beladvies waarzegster SUSANNA

2745 SUSANNA IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Susanna is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Susanna, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Susanna komt pas later online.

WAARZEGSTER SUSANNA - KAARTLEGGEN

WAARZEGSTER SUSANNA - KAARTLEGGEN

Kaartleggen is een methode die waarzegster Susanna kan gebruiken bij het voorspellen van uw toekomst. Er bestaan verschillende methodes bij het kaartleggen en er zijn dan ook verschillende soorten kaarten. Kaartleggen is al een eeuwenoud volksgebruik. Er is dan ook altijd al behoefte geweest bij mensen om een blik in de toekomst te kunnen werpen. Kaartleggen bij waarzeggers.nl gaat als volgt: u stelt aan waarzegster Susanna die u hebt opgebeld een persoonlijk vraag, waarna deze persoon voor u de kaarten zal leggen.

Kaartleggen is best ingewikkeld aangezien elke kaart een ander symbool heeft dat ook vaak op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden. Ook de legmethode en de positie van de kaarten is bij kaartleggen van belang. U kunt er in elk geval op vertrouwen dat waarzegster Susanna beschikt over heel veel ervaring op dit gebied en u specifieke en directe antwoorden op uw vragen kan geven.

Wilt u ook meer weten over wat er de komende tijd op uw pad komt? Heeft u specifieke vragen over uw relatie, uw gezondheid of uw werksituatie? Aarzel dan niet langer en bel met waarzegster Susanna. Je stelt een specifieke vraag en vervolgens legt waarzegster Susanna de kaarten speciaal voor jou. Op deze manier krijgt u specifieke en directe antwoorden op uw persoonlijke vragen en situatie.

WAARZEGSTER SUSANNA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Susanna je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Susanna respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Susanna je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Susanna je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Susanna herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Susanna met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Susanna leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER SUSANNA AGENDA FEBRUARI WAARZEGSTER SUSANNA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER SUSANNA

DAG

waarzegster Susanna heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Susanna heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Susanna, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Susanna in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Susanna, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER SUSANNA

Geeft sinds 13 december 2021 helderwetend advies op deze website.

KAARTLEGGEN

Waarzegster Susanna gebruikt als
persoonlijke pincode 2745

LUISTEREND OOR

Susanna gaf laatste consult op
27 februari 2024 om 23u56

glazen bol  waarzegster Susanna Nederland

4 JAAR ERVARING

Susanna is al 4 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Susanna is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Susanna is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.71 out of 5
21 waarderingen

SUSANNA WAARZEGSTER SUSANNA

Ik ben waarzegster Susanna en heb mijn gaven van mijn moeder en grootouders mogen ontvangen.

Ik kan je toekomst voorspellen of je energie zenden.

Geen vraag is te raar, bel me op.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER SUSANNA

TOP