beladvies waarzegster REYHAN

2854 REYHAN IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Reyhan is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Reyhan, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Reyhan komt pas later online.

WAARZEGSTER REYHAN - PENDELEN

WAARZEGSTER REYHAN - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt waarzegster Reyhan al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan waarzegster Reyhan om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt waarzegster Reyhan het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt waarzegster Reyhan eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende waarzegster. Pendelaars zoals waarzegster Reyhan schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met waarzegster Reyhan en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

WAARZEGSTER REYHAN - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van waarzegster Reyhan om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij waarzegster Reyhan automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met waarzegster Reyhan en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend waarzegster jou helpen?

Onze waarzeggers zoals waarzegster Reyhan hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met waarzegster Reyhan.

 WAARZEGSTER REYHAN AGENDA SEPTEMBER WAARZEGSTER REYHAN

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER REYHAN

DAG

waarzegster Reyhan heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Reyhan heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Reyhan, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Reyhan in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Reyhan, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER REYHAN

Geeft sinds 12 juni 2023 helderwetend advies op deze website.

PENDELEN

Waarzegster Reyhan gebruikt als
persoonlijke pincode 2854

INVOELEND

Reyhan gaf laatste consult op
31 augustus 2023 om 22u42

glazen bol  waarzegster Reyhan Nederland

1 JAAR ERVARING

Reyhan is al 1 jaar actief op waarzeggers.nl

ZELDEN ONLINE

Waarzegster Reyhan is heel zelden online.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

REYHAN WAARZEGSTER REYHAN

Hallo lieve mensen, ik ben Reyhan, een intuitief helderziend en heldervoelend paragnoste, medium, coachend spiritueel energiebehandelaar en healer, pendelaar, fotoanalyse, gidscontact.

Voor oa antwoorden en heling op alle levensvragen, over relaties, werk, opleiding, spirituele ontwikkeling, karma, chakra’s, aura, trauma’s, fobieen, herhalende beperkende patronen losbreken, wegnemen of verminderen van fysieke, psychische of mentale klachten, weghalen van demonen, entiteiten en zwarte magie, maar ook voor gidscontact met huisdieren of overleden naasten kan je mij benaderen. Wil je weten wat je huidige energetische situatie jou als toekomst beloofd? Ben je op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen? Beleef je alsmaar dezelfde dilemma's en problemen? Wat je ook doet, lukt het je niet om je wensen te manifesteren? Dan kunnen we kijken naar wat je blokkades hierbij zijn, zodat hier een eind aan komt en jij je dromen kan waarmaken.

Kort gezegd voor al je vragen, inzicht, verheldering, motivatie en uiteraard als luisterend oor, ben ik hier.

Met zuivere energie uit het universum help ik jou groeien, helen en je doelen bereiken.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER REYHAN

TOP