beladvies waarzegster ANAIS

2880 ANAIS IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Anais is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Anais, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Anais komt pas later online.

WAARZEGSTER ANAIS - GIDSCONTACT

WAARZEGSTER ANAIS - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat waarzegster Anais je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat waarzegster Anais je gids zijn.

WAARZEGSTER ANAIS - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Anais je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Anais respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Anais je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Anais je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Anais herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Anais met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Anais leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER ANAIS AGENDA FEBRUARI WAARZEGSTER ANAIS

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ANAIS

DAG

waarzegster Anais heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Anais heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Anais, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Anais in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Anais, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ANAIS

Geeft sinds 8 december 2023 helderwetend advies op deze website.

GIDSCONTACT

Waarzegster Anais gebruikt als
persoonlijke pincode 2880

LUISTEREND OOR

Anais gaf laatste consult op
23 februari 2024 om 17u12

glazen bol  waarzegster Anais Nederland

2 JAAR ERVARING

Anais is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Anais is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP WAARZEGSTER

Anais is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.74 out of 5
54 waarderingen

ANAIS WAARZEGSTER ANAIS

Hoi Lief mens, Ik ben waarzegger Anais, intuitief, heldervoelend en kaartlegster van de lenormand.

Met behulp van mijn gidsen en de engelen begeleid ik je verder met al je vragen en help je doorheen je struggles. Ben reeds 8 jaar actief als medium.

Ik kan je helpen om je inzichten te geven in situaties waar je vast mee loopt. Aarzel niet om mij te contacteren.

Lieve groetjes, Anais.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ANAIS

TOP