beladvies waarzegster H.KARITES

1959 H.KARITES IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster H.Karites is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster H.Karites, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster H.Karites komt pas later online.

WAARZEGSTER H.KARITES - SPIRITUELE COACH

WAARZEGSTER H.KARITES - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals waarzegster H.Karites is vaak paranormaal begaafd. Een waarzegster zoals waarzegster H.Karites die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren waarzeggers helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met waarzegster H.Karites om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. waarzegster H.Karites helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

WAARZEGSTER H.KARITES - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster H.Karites je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster H.Karites respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster H.Karites je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster H.Karites je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster H.Karites herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster H.Karites met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster H.Karites leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER H.KARITES AGENDA FEBRUARI WAARZEGSTER H.KARITES

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER H.KARITES

DAG

waarzegster H.Karites heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster H.Karites heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals H.Karites, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster H.Karites in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster H.Karites, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER H.KARITES

Geeft sinds 12 september 2011 helderwetend advies op deze website.

SPIRITUELE COACH

Waarzegster H.Karites gebruikt als
persoonlijke pincode 1959

LUISTEREND OOR

H.Karites gaf laatste consult op
23 februari 2024 om 19u34

glazen bol  waarzegster H.Karites Nederland

14 JAAR ERVARING

H.Karites is al 14 jaar actief op waarzeggers.nl

REGELMATIG ONLINE

Waarzegster H.Karites is regelamtig online, u kan een belafspraak indienen.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

H.Karites is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.52 out of 5
27 waarderingen

H.KARITES WAARZEGSTER H.KARITES

Mijn naam is H.

Karites, een helderziend, heldervoelend en waarzeggend medium. Graag help ik u met het beantwoorden van al uw vragen, om zo weer wat rust in uw leven te vinden.

Let me help you to find the solution.

Je parle bien le Français, je veux bien vous aider.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER H.KARITES

TOP