beladvies waarzegster ADORA

2648 ADORA IS OFFLINE VOOR BELADVIES

Eerlijk waarzegster Adora is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met waarzegster Adora, momenteel is deze waarzegster offline. Eerlijk waarzegster Adora komt pas later online.

WAARZEGSTER ADORA - LUISTEREND OOR

WAARZEGSTER ADORA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan waarzegster Adora je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze waarzeggers zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont waarzegster Adora respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat waarzegster Adora je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft waarzegster Adora je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. waarzegster Adora herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met waarzegster Adora met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: waarzegster Adora leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

WAARZEGSTER ADORA - PARANORMAAL BEGAAFD

waarzegster Adora kan u helpen tijdens moeilijke periodes in uw leven zij krijgt bepaalde beelden of antwoorden door die duidelijkheid kunnen scheppen in de dingen die spelen in uw leven. Dit komt omdat zij een paranormale gave heeft.

Wanneer is iemand paranormaal begaafd?
Iemand als waarzegster Adora is paranormaal begaafd als zij dingen ziet, voelt en weet die andere mensen niet waar kunnen nemen. Soms spreken we dan van een zesde (onwaarneembaar) zintuig of gewoon over intuïtie. Een paranormaal begaafd persoon is vaak in staat om inzicht te verschaffen in iemands tot dan toe onbeantwoorde vragen. Welke methode zij daarvoor gebruiken is van ondergeschikt belang: zolang ze maar op een bepaalde manier doorkrijgen hoe het zit in uw specifieke situatie.

Paranormaal begaafd: waarzegster Adora helpt u!
Als waarzegster Adora paranormaal begaafd is en met u in gesprek treedt, dan zal zij zich eerst proberen leeg te maken, waarzegster Adora is in feite niets anders dan een doorgeefluik op dat moment en zal zijn of haar eigen gedachten zo veel mogelijk proberen uit te schakelen. Wilt u ook meer inzicht krijgen in belangrijke zaken die u bezighouden op het gebied van werk en relaties? Schakel dan waarzegster Adora in en maak gebruik van haar paranormale gave.

Bel met een paranormaal begaafd persoon
Ook benieuwd naar uw toekomst en zoekt u naar directe antwoorden op vragen over bijvoorbeeld uw financiële situatie? Neem dan telefonisch contact op met waarzegster Adora.

Spreek met een paranormaal begaafd persoon en krijg antwoorden op belangrijke vragen in uw leven.

 WAARZEGSTER ADORA AGENDA JULI WAARZEGSTER ADORA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA WAARZEGSTER ADORA

DAG

waarzegster Adora heeft aangegeven aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DAG

waarzegster Adora heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op waarzeggers.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN WAARZEGGERSACCOUNT

Geniet van de voordelen van een waarzeggers-account. Goedkoper beladvies met een eerlijk waarzegster zoals Adora, mailconsultaties met waarzeggers, stel waarzegster Adora in als favoriet, bel goedkoper en langer met waarzegster Adora, geniet van tal van ledenvoordelen.

WAARZEGSTER ADORA

Geeft sinds 5 december 2019 helderwetend beladvies op deze website.
Adora is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailconsultatie.

LUISTEREND OOR

Waarzegster Adora gebruikt als
persoonlijke pincode 2648

PARANORMAAL BEGAAFD

Adora gaf laatste beladvies op
9 juli 2024 om 19u52
Adora gaf laatste chatconsult op
31 mei 2024 om 09u30

glazen bol  waarzegster Adora Nederland

6 JAAR ERVARING

Adora is al 6 jaar actief op waarzeggers.nl

VAAK ONLINE

Waarzegster Adora is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND WAARZEGSTER

Uitgebreid getest op helderwetende gaven, consistentie & visioenen

TOP WAARZEGSTER

Adora is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.83 out of 5
64 waarderingen

ADORA WAARZEGSTER ADORA

Ik ben Adora.

Een waarzegster met vele jaren ervaring. Ik kan ook contacten met onze dierbaren leggen als je er nood aan hebt en zal de boodschap naar jou persoonlijk overbrengen.

Lieve groet waarzegster Adora.

WAARDERINGEN RECENTSTE WAARDERINGEN OVER WAARZEGSTER ADORA

TOP