beladvies waarzegster KATHY

2742 KATHY IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Kathy is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Kathy, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Kathy komt pas later online.

WAARZEGSTER KATHY - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER KATHY - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Kathy je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Kathy respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Kathy je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Kathy je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Kathy herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Kathy met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Kathy leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER KATHY - HANDOPLEGGING

Sommige waarzeggers zoals waarzegster Kathy kunnen steun en kracht zenden via handoplegging. Stuur een foto van jezelf door naar waarzegster Kathy en zo kan waarzegster Kathy van op afstand positieve energie via handoplegging van je foto naar jou doorsturen.

 WAARZEGSTER KATHY AGENDA SEPTEMBER WAARZEGSTER KATHY

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER KATHY

DAG

waarzegster Kathy heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Kathy heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Kathy, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Kathy in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Kathy, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER KATHY

Geeft sinds 4 november 2021 helderwetend advies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Kathy gebruikt als
persoonlijke pincode 2742

HANDOPLEGGING

Kathy gaf laatste consult op
3 september 2023 om 21u57

glazen bol  waarzegster Kathy Nederland

3 JAAR ERVARING

Kathy is al 3 jaar actief op waarzeggers.nl

ZELDEN ONLINE

Waarzegster Kathy is heel zelden online.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Kathy is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
7 waarderingen

KATHY WAARZEGSTER KATHYLieve allemaal, mijn naam is Kathy en ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als kaartleggend waarzeggend waarzegster.


WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER KATHY

TOP