beladvies waarzegster WEN

2865 WEN IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Wen is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Wen, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Wen komt pas later online.

WAARZEGSTER WEN - HELDERVOELEND

WAARZEGSTER WEN - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals waarzegster Wen voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met waarzegster Wen.

WAARZEGSTER WEN - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Wen je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Wen respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Wen je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Wen je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Wen herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Wen met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Wen leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER WEN AGENDA JUNI WAARZEGSTER WEN

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER WEN

DAG

waarzegster Wen heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Wen heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Wen, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Wen in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Wen, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER WEN

Geeft sinds 14 augustus 2023 helderwetend beladvies op deze website.

HELDERVOELEND

Waarzegster Wen gebruikt als
persoonlijke pincode 2865

LUISTEREND OOR

Wen gaf laatste beladvies op
15 juni 2024 om 19u41
Wen gaf laatste chatconsult op
13 juni 2024 om 15u51

glazen bol  waarzegster Wen Nederland

2 JAAR ERVARING

Wen is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Wen is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Wen is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.73 out of 5
60 waarderingen

WEN WAARZEGSTER WEN

Van harte welkom! Mijn intentie is om jou te helpen wanneer dit even nodig is.

We kijken wat er aangereikt kan worden vanuit de hogere wereld dat voor jou in het nu belangrijk is. Ik werk met mijn lenormandkaarten en ben heldervoelend en helderwetend.

Graag ben ik er voor jou! Liefs waarzegster Wen.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER WEN

TOP