beladvies waarzegster ESMEE

2853 ESMEE IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Esmee is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Esmee, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Esmee komt pas later online.

WAARZEGSTER ESMEE - TAROTKAARTEN

WAARZEGSTER ESMEE - TAROTKAARTEN

Op verschillende manieren kunnen tarotkaarten gebruikt worden voor de waarzeggerij of toekomstvoorspelling. Een van de meest gebruikte manieren van tarotkaarten leggen is in de volgorde heden, verleden en toekomst. Door middel van deze methode kan waarzegster Esmee via de tarotkaarten veel vertellen over het hoe en waarom van je huidige situatie, probleem of uw specifieke vraag.

Een andere methode om de tarotkaarten te leggen is de driekaartenlegging, een snelle manier om antwoord te krijgen op een eenvoudige vraag. De kaarten vertegenwoordigen respectievelijk het verleden, het heden en de toekomst. De eerste kaart geeft aan wat de aanleidingen of oorzaken kunnen zijn voor je vraag. De tweede kaart geeft je inzicht in je situatie van vandaag en hoe je er nu mee omgaat. De derde kaart vertelt je hoe de situatie of het probleem kan aflopen in de toekomst.

Er bestaan ook meer uitgebreide leggingen voor belangrijke of moeilijke levensvragen zoals de Blinde Vlek Legging, de Blokkade, de Grote Arcana en het Keltisch Kruis.

Laat je tarotkaarten leggen door waarzegster Esmee. Door de jarenlange ervaring met de Tarot kan je zo te weten komen wat de tarotkaarten voor jou betekenen.

Wat kan de Tarot betekenen voor jou?

Stel zelf eens een vraag over uw toekomst, verleden of heden en laat de tarotkaarten u een antwoord bieden. Tarotkaarten kunnen ook voor jou verheldering bieden om oplossingen te vinden.

Bel nu met waarzegster Esmee! Stel een specifieke vraag over een concreet probleem, een bredere vraag over een belangrijke of moeilijke levenskwestie en laat de tarotkaarten je een antwoord bieden. De Tarot kan ook voor jou verheldering brengen!

WAARZEGSTER ESMEE - HELDERHOREND

Iemand zoals waarzegster Esmee die helderhorend is, hoort bepaalde stemmen of kan geluiden, gedachten, gevoelens en herinneringen van een ander persoon opvangen. Al die informatie vertelt de helderhorende dan weer meer over een bepaald persoon of over bepaalde situaties.

Een helderhorend waarzegster is in staat om boodschappen op te vangen van onzichtbare entiteiten of om gesprekken te horen van personen bij wie ze helemaal niet aanwezig zijn. Iemand die helderhorend is, is ook vaak hooggevoelig of hoogsensitief .

Laat waarzegster Esmee u helpen met betrekking tot uw werk, uw financiƫle situatie of uw relatie! U krijgt dan direct advies en nieuwe inzichten en bovendien wordt u een luisterend oor geboden. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aan te maken en vervolgens te bellen met waarzegster Esmee.

Ook jij kan geholpen worden door onze helderhorenden! Bel nu met waarzegster Esmee met jaren ervaring in de paranormale wereld. Ontvang advies op het vlak van werk, liefde of financiƫn.

 WAARZEGSTER ESMEE AGENDA JULI WAARZEGSTER ESMEE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ESMEE

DAG

waarzegster Esmee heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Esmee heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Esmee, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Esmee in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Esmee, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ESMEE

Geeft sinds 19 juni 2023 helderwetend beladvies op deze website.

TAROTKAARTEN

Waarzegster Esmee gebruikt als
persoonlijke pincode 2853

HELDERHOREND

Esmee gaf laatste beladvies op
11 juli 2024 om 04u26

glazen bol  waarzegster Esmee Nederland

2 JAAR ERVARING

Esmee is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Esmee is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Esmee is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
14 waarderingen

ESMEE WAARZEGSTER ESMEE

Welkom, Mijn naam is medium Esmee, middels mijn gaven, help ik al jaren mensen, ik ben helderwetend, helderziend en helderhorend en is mijn intuitieve gaven sterk ontwikkeld.

Ter ondersteuning maak ik gebruik van de engelen kaarten en tarot. Ik kan u ondersteunen op het gebied van, relaties, werk, persoonlijke groei, dieren en zelf ontwikkeling.

In mijn dagelijks leven heb ik een praktijk, waarbij ik mensen ondersteun doormiddel van emdr therapie en werk ik als coach en counselor. Ben ik gespecialiseerd in trauma begeleiding.

Er is altijd een weg, wees welkom! Warme groet, Esmee.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ESMEE

TOP