beladvies Waarzegster ANNELIES

2273WAARZEGSTER ANNELIES IS IN PAUZE

Eerlijk waarzegster Annelies is even in pauze, ontvang voorspellingen en helderwetende inzichten. Bel straks met waarzegster Annelies, gelieve even geduld te hebben aub. Waarzegster Annelies is zodadelijk terug beschikbaar.

PAUZE waarzegster Annelies

PIN 2273 WAARZEGSTER ANNELIES

beladvies waarzegster Annelies
Ik ben medium Annelies, heldervoelend en helderziend medium. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen over je relatie, werk, loopbaan, onderneming of studie. Daarvoor gebruik ik de Gilded Reverie Lenormandkaarten en de tweelingziel kaarten. Het pad naar onvoorwaardelijke liefde. Door de vele jaren ervaring voel ik jouw energie aan en indien nodig kan ik je ook begeleiden.
Medium - Paragnost - Heldervoelend - Nederlands

WAARZEGSTER ANNELIES - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER ANNELIES - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Annelies je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Annelies respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Annelies je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Annelies je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Annelies herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Annelies met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Annelies leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER ANNELIES - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, waarzegster Annelies kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met waarzegster Annelies en vraag hulp van een sociaal invoelend waarzegster!

Een waarzegster zoals waarzegster Annelies is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan waarzegster Annelies je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 WAARZEGSTER ANNELIES AGENDA JUNI WAARZEGSTER ANNELIES

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ANNELIES

DAG

waarzegster Annelies heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Annelies heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Annelies, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Annelies in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Annelies, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ANNELIES

Geeft sinds 21 februari 2022 helderwetend beladvies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Annelies gebruikt als
persoonlijke pincode 2273

SOCIAAL INVOELEND

Annelies gaf laatste beladvies op
16 juni 2024 om 11u38

glazen bol  waarzegster Annelies Nederland

3 JAAR ERVARING

Annelies is al 3 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Annelies is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Annelies is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.75 out of 5
20 waarderingen

ANNELIES WAARZEGSTER ANNELIES

Ik ben waarzegster Annelies.

Je kan bij mij terecht voor alle vragen over werk, de liefde of je toekomst.

Daarvoor gebruik ik de Gilded Reverie Lenormandkaarten en de tweelingziel kaarten.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ANNELIES

TOP