beladvies waarzegster AMBER ANN

2881 AMBER ANN IS OFFLINE

Eerlijk waarzegster Amber Ann is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Amber Ann, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Amber Ann komt pas later online.

WAARZEGSTER AMBER ANN - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER AMBER ANN - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Amber Ann je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Amber Ann respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Amber Ann je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Amber Ann je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Amber Ann herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Amber Ann met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Amber Ann leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER AMBER ANN - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

waarzegster Amber Ann beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

waarzegster Amber Ann heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met waarzegster Amber Ann om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

 WAARZEGSTER AMBER ANN AGENDA FEBRUARI WAARZEGSTER AMBER ANN

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER AMBER ANN

DAG

waarzegster Amber Ann heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Amber Ann heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Amber Ann, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Amber Ann in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Amber Ann, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER AMBER ANN

Geeft sinds 8 december 2023 helderwetend advies op deze website.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Amber Ann gebruikt als
persoonlijke pincode 2881

RAADGEVER

Amber Ann gaf laatste consult op
21 februari 2024 om 20u20

glazen bol  waarzegster Amber Ann Nederland

2 JAAR ERVARING

Amber Ann is al 2 jaar actief op waarzeggers.nl

VAAK ONLINE

Waarzegster Amber Ann is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

AMBER ANN WAARZEGSTER AMBER ANN

Hallo Mijn naam is waarzegger Amber Ann en graag wil ik jullie helpen met al jullie vragen rond je werk, partner, kinderen en vrienden.

Ik leg al meer dan 20 jaar kaarten en doe dit met ervaring en liefde.

Als je er even doorheen zit, of je hebt dringend antwoorden nodig, wees welkom en ik help je graag.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER AMBER ANN

TOP