beladvies waarzegster GEERT

2885 GEERT IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Geert is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Geert, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Geert komt pas later online.

WAARZEGSTER GEERT - INTUITIEF

WAARZEGSTER GEERT - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door waarzegster Geert.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief waarzegster heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld waarzegster, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen waarzegster zoals waarzegster Geert... juister is.

Bel nu met waarzegster Geert! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze waarzeggers die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, waarzegster Geert is zo een waarzegster met deze bijzondere intuïtieve gave.

WAARZEGSTER GEERT - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Geert je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Geert respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Geert je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Geert je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Geert herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Geert met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Geert leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER GEERT AGENDA FEBRUARI WAARZEGSTER GEERT

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER GEERT

DAG

waarzegster Geert heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Geert heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Geert, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Geert in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Geert, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER GEERT

Geeft sinds 2 januari 2024 helderwetend advies op deze website.

INTUITIEF

Waarzegster Geert gebruikt als
persoonlijke pincode 2885

LUISTEREND OOR

Geert gaf laatste consult op
22 januari 2024 om 12u22

glazen bol  waarzegster Geert Nederland

1 JAAR ERVARING

Geert is al 1 jaar actief op waarzeggers.nl

ZELDEN ONLINE

Waarzegster Geert is heel zelden online.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

GEERT WAARZEGSTER GEERT

Hallo , mijn naam is waarzegger Geert.

Mijn reis in spiritualiteit begon jaren geleden. Gefascineerd ben ik me gaan verdiepen in het lenormandkaarten lezen en aanvoelen.

Met het lezen en aanvoelen van de kaarten kijken we samen wat de kaarten jou willen vertellen. Je kan met alle vraagstukken bij mij terecht.

Veel liefs en tot horens.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER GEERT

TOP