beladvies waarzegster YOCHANAN

2874 YOCHANAN IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Yochanan is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Yochanan, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Yochanan komt pas later online.

WAARZEGSTER YOCHANAN - HOOGSENSITIEF

WAARZEGSTER YOCHANAN - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij waarzegster Yochanan is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals waarzegster Yochanan reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan waarzegster Yochanan je helpen met jouw levensvragen.

WAARZEGSTER YOCHANAN - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Yochanan je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Yochanan respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Yochanan je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Yochanan je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Yochanan herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Yochanan met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Yochanan leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER YOCHANAN AGENDA JULI WAARZEGSTER YOCHANAN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER YOCHANAN

DAG

waarzegster Yochanan heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Yochanan heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Yochanan, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Yochanan in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Yochanan, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER YOCHANAN

Geeft sinds 2 november 2023 helderwetend beladvies op deze website.

HOOGSENSITIEF

Waarzegster Yochanan gebruikt als
persoonlijke pincode 2874

LUISTEREND OOR

Yochanan gaf laatste beladvies op
6 juli 2024 om 15u08

glazen bol  waarzegster Yochanan Nederland

2 JAAR ERVARING

Yochanan is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

REGELMATIG ONLINE

Waarzegster Yochanan is regelamtig online, u kan een belafspraak indienen.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

YOCHANAN WAARZEGSTER YOCHANAN

Hallo lieve mensen, ik ben waarzegger Yochanan.

Mijn gave is de intuitie gebruiken om inzichten aan te reiken die rust en vrede kunnen brengen. Hiervoor gebruik ik hulpmiddelen zoals de Tarot kaarten.

Wees welkom, bij mij kan je met iedere vraag terecht.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER YOCHANAN

TOP