beladvies waarzegster VENUS

2774 VENUS IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Venus is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Venus, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Venus komt pas later online.

WAARZEGSTER VENUS - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER VENUS - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Venus je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Venus respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Venus je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Venus je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Venus herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Venus met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Venus leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER VENUS - MEDIUM

Een medium zoals waarzegster Venus communiceren met de geesten van overleden personen, gidsen, engelen of andere niet stoffelijke entiteiten. Men spreekt in dit verband over trancemediums, die zichzelf in een trance brengen en waarbij de geest van de overledene, via het lichaam of de stem van het medium, boodschappen overbrengt.

Elk medium heeft zijn of haar specifieke gaven. Vraag advies aan waarzegster Venus en laat je begeleiden voor een contact met een dierbare overledene, een gids of een engel.

Een medium is paranormaal begaafd en kan een trancemedium zijn maar ook een helderziende, een helderhorende of een heldervoelende. Mediums kunnen hun gave gebruiken in combinatie met een techniek zoals kaartleggen of coaching. Bel nu met waarzegster Venus en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Een medium zoals waarzegster Venus is paranormaal hoogbegaafd en kan hierdoor speciale energieën voelen, toekomstgericht advies en raad geven op verschillende vlakken zoals: relaties, liefde, geld en werk.

 WAARZEGSTER VENUS AGENDA JULI WAARZEGSTER VENUS

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER VENUS

DAG

waarzegster Venus heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Venus heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Venus, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Venus in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Venus, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER VENUS

Geeft sinds 1 augustus 2022 helderwetend beladvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Venus gebruikt als
persoonlijke pincode 2774

MEDIUM

Venus gaf laatste beladvies op
11 juli 2024 om 18u15

glazen bol  waarzegster Venus Nederland

3 JAAR ERVARING

Venus is al 3 jaar actief op waarzeggers.nl

VAAK ONLINE

Waarzegster Venus is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Venus is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.76 out of 5
17 waarderingen

VENUS WAARZEGSTER VENUS

Ik ben waarzegster Venus.

Ben al lang bezig in het spirituele. Ik zal jemet veel licht en liefde advies geven inzake vragen over liefde, relatie, werk, geld, kinderen enz.

Bel me gerust op.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER VENUS

TOP