen, en ben er wijzer en sterker van geworden. Bedankt voor alles en de mooie inzichten. xx Vanessa

Waardering van 5   geplaatst door Vanessa
waardering voor waarzegster Olga
Lieve Cher ik vindt u echt een positieve vrouw en heel zuiver ik wil u hartelijk bedanken voor het mooie consult die ik van u heb gekregen wat u onmogelijk kon weten liefs Nelly.

Waardering van 5   geplaatst door Nelly (uit Ulbeek)
waardering voor waarzegster Cher
Lieve Jeannet, We hebben nu een paar keer met elkaar gesproken en elke keer heb je weer geduld en vertel je me hoe het zit, bedankt Jeannet hoop echt dat je voorspellingen uitkomen, heel veel liefs, Andrea

Waardering van 4   geplaatst door Andrea (uit Druten)
waardering voor waarzegster Jeannet
Daniel is zo fijn om mee te praten, een heel ervaren medium die het altijd juist weet te benoemen. Ik bel je snel weer, veel liefs Estelle.

Waardering van 5   geplaatst door Estelle (uit Voorde)
waardering voor waarzegger Daniel
Morgane. Deze dame is gewoon fantastisch. Ik heb haar in de loop van vorige week gebeld en zat zonder vraagstellingen er juist op. S

Waardering van 4   geplaatst door Selina
waardering voor waarzegster Morgane
Lieve Sharida, lang deze weg wil ik je graag bedanken voor alles. Je betekend echt zoveel voor mij. Je bent zo mooi zo goed, begripvol en geduldig. Geen moment is je teveel, de situatie is te gek voor woorden. Maar telkens geef je me de kracht en het geloof in de goede afloop. En die zal er zijn. Dikke kus Sharida en uit mijn hart dankjewel. Fem.

Waardering van 5   geplaatst door Fem (uit Zeewolde)
waardering voor waarzegster Sharida
Jared. Bedank voor je gesprek en ik ga je zeker nog een keer bellen. Kort en bondig en een kei in het meegeven van tijd. Zit echt altijd goed. Top liefs Wilma.

Waardering van 4   geplaatst door Wilma (uit Zwijndrecht)
waardering voor waarzegger Jared
Louisa. Bedankt voor je kracht en steun. Een kanjer van een paragnoste. Top dame.

Waardering van 4   geplaatst door Bram (uit Baarle-Hertog)
waardering voor waarzegster Louisa

helderwetende  waarzegger Sid
Sid
Lieve Sid. Heel erg bedankt voor het inzicht wat u mij gisteravond heeft gegeven. Het heeft mijn innerlijke onrust weggenomen. Ik bel zeker terug. Hanna.

Waardering van 4   geplaatst door Hanna (uit Bladel)
waardering voor waarzegger Sid
Een vlotte aangename dame om mee te praten. Straffe madam op de lijn die vooral heel betrokken en behulpzaam is. Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Sita bedankt voor alles en tot hoors. E.

Waardering van 4   geplaatst door Elena (uit Eindhoven)
waardering voor waarzegster Sita
Lieve Nina, Ik spreek je nu al bijna een jaar en in dat jaar is al bijna alles uitgekomen wat je voorspeld hebt. Het laatste beetje komt eraan. Je bent een lieverd. Thx Dea.

Waardering van 4   geplaatst door Dea (uit Opmeer)
waardering voor waarzegster Nina
lieve Yuorah, bedankt voor het fijne consult, je hebt me weer aan het denken gezet, je bent echt top. Giselle.

Waardering van 5   geplaatst door Giselle (uit Wageningen)
waardering voor waarzegster Yuorah
Heb dinah een paar keer gesproken en ze blijft bij haar verhaal. Dat diegene contact gaat zoeken na 15 maanden geen contact te hebben gehad heeft die mij weer benaderd. Deze vrouw zegt dingen die zij niet kan weten en komen uit. Een hele lieve vrouw dankjewel dinah je bent de beste groetjes D.

Waardering van 5   geplaatst door D
waardering voor waarzegster Dinah
Top medium! Wat ze voorspeld heeft is uitgekomen. Zeker 5 sterren waard.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Anouk
Wijze dame, goede kaartlegging en goed advies


Waardering van 5   geplaatst door Elisa
waardering voor waarzegster Sofie
Zei mega veel rake dingen! Ik laat je weten als het uitkomt!! Dank je wel!

Waardering van 5   geplaatst door Rosanne
waardering voor waarzegster Cher
Warme stem en ze krijgt ook snel dingen door. Ze houdt je niet langer aan de lijn en legt dingen goed uit.

Waardering van 4   geplaatst door S
waardering voor waarzegster Kaatje
Anouk je bent verdomd goed!!! Iedere keer verbaas je mij weer met je voorspellingen die uitkomen. Ik praat met je en je zegt dingen, de ene keer geloof ik en de andere keer er niet in, maar ze komen uiteindelijk allemaal uit. Chapeau! Ik ben blij dat jij er bent en dat je naast me staat en naar me luistert wanneer het minder goed gaat. Door jou en je voorspellingen wordt ik met de dag sterker.

Waardering van 5   geplaatst door E
waardering voor waarzegster Anouk
Ik heb al veel gesprekken met Veroniek gevoerd. Ik kan mezelf zijn bij haar. Elk onderwerp is bespreekbaar. Ze luistert goed en geeft door wat je moet horen en niet wat je wilt horen. Vrolijk, spontaan en spot on.

Waardering van 5   geplaatst door G
waardering voor waarzegster Veroniek
M’n hartje klopt al sneller! Alles komt uit, Dankjewel!

Waardering van 5   geplaatst door Maudy
waardering voor waarzegger Gunter
Whaw absolute Whaw! Je bent hier om echt te vertellen waar we voor staan en waarom we dit pad mogen bewandelen. Diepe respect Diana

Waardering van 5   geplaatst door Diana
waardering voor waarzegster Josef
Lucien is een fijne vrouw om mee te praten. Kaartlegging is spot on een echte aanrader!

Waardering van 5   geplaatst door Sinti
waardering voor waarzegster Lucien
Veronigue is een lieve gemoedelijk medium. Ik hoop dat haar voorspelling uitkomt. Mocht dat zo zijn dan neem ik zeker contact met je op om 't jiou te laten weten. Zoals je ook 't gevraagd hebt aan mij. Lieve Groet Helma

Waardering van 5   geplaatst door Helma
waardering voor waarzegster Veroniek
Lieve louisa, Wat kun jij goed zien met je ogen! Ongelofelijk goed. Jij zei nog er komt nog voor jou vakantie een project voor je werk, waar je binnenkort voor gaat tekenen.. wat gebeurde van de week, getekend!! En over 2 weken op vakantie, heerlijk genieten. Nogmaals bedankt !

Waardering van 5   geplaatst door Mevrouw
waardering voor waarzegster Louisa
Je bent een hele lieve vrouw ik ben benieuwd of de voorspellingen uit gaan komen en heb heel veel gehad aan je adviezen die ik zeker ga gebruiken als het uit komt

Waardering van 5   geplaatst door Tamara
waardering voor waarzegster Cher
Hoi Louisa, Je hebt gelijk gehad! Alweer heel goed gezien! Ik bel je voordat ik op reis ga :) je hoort me snel

Waardering van 5   geplaatst door X
waardering voor waarzegster Louisa
Je bent altijd zo eerlijk en rechtuit maar je voorspellingen kloppen wel. Nu ook was je weer voor 100procent juist.. je zag mijne portemonnee liggen in een wagen achter de passagiers zetel en ja hoor hij lag in de ambulance achter de passagiers zetel. Je bent echt een topper doe zo verder je behoort tot mijn favorieten. Je bent 6 sterren waard!

Waardering van 5   geplaatst door A.
waardering voor waarzegster Anouk
Juiste advies gegeven . En bevestigd wat ik ook dacht.

Waardering van 5   geplaatst door Lites
waardering voor waarzegster Marry
Weer een voorspelling van je uitgekomen Johannes! De dankbaar die ik dan ook heb voor jou is inmens. Je bent een engel voor mij! Ik heb er oprecht geen woorden voor! Tot gauw lieve Johannes!

Waardering van 5   geplaatst door Waterkers
waardering voor waarzegger Johannes
Sofia dankjewel, ik vond het een zeer fijn gesprek, het klopt helemaal wat je zei: ik heb de eerste stap gezet en heb daar heel goed aan gedaan. Het klopt allemaal. Nadya.

Waardering van 5   geplaatst door Nadya (uit Terschelling)
waardering voor waarzegster Sofia
Shar je staat altijd klaar met advies. Je hebt me heel goed geholpen en goede inzichten gegeven. Dankje daarvoor Allisia.

Waardering van 4   geplaatst door Alissia (uit Koggenland)
waardering voor waarzegster Shar
Nina ik ben zo blij met jou, je stelt me elke keer gerust en alle tijdsvoorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen, je hebt een engelengeduld met me en geeft goede tips, bedankt dat je er bent lieve Nina. xxx Liene.

Waardering van 4   geplaatst door Liene (uit Montferland)
waardering voor waarzegster Nina
Lieve Annelies. Heel erg bedankt voor het duidelijk consult. Ik kan alles plaatsen wat je me verteld hebt. Je bent een topper. Liefs, Nessa.

Waardering van 5   geplaatst door Nessa
waardering voor waarzegster Annelies
Indy kan dingen omschrijven. Het klopte dus ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen. Cindy x

Waardering van 4   geplaatst door Cindy (uit Valkenswaard)
waardering voor waarzegster Indy
Aanvankelijk stond ik hier nogal sceptisch tegenover. Toen ik even aan het praten was met helderziende Anais, viel mijn mond echter open van verbazing. De dingen die ze zei, waren zo juist en ze kon me dingen vertellen waar ik rillingen van kreeg. Ik had niet gedacht dat iemand zoveel uit kaarten zou kunnen lezen. Bedankt voor dit aangename gesprek, het luisterend oor en de goede adviezen. C.

Waardering van 4   geplaatst door Celice
waardering voor waarzegster Anais
Lieve Destiny. Mag ik je hartelijk bedanken. Voel me stukken lichter en dat mijn licht groter mag worden. Je hebt me een stuk verder geholpen, nogmaals bedankt Rowena.

Waardering van 5   geplaatst door Rowena (uit Zoetermeer)
waardering voor waarzegster Destiny
Aylin Dank je wel voor het fijne gesprek. Je weet erg veel en je bent erg lief ook haha. Tot over een paar weekjes Helena.

Waardering van 4   geplaatst door Helena (uit Someren)
waardering voor waarzegster Aylin

helderwetende  waarzegster Tea
Tea
Sinds enige tijd spreek ik Tea. Ze neemt alle tijd, niet alleen begeleidt zij mij door een lastige periode, zij heeft voorspellingen gedaan die tot nu toe allemaal zijn uitgekomen. Zelfs de voorspellingen waarbij alles juist het tegenovergestelde leek zijn uitgekomen. Toppertje is het, liefs Natalia.

Waardering van 4   geplaatst door Natalia (uit Laren)
waardering voor waarzegster Tea
Biba. Bedankt weer voor de uitgebreide legging. Zo fijn om met je te praten. U bent een topper. Geweldig en alles komt keer op keer uit. U geeft mij zoveel rust in moeilijke tijden. Hartelijk dank en tot gauw. Groetjes Astrid.

Waardering van 5   geplaatst door Astrid (uit Woensdrecht)
waardering voor waarzegster Biba
Angelique. Dank je wel voor het fijne gesprek. Je bent duidelijk met je antwoorden en ik vind je echt een lieverd. Ga je zeker nog eens bellen. Ellis.

Waardering van 5   geplaatst door Ellis (uit Breda)
waardering voor waarzegster Angelique

helderwetende  waarzegger Cor
Cor
Cor is een engel legt alles goed uit, vaak met humor en soms ook wel pittig. Hij is vaak het zonnetje in de donkere dagen, je kunt er een heerlijk gesprek mee voeren. En zijn voorspellingen komen uit, kortom een aanrader.xx Bowie.

Waardering van 5   geplaatst door Bowie (uit Hoelbeek)
waardering voor waarzegger Cor
Leandra is een goed medium, erg veel geduld en je bent iemand die adviezen geeft die je binnekrijgt en niet wat mensen willen horen je bent echt een topper. Bedankt Zeyneb.

Waardering van 5   geplaatst door Zeyneb (uit Ophoven)
waardering voor waarzegster Leandra
Lieve Karlien u bent fenomenaal door jou hele fijne consulten die ook zeer resoluut maar zeer juist zijn, krijg steeds weer een goede energie om de draad weer op te pakken. Bedankt voor er me te zijn Bianca.

Waardering van 5   geplaatst door Bianca (uit Apeldoorn)
waardering voor waarzegster Karlien
Gunter je bent echt een heel lieve, met het hart op de juiste plaats. Je bent er altijd als ik je nodig heb, duizend maal dank. xx.

Waardering van 5   geplaatst door Esila (uit Sint-Martens-Leerne)
waardering voor waarzegger Gunter
Beste Caroline. Heb je voor de eerste keer aan de lijn gehad. en je hebt direct de nagel op de kop geslaan. Je hebt echt een gave. Ik neem je advies mee. Eigenlijk diep van binnen wist ik het al , maar het deed me goed om het eens van jou te horen ook. Ik laat zeker nog van me horen. Veel liefs Manon.

Waardering van 4   geplaatst door Manon (uit Werm)
waardering voor waarzegster Caroline

helderwetende  waarzegger Sid
Sid
Lieve Sid. Wat ben jij goed, je heb mij enorm goed geholpen door jou zijn mijn twijfels weg ivm werk situatie en ook betreft de liefde. je vertelde mij iets die niemand kan weten. Je verdiend dan ook meer dan 5 sterren en ik bel je zeker nog terug. Veel groetjes Stefanie.

Waardering van 5   geplaatst door Stefanie (uit Woudenberg)
waardering voor waarzegger Sid
Ik vind Babs zeer helder en aangenaam. Ik kreeg snel duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Ze voelt heel goed aan wat je verbinding is met een bepaald persoon. Ik bel je zeker nog eens Marylene.

Waardering van 5   geplaatst door Marylene (uit Leusden)
waardering voor waarzegster Babs
Dit is mijn beste paragnost. Ik ben zo blij met je Samantha. Ga zo door. Wij zijn nog op 1 ding in afwachting, maar ik vertrouw erop dat het snel uit gaat komen. Ik laat het je weten zodra je voorspelling is uitgekomen. Lieve mensen ik adviseer jullie om dit medium te bellen. Zij is echt een aanrader. Veel liefs Tracy.

Waardering van 5   geplaatst door Tracy (uit Elburg)
waardering voor waarzegster Samantha
Goede chat consult gehad met Jane typt snel, voelt goed in en alles resoneert! Meer dan 5 sterren waard

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Jane
Cher is een lieve vrouw met een mooie gave. Ze blijft bij wat ze ziet, verandert niet. Zelfs min cijfer voor mijn tentamen had ze goed voorspeld. Ze zei niet alleen dat ik het zou halen, maar ook welke cijfer ik zou behalen. Supergoed en zuiver. Ze voelt mensen ook goed aan. Kan vrij nauwkeurig vertellen hoe iemand is. Zeker wel een aanrader om te bellen.

Waardering van 5   geplaatst door A
waardering voor waarzegster Cher
Anouk, is een lieve, begripvolle vrouw. Ze is recht voor de raap. Verkoopt geen onzin en blijft bij wat ze ziet. Ze heeft mij geholpen bij het voeren van een gesprek met mijn partner. Gaf tips hoe ik het kon aanpakken om een goed resultaat te behalen. Gelukt! Anouk is een aanrader!

Waardering van 5   geplaatst door A
waardering voor waarzegster Anouk
Lady-ly ziet echt goed wat er speelt! Ze is goud eerlijk en ziet het nogmaals ECHT goed. Bel haar als je wil weten hoe het zit.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Lady-Ly
Anouk, wat fijn om met jou te praten. Je weet iedere keer de juiste woorden te vinden. Heel direct, maar lief! Je verspilt geen onnodige tijd. Al heel veel dingen die je zei zijn uitgekomen. Benieuwd naar de volgende voorspellingen. Ik heb er alvast vertrouwen in en in jou! Veel liefs en tot gauw!.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Anouk
Lieve Gazali ik wil je bedanken voor je bijzonder consult, ik hoef bijna niks te zeggen heb vaker een consult gehad je krijgt de juiste informatie door en bent onwijs scherp. Je bent mijn lieve engel tot snel.

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem E
waardering voor waarzegger Gazali
Wat een fijne dame om mee te communiceren. Zeer eerlijk, straight to the point. Zo blij dat ik haar mag bellen. Het voelt allemaal zo goed aan, zeker een aanrader! Bedankt Mathilda!

Waardering van 5   geplaatst door Elisa
waardering voor waarzegster MathildaNili
Lieve Louisa, Je bent een topper op de ijn echt een aanrader. Je hebt mijn goed geholpen en spreekt de waarheid. Je zei dat ik binnenkort een baan had. En ja hoor het klopt. Je hebt me heel veel dingen doorgegeven over mijn lieve mama en papa ze kloppen. Ik moet ook echt om je lachen door mijn tranen heen je bent een lief betrouwbaar mens! Xxx

Waardering van 5   geplaatst door Best
waardering voor waarzegster Louisa
Bedankt voor er altijd te zijn voor mij. Je geeft mij de juiste raad en uw voorspellingen kloppen. Dank u wel xxx

Waardering van 5   geplaatst door Anoniem
waardering voor waarzegster Anouk
Dank je wel voor je advies, Lucien. Helder en praktisch. Daar kan ik wat mee.

Waardering van 5   geplaatst door Vi
waardering voor waarzegster Lucien
Hoi Carola. Ik vind jouw ontzettend goed in jouw consulten, heb vertrouwen in wat je zegt. Je bent voor mij een van de beste mediums en hoop jou gauw weer te spreken. bedankt.

Waardering van 4   geplaatst door Thalia (uit Tubbergen)
waardering voor waarzegster Carola
Bibi is een fijn Medium om mee te praten. al kom je 10 keer met dezelfde vraag, altijd vriendelijk. snel en duidelijk, ziet het goed in de kaarten. Groetjes Elza.

Waardering van 4   geplaatst door Elza (uit Westland)
waardering voor waarzegster Bibi
Lieve Shar. Bedankt om voor mij de tijd te nemen. Je hebt dit heel goed gedaan. Ben dankzij jou veel te weten gekomen.Geweldig. Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. G.

Waardering van 5   geplaatst door Graciela (uit Kapelle)
waardering voor waarzegster Shar
Beste Gazali, bedankt voor de reading. Je hebt me het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had. liefs Marjolein.

Waardering van 4   geplaatst door Marjolein
waardering voor waarzegger Gazali

helderwetende  waarzegster Bo
Bo
Deze dame is zeer goed. Ik vond het een verhelderend gesprek en zij voelde heel goed aan. Ik ga u zeker nog eens bellen. Ga zo door Bo, heel duidelijk en aardig bent u. Lyn.

Waardering van 5   geplaatst door Lyn (uit Westervoort)
waardering voor waarzegster Bo

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster, mailconsultaties met waarzeggers, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP