beladvies waarzegster DOERGAA

2912 DOERGAA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Doergaa is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Doergaa, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Doergaa komt pas later online.

WAARZEGSTER DOERGAA - ENGELENKAARTEN

WAARZEGSTER DOERGAA - LICHTKENNIS

De lichtverschijnselen die er bestaan zijn o.a. (geesten/engelen), bollen, puntjes, flitsen, kolommen, lijntjes, X-lichten, smogslierten, lijnen & vormen en een sluier, er zijn nog allerlei andere lichtverschijnselen.

Lichtverschijnselen zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum of een andere dimensie wat vaak wordt gedacht. Ook al wordt gedacht dat het lijkt alsof je er met andere ogen naar kijkt. Het zijn geen andere ogen die de lichtverschijnselen bekijken, maar andere sensoren in de ogen die voorbij ons normale scala waar kunnen nemen en waarzegster Doergaa aan u kan uitleggen. Wat er waargenomen wordt aan lichtverschijnselen zijn etherische energie of licht, onstoffelijke energie├źn.

Heb je ook interesse in lichtverschijnselen die voor jou iets kunnen betekenen. Wacht dan niet langer en bel waarzegster Doergaa: laat ze u meer vertellen over lichtverschijnselen.

 WAARZEGSTER DOERGAA AGENDA JULI WAARZEGSTER DOERGAA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER DOERGAA

DAG

waarzegster Doergaa heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Doergaa heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Doergaa, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Doergaa in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Doergaa, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER DOERGAA

Geeft sinds 11 april 2024 helderwetend beladvies op deze website.

ENGELENKAARTEN

Waarzegster Doergaa gebruikt als
persoonlijke pincode 2912

LICHTKENNIS

Doergaa gaf laatste beladvies op
11 juli 2024 om 19u37

glazen bol  waarzegster Doergaa Nederland

1 JAAR ERVARING

Doergaa is al 1 jaar actief op waarzeggers.nl

AF EN TOE ONLINE

Waarzegster Doergaa is maar af en toe online, u kan best een belafspraak indienen.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

DOERGAA WAARZEGSTER DOERGAA

Welkom lieve mensen.

Ik ben Doergaa. Ik mag u helpen door mijn gaven van God en mijn gidsen en engelen dat ik ontvang door de spirituele wereld mag ik u helpen om verlichting in uw leven en levensvragen te beantwoorden.

Ik heb van kind af zag ik het beelden en van mijn ouders voorouders die erg spiritueel zijn door middel van mijn tarotkaarten en Engelen kaarten geef ik de boodschappen zo zuiver mogelijk wat ik hoort ziet en voelt. Als het nodig is gebruik ik mijn pendel.

Ik leg u vraag in de hand van God die het het antwoord zo zuiver geeft. Ik ben een lichtwerker van God.

Door middel van Kwantum Touch en magnetiseren kan ik met de hand van God in uw kracht zetten en energie geven en in balans brengen. Kan je ook een Healing geven.

Je kan zowel al liefdewerk financien en en voor toekomst bij mij terecht. Als je hart wil luchten kan je ook bij mij terecht.

Samen zoeken we oplossing.

Een hele warme vriendelijke groet, waarzegger Doerga.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER DOERGAA

TOP