beladvies waarzegster SOFHIA

2556 SOFHIA IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Sofhia is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Sofhia, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Sofhia komt pas later online.

WAARZEGSTER SOFHIA - EDELSTENENKENNIS

WAARZEGSTER SOFHIA - EDELSTENENKENNIS

Edelstenen, het gebruik van edelstenen om allerlei kwaaltjes te behandelen bestaat al eeuwen. Deze vorm wordt slechts door een beperkte groep personen uitgeoefend, mensen zoals waarzegster Sofhia.

Men kan edelstenen in verschillende vormen gebruiken:

Knuffelstenen: dit zijn kleine edelstenen (of halfedelstenen of mineralen) die getrommeld zijn, zodat er geen scherpe randen meer aan zitten. Om die reden worden ze ook wel trommelstenen genoemd. Deze stenen kunnen in broekzakken, portefeuilles of aan een ketting worden gedragen of onder het hoofdkussen worden gelegd.

Stenen in hun ruwe vorm: meestal worden de grotere, ongeslepen exemplaren, in huis geplaatst. Kies voor jezelf de juiste edelsteen met hulp van waarzegster Sofhia.

WAARZEGSTER SOFHIA - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals waarzegster Sofhia voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met waarzegster Sofhia.

 WAARZEGSTER SOFHIA AGENDA FEBRUARI WAARZEGSTER SOFHIA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER SOFHIA

DAG

waarzegster Sofhia heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Sofhia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Sofhia, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Sofhia in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Sofhia, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER SOFHIA

Geeft sinds 31 juli 2018 helderwetend advies op deze website.

EDELSTENENKENNIS

Waarzegster Sofhia gebruikt als
persoonlijke pincode 2556

HELDERVOELEND

Sofhia gaf laatste consult op
23 februari 2024 om 11u34

glazen bol  waarzegster Sofhia Nederland

7 JAAR ERVARING

Sofhia is al 7 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Sofhia is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Sofhia is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.49 out of 5
181 waarderingen

SOFHIA WAARZEGSTER SOFHIA

We gaan met nieuwe hoop een nieuw jaar in! Laten we proberen positief te blijven en vertrouwen op dat wat gaat komen.

Zit je niet lekker in je vel, heb je behoefte aan wat raad of wil je gewoon weten wat je te wachten staat voel je dan vrij om mij te bellen. Ik ben hier om je te helpen met advies en een blik in de toekomst.

Met behulp van mijn kaarten, pendel, helderziendheid en intuitie. kan ik je op een open en eerlijke manier helpen met al je vragen.

Ook contact met overleden dierbaren, ook dieren, met en zonder foto. Als kind zag en voelde ik al meer dan de andere mensen om mij heen en sinds die tijd heb ik mij steeds verder ontwikkeld.

Ik geef graag advies op allerlei gebieden en met mijn kaarten kan ik een stukje mee lopen en ik houd een tijdsmax aan van enkele maanden in de toekomst. Tijd en ruimte bestaan eigenlijk niet maar mijn ervaringen zijn dusdanig positief dat 3 a 4 maanden een heel mooie tijdslimiet is.

Alles wat op het moment belangrijk is, krijg ik door en ook meestal veel raadgevingen die ik graag weer deel. Denk hierbij aan veranderingen op het gebied van werk, verhuizing, scholing, liefde etc.

Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben voor jou, aarzel dan niet, ik en mijn gidsen zijn er voor je.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER SOFHIA

TOP