beladvies waarzegster ELENA

2695 ELENA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Elena is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Elena, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Elena komt pas later online.

WAARZEGSTER ELENA - SOCIAAL INVOELEND

WAARZEGSTER ELENA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Elena je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Elena respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Elena je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Elena je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Elena herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Elena met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Elena leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER ELENA AGENDA JULI WAARZEGSTER ELENA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ELENA

DAG

waarzegster Elena heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Elena heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Elena, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Elena in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Elena, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ELENA

Geeft sinds 16 december 2020 helderwetend beladvies op deze website.

SOCIAAL INVOELEND

Waarzegster Elena gebruikt als
persoonlijke pincode 2695

LUISTEREND OOR

Elena gaf laatste beladvies op
14 juli 2024 om 15u13
Elena gaf laatste chatconsult op
14 juli 2024 om 19u40

glazen bol  waarzegster Elena Nederland

5 JAAR ERVARING

Elena is al 5 jaar actief op waarzeggers.nl

AF EN TOE ONLINE

Waarzegster Elena is maar af en toe online, u kan best een belafspraak indienen.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Elena is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.89 out of 5
28 waarderingen

ELENA WAARZEGSTER ELENA

Dag mooi mens, ik ben waarzegster Elena.

Soms zit het even niet mee, of hebben we behoefte aan inzicht of simpelweg een luisterend oor. Ik help je met al mijn liefde verder wanneer je dit nodig hebt.

Met liefde en licht is er altijd een oplossing of lichtpunt te vinden. Hiervoor maak ik gebruik van mijn heldervoelend, helderziend en helderhorende gave.

Deze gaven ervaar ik sinds mijn jeugdjaren. Ter ondersteuning gebruik ik ook de lenormand en engelen kaarten.

Life is as only good as your mindset. Veel liefde en licht.

Elena.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ELENA

TOP