beladvies waarzegster LIESJE

2465 LIESJE IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Liesje is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Liesje, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Liesje komt pas later online.

WAARZEGSTER LIESJE - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER LIESJE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Liesje je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Liesje respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Liesje je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Liesje je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Liesje herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Liesje met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Liesje leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER LIESJE - ERFHEKS

Een erfheks is een heks waarvan de moeder of andere familieleden, ook heks waren. Een erfheks zoals waarzegster Liesje erfde dus gaven en krachten van familie, de paranormale gaven zit als het ware in het bloed.

Een erfheks zoals waarzegster Liesje kan je met problemen of vragen helpen door je raad en advies te geven over bepaalde situaties, je toekomst of problemen.

Een erfheks is vaak hypergevoelig voor contact met dieren en voelen ook aan als dieren problemen hebben. Als u een huisdier heeft met problemen, dan kan een erfheks zoals waarzegster Liesje u hierbij helpen. Stuur gerust een foto van je dier door naar waarzegster Liesje. Ook als u nieuwsgierig bent naar wat de toekomst u gaat brengen is het aan te raden om een erfheks een voorspelling voor u te laten doen.

 WAARZEGSTER LIESJE AGENDA JULI WAARZEGSTER LIESJE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER LIESJE

DAG

waarzegster Liesje heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Liesje heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Liesje, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Liesje in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Liesje, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER LIESJE

Geeft sinds 20 december 2016 helderwetend beladvies op deze website.
Liesje is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsultatie.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Liesje gebruikt als
persoonlijke pincode 2465

ERFHEKS

Liesje gaf laatste beladvies op
12 juli 2024 om 15u43
Liesje gaf laatste chatconsult op
8 mei 2024 om 13u48

glazen bol  waarzegster Liesje Nederland

9 JAAR ERVARING

Liesje is al 9 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Liesje is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Liesje is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.81 out of 5
67 waarderingen

LIESJE WAARZEGSTER LIESJE

Hallo lieve mensen ik ben Liesje ben helderziend, wetend en waarzeggend medium door mijn buitengewone gave kan ik dadelijk aanvoelen op de problemen van u.

En kan u heel veel rust geven, ik maak gebruik van allerlei kaarten waarbij ik een luisterend oor ben voor problemen in de liefde, thuissituatie,werk gerelativeerd enz.

ben eveneens reiki master, NLP therapeut en coach, pendel, kan foto lezen bij mij ben je op de goede plaats voor een diepgaand rustig en oplosbaar gesprek.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER LIESJE

TOP