beladvies waarzegster ANA

2715 ANA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Ana is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Ana, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Ana komt pas later online.

WAARZEGSTER ANA - MAGNETISEUR

WAARZEGSTER ANA - MAGNETISEUR

Een magnetiseur zoals waarzegster Ana is iemand die door middel van handoplegging energie kan doorgeven.

Magnetiseren is een vorm van paranormale geneeswijze, de term is gebaseerd op het werk van Franz Anton Mesmer. De magnetiseur geeft, volgens sommige aanhangers van de techniek, energie via de aura door aan jou.

WAARZEGSTER ANA - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door waarzegster Ana.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief waarzegster heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld waarzegster, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen waarzegster zoals waarzegster Ana... juister is.

Bel nu met waarzegster Ana! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze waarzeggers die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, waarzegster Ana is zo een waarzegster met deze bijzondere intuïtieve gave.

 WAARZEGSTER ANA AGENDA MEI WAARZEGSTER ANA

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ANA

DAG

waarzegster Ana heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Ana heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Ana, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Ana in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Ana, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ANA

Geeft sinds 4 mei 2021 helderwetend beladvies op deze website.
Ana is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsultatie.

MAGNETISEUR

Waarzegster Ana gebruikt als
persoonlijke pincode 2715

INTUITIEF

Ana gaf laatste beladvies op
21 mei 2024 om 19u49
Ana gaf laatste chatconsult op
21 mei 2024 om 14u07

glazen bol  waarzegster Ana Nederland

4 JAAR ERVARING

Ana is al 4 jaar actief op waarzeggers.nl

HEEL VAAK ONLINE

Waarzegster Ana is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Ana is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
17 waarderingen

ANA WAARZEGSTER ANA

Waarzegster, helderziend, energetisch, heldervoelend en helderwetend en horend.

Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden op de vraag die je aan mij stelt. Als ik in gesprek ben met jou, neem ik jou energie waar en via mijn helderwetend en -voelend en horende gave ga ik op zoek naar jou ik of je ego en de situatie zoals het nu is en later kan zijn.

Ik geef jou graag inzichten over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing. En met een gerust gevoel het gesprek kan afsluiten.

Soms vraag ik het een en ander op te schrijven, omdat ik verschillende dingen kan vertellen. Het is fijn om dit later door te nemen.

Allerlei vragen zijn welkom bij mij zoals Tweelingziel, ego, liefde, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid advies op energetisch vlak, luisterend oor, magnetiseren, lichtkennis, hoogsensitief, foto reading, intuïtief, kaartleggen, pendelen, nieuwetijds kind, feng shui, relatie coach, yoga, gidscontact en nog veel meer.

Volg je gevoel en bedankt voor het vertrouwen in mij.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ANA

TOP