beladvies waarzegster VERA ANN

2698 VERA ANN IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Vera Ann is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Vera Ann, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Vera Ann komt pas later online.

WAARZEGSTER VERA ANN - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER VERA ANN - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Vera Ann je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Vera Ann respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Vera Ann je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Vera Ann je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Vera Ann herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Vera Ann met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Vera Ann leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER VERA ANN - PARAGNOST

Een paragnost zoals waarzegster Vera Ann beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals waarzegster Vera Ann neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van waarzegster Vera Ann. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, waarzegster Vera Ann staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met waarzegster Vera Ann. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

 WAARZEGSTER VERA ANN AGENDA APRIL WAARZEGSTER VERA ANN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER VERA ANN

DAG

waarzegster Vera Ann heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Vera Ann heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Vera Ann, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Vera Ann in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Vera Ann, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER VERA ANN

Geeft sinds 5 januari 2021 helderwetend beladvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Vera Ann gebruikt als
persoonlijke pincode 2698

PARAGNOST

Vera Ann gaf laatste beladvies op
13 april 2024 om 21u31

glazen bol  waarzegster Vera Ann Nederland

4 JAAR ERVARING

Vera Ann is al 4 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Vera Ann is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Vera Ann is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
19 waarderingen

VERA ANN WAARZEGSTER VERA ANN

Ik ben waarzegster Vera-Ann.

Ik geef graag liefdevolle boodschappen door van personen en/of dieren die niet meer bij ons zijn. Ik kan dieren lezen en hun stem zijn.

Dieren komen niet zomaar op je pad en betekenen meer dan dat de meeste denken. Ik beantwoord graag jouw vragen.

Mijn bron is de liefde.

Ik hoor graag van je, Vera Ann.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER VERA ANN

TOP