beladvies waarzegster ROSIE

2891 ROSIE IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Rosie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Rosie, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Rosie komt pas later online.

WAARZEGSTER ROSIE - LENORMAND KAARTEN

WAARZEGSTER ROSIE - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door waarzegster Rosie.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief waarzegster heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld waarzegster, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen waarzegster zoals waarzegster Rosie... juister is.

Bel nu met waarzegster Rosie! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze waarzeggers die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, waarzegster Rosie is zo een waarzegster met deze bijzondere intuïtieve gave.

 WAARZEGSTER ROSIE AGENDA JULI WAARZEGSTER ROSIE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ROSIE

DAG

waarzegster Rosie heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Rosie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Rosie, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Rosie in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Rosie, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ROSIE

Geeft sinds 15 januari 2024 helderwetend beladvies op deze website.

LENORMAND KAARTEN

Waarzegster Rosie gebruikt als
persoonlijke pincode 2891

INTUITIEF

Rosie gaf laatste beladvies op
24 juli 2024 om 01u58

glazen bol  waarzegster Rosie Nederland

1 JAAR ERVARING

Rosie is al 1 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Rosie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Rosie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
5 waarderingen

ROSIE WAARZEGSTER ROSIE

Dag lief mens! Mijn naam is Rosie.

Ik ben waarzegger, heldervoelend, relatiecoach en kaartlegster. Heb je vragen over de liefde, werk, verhuizing, financien en over ieder ander onderwerp dan kan ik je hierbij helpen.

Mijn doel is jou te ondersteunen en te begeleiden waar nodig is om je eigen unieke pad verder te bewandelen. Ik ben een open, eerlijk, empathisch en communicatief mens.

Door mijn jarenlange ervaring help ik je graag om inzicht te geven in jouw leven en kan ik met mijn pendel ook fijnere vragen uitzoeken. Ik voel in op jouw situatie en naast mijn gave gebruik ik ook mijn lenormand en Engelenkaarten om je nog meer antwoorden te kunnen geven.

Daarnaast bied ik je graag een luisterend oor en vind het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt.

Ik ben er graag voor je! Mag ik jou de rust, inzichten en liefde geven die je zo graag verdiend? Lieve groet, Rosie.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ROSIE

TOP