beladvies Waarzegster GODFRE

2889 WAARZEGSTER GODFRE IS BESCHIKBAAR

Eerlijk waarzegster Godfre staat klaar voor u, ontvang voorspellingen en helderwetende inzichten. Bel nu met waarzegster Godfre, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJwaarzegster Godfre

PIN 2889 WAARZEGSTER GODFRE

beladvies  waarzeggers
Namaste, Ik ben Godfre, ik ben hier om jullie te helpen, moeilijke situaties kunnen verlicht worden. Ik werk met Engelen en ik gebruik ook mijn geliefde pendel. Door middel van mijn spirituele gave sta ik in contact met meerdere Opgevaren Meesters, geen enkele vraag is mij te veel. Veel liefs, medium Godfre.
Medium - Engelen - Spiritueel advies - Nederlands - Frans - Engels

WAARZEGSTER GODFRE - PENDELEN

WAARZEGSTER GODFRE - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt waarzegster Godfre al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan waarzegster Godfre om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt waarzegster Godfre het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt waarzegster Godfre eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende waarzegster. Pendelaars zoals waarzegster Godfre schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met waarzegster Godfre en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

WAARZEGSTER GODFRE - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van waarzegster Godfre om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij waarzegster Godfre automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met waarzegster Godfre en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend waarzegster jou helpen?

Onze waarzeggers zoals waarzegster Godfre hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met waarzegster Godfre.

 WAARZEGSTER GODFRE AGENDA JULI WAARZEGSTER GODFRE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER GODFRE

DAG

waarzegster Godfre heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Godfre heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Godfre, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Godfre in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Godfre, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER GODFRE

Geeft sinds 14 december 2023 helderwetend beladvies op deze website.

PENDELEN

Waarzegster Godfre gebruikt als
persoonlijke pincode 2889

INVOELEND

Godfre gaf laatste beladvies op
12 juli 2024 om 20u59

glazen bol  waarzegster Godfre Nederland

2 JAAR ERVARING

Godfre is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Godfre is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Godfre is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.69 out of 5
13 waarderingen

GODFRE WAARZEGSTER GODFRE

Namaste, Ik ben Godfre, ik ben hier om jullie te helpen, moeilijke situaties kunnen verlicht worden.

Ik werk met Engelen en ik gebruik ook mijn geliefde pendel. Door middel van mijn spirituele gave sta ik in contact met meerdere Opgevaren Meesters, geen enkele vraag is mij te veel.

Veel liefs, waarzegger Godfre.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER GODFRE

TOP