beladvies waarzegster IDA

2938 IDA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Ida is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Ida, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Ida komt pas later online.

WAARZEGSTER IDA - INTUITIEF

WAARZEGSTER IDA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Ida je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Ida respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Ida je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Ida je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Ida herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Ida met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Ida leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER IDA AGENDA JULI WAARZEGSTER IDA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER IDA

DAG

waarzegster Ida heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Ida heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Ida, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Ida in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Ida, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER IDA

Geeft sinds 9 juli 2024 helderwetend beladvies op deze website.

INTUITIEF

Waarzegster Ida gebruikt als
persoonlijke pincode 2938

LUISTEREND OOR

Ida gaf laatste beladvies op
23 juli 2024 om 13u29

glazen bol  waarzegster Ida Nederland

1 JAAR ERVARING

Ida is al 1 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Ida is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

IDA WAARZEGSTER IDA

Hallo lieve mensen, ik ben waarzegger Ida en ik ben hooggevoelig, ik leg de lenormandkaarten en door mijn hoogsensitiviteit kan ik je goed begrijpen en verder helpen.

Begrippen zoals narcisme en andere negatieve emoties zijn mij niet onbekend en ik heb veel ervaring met het helpen en begeleiden van deze problemen.

Veel liefs, Ida.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER IDA

TOP