beladvies waarzegster AMBER

2097 AMBER IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Amber is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Amber, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Amber komt pas later online.

WAARZEGSTER AMBER - PENDELEN

WAARZEGSTER AMBER - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Amber je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Amber respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Amber je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Amber je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Amber herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Amber met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Amber leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 WAARZEGSTER AMBER AGENDA JULI WAARZEGSTER AMBER

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER AMBER

DAG

waarzegster Amber heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Amber heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Amber, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Amber in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Amber, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER AMBER

Geeft sinds 12 september 2011 helderwetend beladvies op deze website.
Amber is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsultatie.

PENDELEN

Waarzegster Amber gebruikt als
persoonlijke pincode 2097

LUISTEREND OOR

Amber gaf laatste beladvies op
18 juni 2024 om 14u25
Amber gaf laatste chatconsult op
22 mei 2024 om 10u35

glazen bol  waarzegster Amber Nederland

14 JAAR ERVARING

Amber is al 14 jaar actief op waarzeggers.nl

ZELDEN ONLINE

Waarzegster Amber is heel zelden online.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Amber is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.63 out of 5
413 waarderingen

AMBER WAARZEGSTER AMBER

Hallo welkom fijn dat jullie even tijd nemen voor mij.

Ik ben Amber medium, ik werk met de kaartjes en met mijn gidsen ik voel tijdens ons gesprek al heel veel aan . Geen enkele vraag is mij vreemd, ik kijk met u samen naar oplossingen , en natuurlijk ben ik ervoor jullie om het juiste pad te bewandelen en ook is het nu voor jullie negatie , er zit altijd iets positiefs aan, en dat gaan we vinden samen.

Ik ben ervaren in pendelen, gidsen, kaartleggen en ben een reikimaster.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER AMBER

TOP