beladvies waarzegster GABRIELLA

2635 GABRIELLA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Gabriella is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Gabriella, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Gabriella komt pas later online.

WAARZEGSTER GABRIELLA - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER GABRIELLA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Gabriella je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Gabriella respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Gabriella je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Gabriella je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Gabriella herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Gabriella met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Gabriella leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER GABRIELLA -

 WAARZEGSTER GABRIELLA AGENDA JUNI WAARZEGSTER GABRIELLA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER GABRIELLA

DAG

waarzegster Gabriella heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Gabriella heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Gabriella, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Gabriella in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Gabriella, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER GABRIELLA

Geeft sinds 14 augustus 2019 helderwetend beladvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Gabriella gebruikt als
persoonlijke pincode 2635

Gabriella gaf laatste beladvies op
17 juni 2020 om 21u24

glazen bol  waarzegster Gabriella Nederland

6 JAAR ERVARING

Gabriella is al 6 jaar actief op waarzeggers.nl

ZELDEN ONLINE

Waarzegster Gabriella is heel zelden online.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Gabriella is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.65 out of 5
20 waarderingen

GABRIELLA WAARZEGSTER GABRIELLA

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER GABRIELLA

TOP